Close

Selamat Bertunang di ucapkan pada Dila & Ujai..  🙂

ini merupakan variasi terbaru pakej cupcakes di AnisBAkery.net .Pakej kali ini sedikit berlainan daripada pakej Pink Cupcakes Hantaran  kami sebelum ni .  Chocolate Cupcakes dengan decor small rose flower di setiap cupcakes . 25 pcs kesemuanya.

Kami amat2 berbesar hati dapat menyiapkan cupcakes  ni & terima kasih pada Dila & ibunya yang sudi memberi kami sedikit masa hari tu untuk kami menyiapkan “wording”  pada Cupcakes Dila ni .( … he he Nisa nyaris2 tak letak wording pada cupcakes tu ..  )  Nasib baik Dila yang mengingatkan kami time tu ..

more pictures…

** wording diperbuat daripada Chocolate….

Thanks pada Dila & ibunya yang amat2 sporting … 🙂

 

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

 

65 Comments on “Cupcakes Hantaran Package for Dila & Ujai

fiza
March 16, 2010 at 9:57 pm

salam, kak boleh tak e-mail kan quotation untuk 25pcs cupcakes yang cadbury strawbery tu..cantik n nampak sedap…nak wording macam dilla & ujak ni..

Reply
sham n nisa
March 16, 2010 at 10:10 pm

Salam fiza ..
sila check email ya …

wslm

Reply
eyla
March 21, 2010 at 8:49 pm

akak bley saya dptkn quotation cupcake? details brape lame boleh tahan if nak bwk ke luar dri KL eg. Kuantan or N9.. Thanx..

Reply
bie
May 18, 2010 at 6:31 pm

nak tanya la…kalau mcm ni brp harga sekotak ek?thx

Reply
gha
August 24, 2010 at 4:31 pm

hye.. nk tye kalu cupcakes exactly mcm ni.. just tkr colour je.. bpe ek??? dlm 36 pieces… thnks..

Reply
mai
September 21, 2010 at 9:49 pm

boleh x anis bagi quote utk cupcakes ni? sy punya theme silver..

Reply
haliza
November 29, 2010 at 4:15 pm

nice colours….sk sgt..brape yer harge yer??tahan lama x kalo sy nk tempah untuk buat hantaran 25 dis kat ipoh???

Reply
sham n nisa
December 2, 2010 at 8:57 am

So Sorry HAliza …
buat masa ni kami tidak dapat provide delivery service ke Ipoh sana ..

tqvm

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *