Tempahan kuih raya | new cookies

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

** Update 12 July 2010 ** latest ! kuih raya terbaru 2010 “Coconut Desire”..

[] ——————–

kami memperkenalkan beberapa jenis kuih raya ( biskut raya ) pada tahun ni .

Snow Almond Cookies
almond+chocolate+crumb=yummie!

Ini adalah tambahan kepada beberapa jenis Cookies … seperti yang telah kami maklumkan sebelum ini ( lihat Posting kami berkenaan tempahan kuih raya 2008 sebelum ini )

1 daripadanya. Snow Almond.

  • biskut rangup daripada campuran almond
  • & disalut satu persatu dengan coklat
  • & disalut sekali lagi crumb… ermmm ..
  • cuba sekali … pasti nak lagi … 🙂

….. Snow Almond …sedia untuk dimakan….

Anis Cookies | Snow Almond
 Snow Almond Chocolate

…. ermmm …

Snow Almond Chocolate Cookies
Snow Almond Chocolate Cookies

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

thanks 🙂

Related links :

  1. Weekly Update ! Tempahan Kuih Raya 2010
  2. Kuih Raya 2010 | latest picture gallery

55 thoughts on “Tempahan kuih raya | new cookies

  1. salam…
    hi sham n nisa… hows ur bsness? im really intrested 2 be one of ur part 🙂 so could u plz give me the detail bout ur cute kuih muih tu… n also the price borong haaa… bg mulah sikit eh…
    k u can get along wif me at 0122282284..
    da….

  2. teacherdalen,
    check yr email ya…

    tq

  3. hye…bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan,..tq 🙂

  4. Hi Yusz,
    kami sudah email senarai cookies ya…
    thanks
    ” Selamat Berpuasa Yusz ! “

  5. Hi , bole tak i tau senarai2 cookies ygu ada utk tempahan hari raya atau hari lain. and the price list pls.. and closing date bila.. n pls provide me the details. thanks

  6. hye…bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan,..tq

  7. Hi FIFA..
    boleh berikan email address sekali lagi ?
    betul tak address ni > fifier82@yahoo.com.my

    tq

  8. SITIZ,
    untuk senarai cookies & price list > sila check email ya..
    buat masa ni closing date adalah pada 15th Sept. Tetapi jika ada perubahan – kami akan inform kemudian.
    thanks & selamat berpuasa SitiZ..

  9. berminat nak beli cookies kat sini, leh emailkan pricelist & gambar skali tak? thanks..

  10. Hi Linda ..
    check Price list cookies & gambar di dlm email ya..

    thanks… & Selamat Berbuka…

  11. Saya nak price list cookies for raya, and tercari2 kot ada jual biskut dam..

  12. hi nisa,
    bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan.

    tq.

  13. Anne & Fauziah..

    kami sudah email latest price pada email U all .. tq

  14. hai..leh tak nak dapatkan senarai harga and jenis2 cookies yg anies bakery jual..email to me k..thanks…

  15. Zue.. check email ya…
    tq

  16. HI,

    bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcm maner nak buat tempahan.

    tq.

  17. Jeep..
    check email ya… kami sudah email senarai harga cookies…

    tq

  18. hye..can i get ur catalog n price list 4 easy to me order ur cake or biscuit..tq

  19. hi Anis..
    pls check yr email ya .. tq

  20. Hi! 🙂
    Your biscuits look awesome.. and I am sure they’re yumm.. could you please email me the price list for them..TQ.

  21. Hi Intan..
    Good Morning…
    pls check yr email ya.. 🙂

    thanks & selamat berpuasa…

  22. hi..boleh sy dpt list cookies & harganye..

  23. Hi!
    Can I have the catalog/price list dan cara nak buat tempahan? TQ.

  24. Fiza & Dell ,
    kami sudah email katalog & list price …

    tq & Selamat Berbuka..

  25. hye….bleh sya dapatkan listing price 4 all the cookies…& cara tempahan…thanx a lot

  26. kak, bule tk akak email list cookies yg ada n price dia sekali..

  27. Dear Nana..

    boleh beri email address sekali lagi . Email yg Nana beri tadi tu ade error la…

    tq so much

  28. epa.
    kami dah email katalog / senarai harga cookies ya

    wassalam

  29. Hi Kak, berapa harga marble cookies tu sedapnya nampak..ada berapa biji sebekas

  30. boleh saya minta pricelist dgn gambar cookies sekali..? kalau ke subang jaya ada caj penghantaran tak.. TQ.. 🙂

  31. saya pun nak juka gambar n price list

  32. salam…bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan yea…Thanks

  33. salam…
    yup, my confirm email is fifier82@yahoo.com.my
    nak tau price list for marble chocolate almond cookies,SNOW ALMOND & chocolate oat crisp cookies
    a.s.a.p, kay..

  34. Dear Zaity, Mis & Eida..
    details harga cookies & gambar semuanya kami sudah email pada you all..

    thanx

  35. FiFa ,
    ok ..kami sudah hantar sekali lagi email ..
    tq

  36. boleh emailkan harga semua cookies.. tq..

  37. Salam,
    Saya nk dptkn senarai harga cookies2 wit pictra n cana nk order?

    tQ 🙂

  38. salam..
    saya nak dapatkan senarai harga biskut…kedai di mana ye?camna nak dapatkan biskut2 yang menarik tue..

  39. kalo boleh nak gambar sekali….

  40. bole bg senarai harga biskut?? nmpk semua sedap2..
    stll bole ode lg ke?? amik kat kedai ke??

  41. thnks..
    fifa dah dapat biskutnyer..
    punctual deliverynyer..
    looks nice..
    x sabar nak makan niey…
    thaanks….!

  42. Assalamualaikum..

    Baru jumpa website ni…nampak menarik…boleh buat off season order tak….teringin nk makan biscuits…so…boleh email pricelist n pict kalau ada….

    TQ nisa….

  43. kak please email me the catalogue kuih raya for 2009 n how to order n packing-(details)
    when can i start order n the closing date.also how about the shipment.if u have the adress(araound k.l) which my husband can self collect for the order?
    yieyie,sabah.
    (love my mother in law).

  44. saye dah pun oder n da dpt fed back emel yg anis bake da trime form… cume tngu rply tuk tau harga kontiti nye huhuh xsbr lo

  45. salam… saya berminat nak order biskut raya tapi bagaimana dengan penghantaran biskut tersebut? boleh email kan list biskut dan harga untuk order?
    ermm… yang dalam Majalah 3 sabtu lepas tu, company anda ker?
    terima kasih.

    1. @ ieja
      .. boleh lihat maklumat kuih raya untuk tahun 2009 –>> di sini
      & cerita berkenaan Majalah 3 baru ni Ieja boleh lihat –>> di sini

      thanks & selamat berpuasa 🙂

  46. salam…leh emel harge sume biskut yg ade tak?mcmane nak oder?kat mne kedai ni?

    1. @ nor

      check email ya…

      thanks

  47. hi..bley saya tau harga cupcakes x??,,,
    saya nak yg simple je..juz to give untuk org tersayang..
    ada cntoh design x??

  48. snow almond ni juai mcmn???? nak tempah raya..bnyk

  49. Hi, you cookies look good. Can i have the type of cookies list and also the price. tq

    1. Hi Zainab ..

      see our latest posting here for up-to-date info / pricing / list etc :

      http://www.anisbakery.net/cookies-biskut-raya/live-katalog-raya-2010

      thanks 🙂

  50. bagaimana untuk menempah

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close