Close

1 thing to do

… diinspirasikan ( wujudkah perkataan ini ?  🙂 )  oleh cupcakes Ira … 1 thing to do cupcakes 🙂

  • 25pcs rich strawberry cream cupcakes ( secret recipe ni )
  • hiasan buah strawberry
  • wording diperbuat drpd coklat
  • packaging : cupcakes box with window on top .. + ribbon
  • jenis kek : moist chocolate cake
  • price : RM 90/box

enjoice ..

sham @ AnisBakery.net

p/s : untuk lebih banyak pilihan cupcakes — > lihat di sini

15 Comments on “1 thing to do cupcakes

Ira
October 28, 2009 at 12:39 pm

ahahaha..where got? k.nisa & abg sham inspires us all..Good job!

Reply
sham n nisa
November 1, 2009 at 12:16 pm

Salam Ira …
… semenjak cupcakes ” 1 thing-to-do Ira “ tempohari , telah mewujudkan satu fenomena baru @ anisBakery.net 🙂 ramai yang minat / request nak dapatkan “style” wording yg sama …
amazing … !

thanks to U .. 🙂

Reply
Hana
November 1, 2009 at 11:56 am

Salam,

nak tanya kalu delivery ke skudai, johor ada ker?
nak buat suprise dekat hubby yang tgh study kat UTM Skudai because I kat Kedah xleh nak celebrate sesama. Birthday dia this wednesday..

Reply
sham n nisa
November 1, 2009 at 12:20 pm

Salam Hana ..

maaf bebanyak . Buat masa ni kami hanya dapat menyediakan khidmat delivery untuk kawasan Klang Valley & kawasan berdekatan sahaja. Untuk delivery di luar / di tempat lain untuk kes2 tertentu sahaja ( eg : untuk pelanggan yg mengambil pakej wedding / door gift sahaja ) .

sorry Hana …

Reply
Hana
November 1, 2009 at 12:22 pm

ala..kecewanya… ;(
ok,tq

Reply
Zie
November 13, 2009 at 11:07 am

Salam Sharm,

Nak order this cupcake boleh? sama je wording dia..tp nak mintak deliver ke Concorde Inn, KLIA la…24 Nov ke..boleh ke?

Reply
sham n nisa
November 13, 2009 at 11:18 am

Salam Zie..

ok boleh jer 24 Nov nie ..

nanti emailkan details ye …

tq Zie

Reply
Azie
November 18, 2009 at 5:33 pm

Salam,
Nak tanya, cupcake tu kalau bawak balik penang, cair tak cream atas tu?

Reply
sham n nisa
December 1, 2009 at 9:27 am

Salam Azie ..
insyaAllah tak cair.
kena pasang aircond dalam kereta .
hanya kalau terdedah bawah cahaya panas matahari untuk masa yg lama barulah boleh cair 🙂

thanks

Reply
anna
January 7, 2010 at 2:11 pm

Salam,

i nak order this cup cakes sempat lagi ker.. utk birthday my friend which falls on the 15th of Jan next week… tapi i nak this cup cakes to be delivered to him on the 14th of Jan.. surprise delivery for him..

anna.

Reply
sham n nisa
January 7, 2010 at 3:00 pm

Salam Anna ..
insyaAllah sempat …

Anna gunakan order form ni ya

thanks

Reply
mas
January 27, 2010 at 7:12 pm

Salam,
Wah cantiknya cupcakes nie..actually i’m lookin 4 my anniversary cupcakes..yg nie mcm sesuai je..if deliver ke bangi brp caj penghantaran?

Reply
sham n nisa
January 27, 2010 at 8:11 pm

thanks Mas..
boleh kami tahu , lokasi Mas di bangi ..? di seksyen / fasa berapa ?

wslm

Reply
mas
January 28, 2010 at 1:14 pm

sy dkt sek.3..near to ukm bangi…if sy nk order yg ni wf 16pcs boleh x?
Thanks

Reply
sham n nisa
January 29, 2010 at 10:58 am

salam Mas ..
minimum kuantiti 25pcs ye.. 🙂
kek chocolate moist .
harganya = RM 90 sahaja / box + FREE delivery to seksyen 3 🙂

Mas boleh guna order form ini ..

wslm

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *