Close

1 thing 2 DO ..

annivesary cupcakes 🙂

kami amat2 menyukai wording pada Cupcakes ni !

“… 1 thing 2 do..

3 words 4 U..

1 luv U “.

thanks pd Ira 🙂

thanks …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

16 Comments on “1 thing 2 DO ..

Ira
June 20, 2009 at 9:22 pm

Hahahah..malu pula rasanya. Kpd K.Nisa, saya lah Ira yg Nurriza (tempah muffin utk wedding kt JB bln 12) dok cakap2 tu…Kawan master saya tu 🙂 Anyway, thanks k.nisa n en.sham. God Bless!

Reply
sham n nisa
June 20, 2009 at 10:41 pm

@ Ira – thanks bebanyak ..!
just met them last friday ! .. very nice couple..!
.. ermmm rasanya – kami kena bagi special gift pada Ira ni 🙂

Reply
Ira
June 21, 2009 at 1:48 pm

tak apa. there’ll be more n more orders frm us after this..definitely 🙂 biskut raya, sudah pasti! God Bless.

Reply
siti fazlina
July 2, 2009 at 1:37 pm

kak nisa klu cupcakes yg kat ats ni bpe RM???
majlis saye bln 11.. ble leh saye order..
saye tinggal area semenyih.. delivery bleh?

Reply
naa
July 8, 2009 at 9:44 pm

slm..
cupcakes yg atas ni 25pcs kan?
comel n sweet sgt..
bleh emel saye harga kalo nak EXACTLY mcm yg dlm gmbr ni?
thanks..
jgn lupe reply emel saye yg sblum ni ya?

Reply
vanda dania
August 22, 2009 at 10:24 pm

hai kakak…terlampau cantik sgt cupcake ne…terutamanya wording tu…if saya nak tempah untuk bln12 nie boleh x??nak sebiji wording cam nie tp nk design yang lain ckit…saya nak 25pcs..how much ya kak???

Reply

[…] … diinspirasikan ( wujudkah perkataan ini ?  )  oleh cupcakes Ira … 1 thing to do cupcakes […]

Reply
Hayati Jamil
January 16, 2010 at 7:22 pm

Kak, such a sweeettt cupcakes.. romantik. thingking of getting one for my hubby. for his birthday.. brape harganya ye?

Reply
sham n nisa
January 17, 2010 at 12:06 am

Salam Hayati …

berkenaan cupcakes ni terdapat 2 variasi :

1. variasi 1 : harga = RM 70 / sekotak / 25 pcs — lihat gambar di atas
2. ATAU variasi 2 : harga RM 90 / sekotak / 25pcs — lihat di sini

** jenis kek : moist chocolate cake
** untuk variasi 2 = jenis cream topping = special ” rich strawberry Cream ” dgn hiasan fresh strawberry atas cupcakes + wording drpd coklat

thanks Hayati & wassalam …

Reply
mr shark
April 5, 2010 at 2:07 pm

salam..
kak..lawa laa cupcake n wording tu..brape min kuantiti akak amik tuk tempahan ek..kalu nak below 10 bole ke?

Reply
sham n nisa
April 5, 2010 at 2:09 pm

mr shark ..

so sorry … tempahan minimum 25pcs ya..

tq 🙂

Reply
eylin
April 27, 2010 at 3:58 pm

haiiii…kak saya nak b’minat nak tempah cupcakes utk this mother’s day nie, tp da tak design2 lain? plz… e-mel yer with price skali a.s.a.p TQ

Reply
azah
May 5, 2010 at 9:53 am

salam..
kak nisa sy suke la wording cupcakes ni…boleh x sy nk mcm wording kat ats utk new blueberry cupcakes ? untuk 25/5 ni..for annivesary..
boleh x email price

Reply
syabie
May 11, 2010 at 4:42 pm

salam..
hai kakak…cantik sgt cupcake nie…like sgt..terutamanya wording tu…if saya nak tempah untuk bln 6 nie boleh x??nak sebiji wording cam nie tp nk design yang lain ckit…saya nak 25pcs..how much ya kak???

Reply
faeznur mohsin
June 12, 2011 at 9:09 pm

nk tnye la..yg ni kan…kire mcm mne ye??klu sy nk beli 1 box…& delivery ke cheras..blh ke??

Reply
sham n nisa
June 13, 2011 at 3:12 pm

ok Faeznur . kami dah email details harga + delivery service untuk cupcakes ini ya . Pls check & confrmkan ok ? wslm

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: