Tempahan Kuih Raya 2008 | Promosi.. promosi….

** Update   20 /07 / 2009 ** –>> lihat cookies terbaru untuk tahun 2009 🙂
Untuk waktu yang teramat terhad – [ 5 Sept 2008 –
15 Sept 2008 ]
kami menawarkan khidmat penghantaran PERCUMA untuk pelanggan2 AnisBakery.net ……

AnisBakery.net's Special delivery

Yess .. penghantaran PERCUMA ke alamat pilihan anda ( Sila lihat kawasan yang terlibat di bawah )
– supaya anda boleh menumpukan perhatian kepada perkara2 lain yang
lebih penting di bulan Ramadhan yang mulia ini – seperti Berbuka puasa
🙂 , Bazaar Ramadhan , Solat terawikh … Baju Raya… dll )

Yess .. AnisBakery.net delivery krew akan bertungkus lumus untuk
anda – supaya Tempahan Kuih Raya anda anda untuk Aidilfitri 2008 ini
dapat sampai ke tempat anda.. pada masa anda memerlukannya..

  • Khas untuk tempahan 5 bekas Biskut Raya atau lebih
  • Sah untuk tempahan didalam tempoh berikut                                            [ 5 Sept. 2008 – 15 Sept 2008 ]
  • Pembayaran penuh mesti dijelaskan sebelum 15 Sept 2008
  • Tertakluk kepada lokasi-lokasi berikut sahaja :

    • Kajang
    • Bandar Baru Bangi
    • Serdang
    • Puchong
    • Putrajaya
    • Subang
    • Petaling Jaya
    • Kuala Lumpur
    • Cyberjaya
    • Shah Alam
    • Wangsa Maju
    • Gombak
    • Sepang
    • Hulu Langat
    • & untuk tempat2 lain sila inform kami untuk dipertimbangkan..

Picture Credit: Ask Any Racer…

Untuk maklumat tentang Cookies AnisBakery.net , sila lihat posting kami sebelum ini :

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

** Update   20 /07 / 2009 ** –>> lihat cookies terbaru untuk tahun 2009 🙂

Sham n Nisa

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa


32 thoughts on “Tempahan Kuih Raya 2008 | Promosi.. promosi….

  1. macam mana nak tahu harga?Kalau dekat Nilai ade delivery tak?Harap harganye berpatutanlah bolehlah nak tempah byk sket…hehehe

  2. Hi Sue…
    saya sudah email pada Sue senarai harga Cookies..

    Tq… & Selamat Berbuka

  3. macam mana nk tahu harga

  4. saya nak tau harge cookies ni la…blh x email kat saya? thanx 😀

  5. Hi NIza .. kami dah email harga cookies…
    tq

  6. boleh tak akak email kan saya harga cookies?

  7. Hi Azra…
    pls check your email ya..
    tq

  8. salam…boleh email price list kuih raya?…sempat lagi ke kalau saya nk buat tempahan. tq

  9. Hi Noraziah …

    kami sudah email price list kuih raya…
    tempahan masih di buka sehingga 15hb ni..

    tq

  10. kita pun nak tau gak harga

  11. hi.. hantar kat email saya price list semua kuih raya eh..

  12. salam…maaaflah..saya nie dah terlambat..maklumlah sibuk sgt….tapi saya nak beli biskut gak dari anis……

  13. nak mtk price utk biskut blh?

  14. boleh tak i dapatkan senarai harga dr anis, i baru berkesempatan nak cari kuih raya, sibuk sesangat

  15. kalo ode skrg bole hntr lg ke?? saya baru je jmpa website akak..

  16. boleh lg ker nk order ni.. rege baper?

  17. Hi, how r u? sure very busy now. just need cookies list & price list for my friends. tq

  18. Nak tahu harga biskut. Kalau tak raya ada jual ke?

  19. fizz ,
    sila check harga cookies dlm email ya…

    thanks

  20. urmm..nisa..sye nak tahu harge delivery kat gombak 4 bufday kek la..plz ya

  21. Hi Eyda ,
    kos delivery ke Gombak = RM 15 sahaja
    ( Door-to-Door-Delivery Service)

    tetapi kos delivery mungkin akan berkurang ( atau FREE 🙂 ) bergantung pada kuantiti tempahan & promosi yg kami sedang jalankan ..

    harap maklum ..

    tq

  22. salam.saya naktau senarai harga utk wedding cupcake gifts utk 1000 units.tq

  23. Nissa..
    quote price & details …
    sila check email k?

  24. kak,klo sy tempah kek n mintak akak anta ke shah alam..berape eh akak charge??
    n 1 more Q, ade x price 4 cupcakes (bufday) yg less than rm 50??

  25. hai kak..nak tau quote price & details for cupcakes hantaran ..

  26. salam..boleh dapatkan map tak utk ke anis bakery.

  27. sya nak senarai harga kek harijadi untuk budak.. 2kg ada sample tak..

  28. salam…
    sy berminat nak borong biskut u…pls email senarai biskut dan harga dgn segera.

  29. Bole bg senarai harga bagi setiap biskut & berapa biji didalamnya

  30. Salam …
    Saya sekeluarga memang peminat setia tart nenas. Harap dapat emailkan saya price list. Tkasih.

    1. @ ummu ammar
      .. lihat price list di sini ya ..

      thank & selamat berpuasa 🙂

  31. boleh tak saya dapat kan harga biskut raya untuk tahun 2009?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close