Football Cupcakes | slideshow

football cupcakes @ AnisBakery.net
football n cupcakes

ok .. berikut ini adalah sambungan daripada posting kami sebelum ni …

lihat slideshow yang kami sediakan ini .. ( enjoy ..!

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

11 thoughts on “Football Cupcakes | slideshow

  1. oopsss…bole makn kew bola 2?
    hehehe

  2. eyda..
    bola boleh makan … coklat tu…kat dalamnya 🙂

  3. nk tgk plak untuk hantaran tunang ….

  4. Quite insteresting…how much per pcs for birthday cup cakes? the rates is depend on your design or fixed? If let say I wish to put a real picture, is it possible for u to make it within 3days?how much is the package+delivery to KLIA?

    TQVM,
    Anie -Sepang,KLIA.

  5. hi , berapa harga tempahan for fotball cup cakes ……and to say just for u and thanks you
    berapa lama masa yang perlu diambil utk membuat tempahan

  6. akak nak tanye bape harge untuk satu cupcakes????klau kt batu pahat johor bole order x???

  7. Salam, sy nak order untuk majlis bertunang anak saudara pada 19 Disember. Berapa harga design mcm cadbury cupcakes. Macamana sy nak buat tempahan ini?

  8. hi sham n nisa. nak tanya hrg.i tinggal di shah alam.if i can g order direct fr u would be better.tq

  9. salam…..

    sy nk wat tempahan unt birthday member sy n leh ke delivery ke sek keb asahan, melaka n bapa harganya termasuk kos n design simple

    1. Salam Fiona..
      Mohon maaf ya . Buat masa ni kami tak dapat menyediakan khidmat delivery kek /cupcakes ke Melaka.

      Tqvm. & wassalam

  10. birth member sy pd 29 july

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close