tempahan kuih raya 2009

Latest Update 13 July 2013 : Β Latest Update untuk tempahan kuih raya 2013 sila lihat di page khas yang telah kami sediakan di sini atau anda boleh melihat maklumat terkini di Facebook page kami : di sini .

Katalog Kuih Raya 2013 anisbakery (1)

p/s : di bawah garisan ini merupakan posting lama yang telah kami buat untuk tahun 2011 untuk tempahan cookies . Untuk edisi 2013 sila klik pada Β gambar / link yang kami telah sediakan di atas πŸ™‚ . tq

β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚

 

Alhamdulillah .. raya datang lagi … πŸ™‚

tempahan kuih raya 2009 : snow almond chocolate cookies
tempahan kuih raya 2009 : snow almond chocolate cookies

Serikan hari raya anda tahun ini  dengan santapan kuih raya khas untuk tahun 2009 ini . Pada tahun ini – kami akan mengadakan pelbagai promosi untuk tempahan kuih raya anda secara online di ANisBAkery.net.

Kami berhasrat untuk menjadikan pengalaman anda untuk bershopping membuat tempahan kuih raya pada tahun 2009 ini sebagai sesuatu yang ” mengujakan”  πŸ™‚

Sementara itu – sila lihat slideshow khas “Untuk tempahan kuih raya 2009” yang kami sediakan ini.

.. diperkenalkan “calon2” kuih raya anda untuk tahun 2009 ni … πŸ™‚

p.s : sila klik –>> di sini << — sekiranya anda tidak dapat lihat slideshow di bawah .

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

28 thoughts on “tempahan kuih raya 2009

  1. boleh dapatkan saya harga dan address anisbakery. tolong email yer.harga untuk cupcakes coz nk wat hantaran.tq

  2. sy berminat dgn kuih raya anis. berapa kos hantar. dan alamat anis bakery.

    1. @ ernei
      thanks ye .. πŸ™‚
      kos hantar bergantung pada lokasi Ernei & jumlah tempahan .
      Di mana lokasi Ernei ya …?

      alamat & lokasi & map –>> di Google Maps.

      tq

      wslm ..

  3. askum,..
    nak tanya klu pos ke sabah leh ke?

  4. sy nak tau la…harga tu utk brape biji biskut eh?

    1. @ Sabrina
      – harga seperti di Katalog Raya ini , semuanya adalah bagi kuantiti 50 biji untuk setiap jenis .

      Kecuali :
      – #6 Potato Cashew Nut = 40 pcs
      – #9 Marble Chocolate Almond = 64 pcs
      & # 11 Chocolate Roses = 35 pcs

      thanks πŸ™‚

  5. u terima oder dari borneo tak?

    1. @ chocs
      yess. kami terima .
      Chocs boleh gunakan Order Form yang kami sediakan ini & sertakan segala maklumat tempahan yg diperlukan . Kami akan uruskan urusan penghantaran nanti πŸ™‚

      thanks

  6. Klu nk tempah tp nk pegi amik sendiri bleh ker? Saye suka snow almond choc cookies tu..

    P/S: U all ader buat tempahan utk hamper gift ke?

  7. Salam…saya nak tempah kuih raya ni available lagi ke?

    1. @ BidadariComel ..
      yes masih available. Kami sudah lanjutkan tempahan sehingga 15 Ramadhan..

      thanks & selamat Berpuasa πŸ™‚

  8. salam ramadhan al-mubarak..
    nak tanye la…kalau nk tempah untuk jualan bleh ke?

  9. Felda Mohammed Asari August 23, 2009 — 5:47 pm

    Salam, saya nak tempah marble chocolate almond boleh? Nak 2 bekas, harga dia RM27 sebekas ke?

  10. saya nak order snow almond choclate & mareble choclate almond bleh?

    1. @ dzul
      boleh dzul. Tq.
      cara paling mudah untuk buat tempahan –>> Gunakan Order Form yg kami sediakan ni .
      wslm

  11. salam.. nak tanya la…untuk hamper blh buat tak?

    1. @ anna..
      yess boleh ….

      cuba Anna lihat sample packaging –>> di sini

      nanti kami email details…

      thanks

  12. Camner ni? Dah berape kali click kat Katalog 2009 to view prices n cookies, tp it went blank. i interested sgt nk order.. Any solution??

    1. @ as_fairy
      ..maaf atas kesulitan Saya sudah test semua link di laman web ini, so far semua link ok. ..

      jika masih ade masalah lagi , boleh klik –> di link ini.

      dan saya juga akan emailkan katalog tersebut pada as_fairy sebentar lagi.. πŸ™‚

      sorry again ..

      -sham

  13. saya nak semua senarai jenis kuih n harganya skali.

  14. wah.. lega da rasenye da amik kueh raye sbtu bru ni. hih cm xcaye je dpt ngk dorng buat kueh raye live lg.. bile ngk dpn mate rase lg xsbr nk rase.. aduh.. pepeun meksih pd kan anis. hihihi (kueh raye xopen lg coz hubby ckp mkn tuk raye je. huhu) slmt hari raye pade anis bake n crew2 nye.. smoge ceria slalu n bisnen btmbh(murh rzki)amin. taun dpn leh la tmph lg..hih rspi baru

    1. @ yana ..
      thanks atas kunjungan Yana sabtu baru ni..
      sorry tak dapat nak ajak makan “fresh Baked Cookies” yg masih panas … baru keluar oven … ermm ( bulan Puasa )… πŸ™‚

      may be next time .. he he

      wslm

  15. tolong buat kuin cornflakes dan popia pintal k.
    klu da buat tolong keluarkn dlm tenet k.
    T.Q

  16. i nak tanya, still terima tempahan lagi ke walaupon raya dah abis? hehe…if u terima, harga utk snow almond 100 pieces berapa? tq

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close