Tempahan Hamper Raya & Corporate Gift ( Edisi Terhad )

tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net
tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

**Latest Update ** 16 Jun 2011**
Beberapa Cookies terbaru untuk tempahan Raya 2011 –>> lihat di sini

 

Tahun ini kami menyediakan 5 Pakej khas Hamper Raya / Corporate Gift  dengan harga yang hebat . Setiap pakej datang dengan bentuk / saiz yang berbeza & lengkap  dengan hiasan riben & “personalized tag” . Pilihan jenis kuih boleh di buat drpd mana-mana 14 jenis kuih raya kami untuk tahun ini.

Proses Tempahan

  1. Buat pilihan Pakej Hamper / Gift yang anda kehendaki  .
  2. Email kami : anisbakery@live.com.my untuk membuat tempahan .
  3. Buat pembayaran ( untuk pengesahan tempahan )

Pakej Hamper Raya/Corporate Gift 2010|AnisBakery.net [Edisi Terhad]

Berikut adalah 5 pakej hamper raya untuk tahun 2010 ini ( pakej A – Pakej E ) :

Pakej A  ( RM 59.00)

  • Size  9.8cm x 11.6 cm x 28.6 cm
Hamper Raya Gift package A
Hamper Raya Gift package A

Pakej B  ( RM 49.00)  9.1cm x 6.2 cm x 28.6 cm

  • Size  9.1cm x 6.2 cm x 28.6 cm
Hamper Raya Gift package B
Hamper Raya Gift package B

Pakej C  ( RM 39.00)

  • pilihan 5  jenis kuih raya berbeza
  • packaging ( elegent box + transparent cover + riben + tag )
Hamper Raya Gift package C
Hamper Raya Gift package C

Pakej D  ( RM 35.00)

  • bentuk octagon yang unik
  • pilihan 3 jenis kuih raya berbeza
  • 3 layer ( lihat 1 , 2 , 3 di dalam gambar )
  • packaging ( octagon shaped box + transparent cover + riben + tag )
Hamper Raya Gift package D
Hamper Raya Gift package D

Pakej E  ( RM 29.00)

  • 2 layer
  • 4 – 8 jenis kuih raya
  • packaging ( silver box + transparent cover + riben + tag )
Hamper Raya Gift package E
Hamper Raya Gift package E
NOTE :
  • setiap tempahan memerlukan sekurang2nya 1 minggu untuk di siapkan .
  • khidmat penghantaran di sediakan untuk kawasan Klang Valley
  • minimum tempahan ( untuk khidmat delivery ) = RM 100

thanks all..

sham for AnisBakery.net

–> hubungi kami di sini

10 thoughts on “Tempahan Hamper Raya & Corporate Gift ( Edisi Terhad )

  1. tmpahan hanya tuk dlm m’sia je k????
    ad x p’khidmatan p’hntran klu luar drpd m’sia ….

    1. ummu : perkhidmatan penhantaran untuk luar daripada Malaysia hanya available untuk tempahan kuih raya sahaja . Untuk tempahan hamper raya / gift buat masa ni hanya available untuk kawasan Klang Valley sahaja.

      thanks

  2. kalau hantar ke MPSJ subang boleh ke? saya di penang. hantar pada adik saya. atau melalui pos ke penang boleh ke? Package A tu ada berapa jenis kuih dan brapa layer?

  3. Salam, pakej D still available x? saya berminat utk order for 4 pax

    1. Salam Mie ,

      yes Pakej D ini masih available lagi .

      Bila tarikh diperlukan ? Boleh confrmkan ?

      thanks

  4. erm…pakej ni ade lagi x??kalo nak tempah amik brape lame??harap dpt reply.tq

    1. Zue ,
      pakej ini masih available lagi .
      ** masa diperlukan 3 – 4 hari .

      sila emailkan details ( kuantiti / pakej dsb kepada kami ya )

      anisbakery@live.com.my

      tq

  5. sy nk tanyer..pakej A tue ader 3 box kan..1 box tue ader brape biji kuih yer..

  6. nk tanyer…bleh bg details tak pasal pakej A & B..brape biji kuih setiap box?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close