Close

Tempahan kuih raya | new cookies

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

** Update 12 July 2010 ** latest ! kuih raya terbaru 2010 “Coconut Desire”..

[] ——————–

kami memperkenalkan beberapa jenis kuih raya ( biskut raya ) pada tahun ni .

Snow Almond Cookies

almond+chocolate+crumb=yummie!

Ini adalah tambahan kepada beberapa jenis Cookies … seperti yang telah kami maklumkan sebelum ini ( lihat Posting kami berkenaan tempahan kuih raya 2008 sebelum ini )

1 daripadanya. Snow Almond.

  • biskut rangup daripada campuran almond
  • & disalut satu persatu dengan coklat
  • & disalut sekali lagi crumb… ermmm ..
  • cuba sekali … pasti nak lagi … 🙂

….. Snow Almond …sedia untuk dimakan….

Anis Cookies | Snow Almond

 Snow Almond Chocolate

…. ermmm …

Snow Almond Chocolate Cookies

Snow Almond Chocolate Cookies

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

thanks 🙂

Related links :

  1. Weekly Update ! Tempahan Kuih Raya 2010
  2. Kuih Raya 2010 | latest picture gallery

55 Comments on “Tempahan kuih raya | new cookies

teacherdalen
August 31, 2008 at 8:18 pm

salam…
hi sham n nisa… hows ur bsness? im really intrested 2 be one of ur part 🙂 so could u plz give me the detail bout ur cute kuih muih tu… n also the price borong haaa… bg mulah sikit eh…
k u can get along wif me at 0122282284..
da….

Reply
anis.bakery
September 1, 2008 at 5:15 am

teacherdalen,
check yr email ya…

tq

Reply
yusz
September 2, 2008 at 9:35 am

hye…bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan,..tq 🙂

Reply
anis.bakery
September 2, 2008 at 11:16 am

Hi Yusz,
kami sudah email senarai cookies ya…
thanks
” Selamat Berpuasa Yusz ! “

Reply
SITIZ
September 2, 2008 at 11:32 am

Hi , bole tak i tau senarai2 cookies ygu ada utk tempahan hari raya atau hari lain. and the price list pls.. and closing date bila.. n pls provide me the details. thanks

Reply
FIFA
September 2, 2008 at 11:41 am

hye…bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan,..tq

Reply
anis.bakery
September 2, 2008 at 11:54 am

Hi FIFA..
boleh berikan email address sekali lagi ?
betul tak address ni > fifier82@yahoo.com.my

tq

Reply
anis.bakery
September 2, 2008 at 12:05 pm

SITIZ,
untuk senarai cookies & price list > sila check email ya..
buat masa ni closing date adalah pada 15th Sept. Tetapi jika ada perubahan – kami akan inform kemudian.
thanks & selamat berpuasa SitiZ..

Reply
Linda
September 2, 2008 at 1:47 pm

berminat nak beli cookies kat sini, leh emailkan pricelist & gambar skali tak? thanks..

Reply
anis.bakery
September 2, 2008 at 2:50 pm

Hi Linda ..
check Price list cookies & gambar di dlm email ya..

thanks… & Selamat Berbuka…

Reply
Anne
September 2, 2008 at 3:20 pm

Saya nak price list cookies for raya, and tercari2 kot ada jual biskut dam..

Reply
fauziah
September 3, 2008 at 11:11 am

hi nisa,
bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan.

tq.

Reply
anis.bakery
September 3, 2008 at 1:53 pm

Anne & Fauziah..

kami sudah email latest price pada email U all .. tq

Reply
zue
September 3, 2008 at 3:44 pm

hai..leh tak nak dapatkan senarai harga and jenis2 cookies yg anies bakery jual..email to me k..thanks…

Reply
anis.bakery
September 3, 2008 at 3:56 pm

Zue.. check email ya…
tq

Reply
Jeep
September 4, 2008 at 10:28 pm

HI,

bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcm maner nak buat tempahan.

tq.

Reply
anis.bakery
September 4, 2008 at 10:55 pm

Jeep..
check email ya… kami sudah email senarai harga cookies…

tq

Reply
anis
September 4, 2008 at 11:09 pm

hye..can i get ur catalog n price list 4 easy to me order ur cake or biscuit..tq

Reply
anis.bakery
September 4, 2008 at 11:23 pm

hi Anis..
pls check yr email ya .. tq

Reply
Intan
September 5, 2008 at 7:25 am

Hi! 🙂
Your biscuits look awesome.. and I am sure they’re yumm.. could you please email me the price list for them..TQ.

Reply
anis.bakery
September 5, 2008 at 8:48 am

Hi Intan..
Good Morning…
pls check yr email ya.. 🙂

thanks & selamat berpuasa…

Reply
fiza
September 5, 2008 at 4:10 pm

hi..boleh sy dpt list cookies & harganye..

Reply
dell
September 5, 2008 at 5:37 pm

Hi!
Can I have the catalog/price list dan cara nak buat tempahan? TQ.

Reply
anis.bakery
September 5, 2008 at 6:20 pm

Fiza & Dell ,
kami sudah email katalog & list price …

tq & Selamat Berbuka..

Reply
epa
September 9, 2008 at 4:32 pm

hye….bleh sya dapatkan listing price 4 all the cookies…& cara tempahan…thanx a lot

Reply
nana
September 10, 2008 at 12:31 pm

kak, bule tk akak email list cookies yg ada n price dia sekali..

Reply
anis.bakery
September 10, 2008 at 12:49 pm

Dear Nana..

boleh beri email address sekali lagi . Email yg Nana beri tadi tu ade error la…

tq so much

Reply
anis.bakery
September 10, 2008 at 12:56 pm

epa.
kami dah email katalog / senarai harga cookies ya

wassalam

Reply
Zaity
September 11, 2008 at 1:17 pm

Hi Kak, berapa harga marble cookies tu sedapnya nampak..ada berapa biji sebekas

Reply
mis
September 12, 2008 at 9:38 am

boleh saya minta pricelist dgn gambar cookies sekali..? kalau ke subang jaya ada caj penghantaran tak.. TQ.. 🙂

Reply
a
September 12, 2008 at 11:08 am

saya pun nak juka gambar n price list

Reply
Eida
September 12, 2008 at 11:18 am

salam…bole saya dpatkan senarai harga cookies2 nie…n mcmaner nak wat tempahan yea…Thanks

Reply
FIFA
September 12, 2008 at 11:26 am

salam…
yup, my confirm email is fifier82@yahoo.com.my
nak tau price list for marble chocolate almond cookies,SNOW ALMOND & chocolate oat crisp cookies
a.s.a.p, kay..

Reply
anis.bakery
September 12, 2008 at 12:02 pm

Dear Zaity, Mis & Eida..
details harga cookies & gambar semuanya kami sudah email pada you all..

thanx

Reply
anis.bakery
September 12, 2008 at 12:04 pm

FiFa ,
ok ..kami sudah hantar sekali lagi email ..
tq

Reply
fadlyna
September 13, 2008 at 7:26 am

boleh emailkan harga semua cookies.. tq..

Reply
juwita
September 15, 2008 at 3:27 pm

Salam,
Saya nk dptkn senarai harga cookies2 wit pictra n cana nk order?

tQ 🙂

Reply
nurfaizah
September 16, 2008 at 4:06 pm

salam..
saya nak dapatkan senarai harga biskut…kedai di mana ye?camna nak dapatkan biskut2 yang menarik tue..

Reply
nurfaizah
September 16, 2008 at 4:09 pm

kalo boleh nak gambar sekali….

Reply
marena
September 19, 2008 at 5:15 am

bole bg senarai harga biskut?? nmpk semua sedap2..
stll bole ode lg ke?? amik kat kedai ke??

Reply
FIFA
September 19, 2008 at 11:40 am

thnks..
fifa dah dapat biskutnyer..
punctual deliverynyer..
looks nice..
x sabar nak makan niey…
thaanks….!

Reply
Lyenda
January 29, 2009 at 4:06 pm

Assalamualaikum..

Baru jumpa website ni…nampak menarik…boleh buat off season order tak….teringin nk makan biscuits…so…boleh email pricelist n pict kalau ada….

TQ nisa….

Reply
yieyie
June 20, 2009 at 7:57 pm

kak please email me the catalogue kuih raya for 2009 n how to order n packing-(details)
when can i start order n the closing date.also how about the shipment.if u have the adress(araound k.l) which my husband can self collect for the order?
yieyie,sabah.
(love my mother in law).

Reply
yana
August 25, 2009 at 9:26 am

saye dah pun oder n da dpt fed back emel yg anis bake da trime form… cume tngu rply tuk tau harga kontiti nye huhuh xsbr lo

Reply
ieja
August 25, 2009 at 11:59 am

salam… saya berminat nak order biskut raya tapi bagaimana dengan penghantaran biskut tersebut? boleh email kan list biskut dan harga untuk order?
ermm… yang dalam Majalah 3 sabtu lepas tu, company anda ker?
terima kasih.

Reply
sham n nisa
August 25, 2009 at 12:24 pm

@ ieja
.. boleh lihat maklumat kuih raya untuk tahun 2009 –>> di sini
& cerita berkenaan Majalah 3 baru ni Ieja boleh lihat –>> di sini

thanks & selamat berpuasa 🙂

Reply
nor
August 29, 2009 at 8:08 am

salam…leh emel harge sume biskut yg ade tak?mcmane nak oder?kat mne kedai ni?

Reply
sham n nisa
August 29, 2009 at 10:20 am

@ nor

check email ya…

thanks

Reply
dee
November 12, 2009 at 2:58 pm

hi..bley saya tau harga cupcakes x??,,,
saya nak yg simple je..juz to give untuk org tersayang..
ada cntoh design x??

Reply
rusha
July 6, 2010 at 3:49 pm

snow almond ni juai mcmn???? nak tempah raya..bnyk

Reply
sham n nisa
July 20, 2010 at 10:41 am

rusha :

maklumat tempahan Raya tahun ni :
http://www.anisbakery.net/cookies-biskut-raya/live-katalog-raya-2010

thanks 🙂

Reply
Zainab
July 19, 2010 at 3:52 pm

Hi, you cookies look good. Can i have the type of cookies list and also the price. tq

Reply
sham n nisa
July 20, 2010 at 10:42 am

Hi Zainab ..

see our latest posting here for up-to-date info / pricing / list etc :

http://www.anisbakery.net/cookies-biskut-raya/live-katalog-raya-2010

thanks 🙂

Reply
ina
August 20, 2010 at 11:39 am

bagaimana untuk menempah

Reply
sham n nisa
August 20, 2010 at 12:01 pm

Ina buat tempahan di sini

tqvm

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: