Close

Football Cupcakes | slideshow

football cupcakes @ AnisBakery.net

football n cupcakes

ok .. berikut ini adalah sambungan daripada posting kami sebelum ni …

lihat slideshow yang kami sediakan ini .. ( enjoy ..!

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

11 Comments on “Football Cupcakes | slideshow

eyda
November 20, 2008 at 6:58 pm

oopsss…bole makn kew bola 2?
hehehe

Reply
anis.bakery
November 20, 2008 at 11:25 pm

eyda..
bola boleh makan … coklat tu…kat dalamnya 🙂

Reply
suzie
May 7, 2009 at 4:57 pm

nk tgk plak untuk hantaran tunang ….

Reply
anie
July 3, 2009 at 2:04 pm

Quite insteresting…how much per pcs for birthday cup cakes? the rates is depend on your design or fixed? If let say I wish to put a real picture, is it possible for u to make it within 3days?how much is the package+delivery to KLIA?

TQVM,
Anie -Sepang,KLIA.

Reply
azeza
July 16, 2009 at 6:07 pm

hi , berapa harga tempahan for fotball cup cakes ……and to say just for u and thanks you
berapa lama masa yang perlu diambil utk membuat tempahan

Reply
fida
November 13, 2009 at 11:06 am

akak nak tanye bape harge untuk satu cupcakes????klau kt batu pahat johor bole order x???

Reply
Saidatul Rodiah
November 27, 2009 at 10:17 am

Salam, sy nak order untuk majlis bertunang anak saudara pada 19 Disember. Berapa harga design mcm cadbury cupcakes. Macamana sy nak buat tempahan ini?

Reply
CHAI
December 16, 2009 at 2:56 pm

hi sham n nisa. nak tanya hrg.i tinggal di shah alam.if i can g order direct fr u would be better.tq

Reply
fiona
July 15, 2011 at 8:42 pm

salam…..

sy nk wat tempahan unt birthday member sy n leh ke delivery ke sek keb asahan, melaka n bapa harganya termasuk kos n design simple

Reply
sham n nisa
July 17, 2011 at 6:31 am

Salam Fiona..
Mohon maaf ya . Buat masa ni kami tak dapat menyediakan khidmat delivery kek /cupcakes ke Melaka.

Tqvm. & wassalam

Reply
fiona
July 15, 2011 at 8:43 pm

birth member sy pd 29 july

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: