1 thing to do cupcakes

1 thing to do

… diinspirasikan ( wujudkah perkataan ini ?  🙂 )  oleh cupcakes Ira … 1 thing to do cupcakes 🙂

  • 25pcs rich strawberry cream cupcakes ( secret recipe ni )
  • hiasan buah strawberry
  • wording diperbuat drpd coklat
  • packaging : cupcakes box with window on top .. + ribbon
  • jenis kek : moist chocolate cake
  • price : RM 90/box

enjoice ..

sham @ AnisBakery.net

p/s : untuk lebih banyak pilihan cupcakes — > lihat di sini

15 thoughts on “1 thing to do cupcakes

  1. ahahaha..where got? k.nisa & abg sham inspires us all..Good job!

    1. Salam Ira …
      … semenjak cupcakes ” 1 thing-to-do Ira “ tempohari , telah mewujudkan satu fenomena baru @ anisBakery.net 🙂 ramai yang minat / request nak dapatkan “style” wording yg sama …
      amazing … !

      thanks to U .. 🙂

  2. Salam,

    nak tanya kalu delivery ke skudai, johor ada ker?
    nak buat suprise dekat hubby yang tgh study kat UTM Skudai because I kat Kedah xleh nak celebrate sesama. Birthday dia this wednesday..

    1. Salam Hana ..

      maaf bebanyak . Buat masa ni kami hanya dapat menyediakan khidmat delivery untuk kawasan Klang Valley & kawasan berdekatan sahaja. Untuk delivery di luar / di tempat lain untuk kes2 tertentu sahaja ( eg : untuk pelanggan yg mengambil pakej wedding / door gift sahaja ) .

      sorry Hana …

      1. ala..kecewanya… ;(
        ok,tq

  3. Salam Sharm,

    Nak order this cupcake boleh? sama je wording dia..tp nak mintak deliver ke Concorde Inn, KLIA la…24 Nov ke..boleh ke?

    1. Salam Zie..

      ok boleh jer 24 Nov nie ..

      nanti emailkan details ye …

      tq Zie

  4. Salam,
    Nak tanya, cupcake tu kalau bawak balik penang, cair tak cream atas tu?

    1. Salam Azie ..
      insyaAllah tak cair.
      kena pasang aircond dalam kereta .
      hanya kalau terdedah bawah cahaya panas matahari untuk masa yg lama barulah boleh cair 🙂

      thanks

  5. Salam,

    i nak order this cup cakes sempat lagi ker.. utk birthday my friend which falls on the 15th of Jan next week… tapi i nak this cup cakes to be delivered to him on the 14th of Jan.. surprise delivery for him..

    anna.

    1. Salam Anna ..
      insyaAllah sempat …

      Anna gunakan order form ni ya

      thanks

  6. Salam,
    Wah cantiknya cupcakes nie..actually i’m lookin 4 my anniversary cupcakes..yg nie mcm sesuai je..if deliver ke bangi brp caj penghantaran?

    1. thanks Mas..
      boleh kami tahu , lokasi Mas di bangi ..? di seksyen / fasa berapa ?

      wslm

  7. sy dkt sek.3..near to ukm bangi…if sy nk order yg ni wf 16pcs boleh x?
    Thanks

    1. salam Mas ..
      minimum kuantiti 25pcs ye.. 🙂
      kek chocolate moist .
      harganya = RM 90 sahaja / box + FREE delivery to seksyen 3 🙂

      Mas boleh guna order form ini ..

      wslm

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close