Cupcakes Hantaran Package for Dila & Ujai

Selamat Bertunang di ucapkan pada Dila & Ujai..  🙂

ini merupakan variasi terbaru pakej cupcakes di AnisBAkery.net .Pakej kali ini sedikit berlainan daripada pakej Pink Cupcakes Hantaran  kami sebelum ni .  Chocolate Cupcakes dengan decor small rose flower di setiap cupcakes . 25 pcs kesemuanya.

Kami amat2 berbesar hati dapat menyiapkan cupcakes  ni & terima kasih pada Dila & ibunya yang sudi memberi kami sedikit masa hari tu untuk kami menyiapkan “wording”  pada Cupcakes Dila ni .( … he he Nisa nyaris2 tak letak wording pada cupcakes tu ..  )  Nasib baik Dila yang mengingatkan kami time tu ..

more pictures…

** wording diperbuat daripada Chocolate….

Thanks pada Dila & ibunya yang amat2 sporting … 🙂

 

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

 

65 thoughts on “Cupcakes Hantaran Package for Dila & Ujai

  1. salam, kak boleh tak e-mail kan quotation untuk 25pcs cupcakes yang cadbury strawbery tu..cantik n nampak sedap…nak wording macam dilla & ujak ni..

    1. Salam fiza ..
      sila check email ya …

      wslm

  2. akak bley saya dptkn quotation cupcake? details brape lame boleh tahan if nak bwk ke luar dri KL eg. Kuantan or N9.. Thanx..

  3. nak tanya la…kalau mcm ni brp harga sekotak ek?thx

  4. hye.. nk tye kalu cupcakes exactly mcm ni.. just tkr colour je.. bpe ek??? dlm 36 pieces… thnks..

  5. boleh x anis bagi quote utk cupcakes ni? sy punya theme silver..

  6. nice colours….sk sgt..brape yer harge yer??tahan lama x kalo sy nk tempah untuk buat hantaran 25 dis kat ipoh???

    1. So Sorry HAliza …
      buat masa ni kami tidak dapat provide delivery service ke Ipoh sana ..

      tqvm

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close