Close

July 19, 2010

Live : Katalog Raya 2010

Latest Update 13 July 2013 :  Latest Update untuk tempahan kuih raya 2013 sila lihat di page khas yang telah kami sediakan di sini atau anda boleh melihat maklumat terkini di Facebook page kami : di sini .

Katalog Kuih Raya 2013 anisbakery (1)

p/s : di bawah garisan ini merupakan posting lama yang telah kami buat untuk tahun 2011 untuk tempahan cookies . Untuk edisi 2013 sila klik pada  gambar / link yang kami telah sediakan di atas 🙂 . tq

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

**Latest Update ** 1 July 2011**… Dealer / Agent / Pemborong / Diperlukan : lihat di sini

**Latest Update ** 29 Jun 2011**  …  Katalog Biskut Raya 2011  boleh di dapati di sini

Sandwich Choc Kisses | Biskut Raya 2011

Sandwich Choc Kisses | Biskut Raya 2011

**** p/s : Maklumat di bawah ini adalah untuk tempahan Raya 2010 . Untuk maklumat tempahan Kuih Raya tahun 2011 sila lihat di sini

——–

Salam All..

Akhirnya , berjaya juga menyiapkan Katalog ni …  rasanya next year , kena start cari  assistant untuk ambil alih kerja-kerja ni ..  🙂 .

tahun ni , kami menggunakan format 2 page untuk Katalog Raya ni. Untuk memuatkan kesemua jenis cookies .  Kesemuanya ada 14 jenis kuih raya dengan kehadiran beberapa kuih raya baru ( Coconut Desire / ChocOreo / Chocolate Cereal ) dan kebanyakan adalah kuih raya daripada tahun sebelumnya.

Same price ( walaupun harga gula naik beberapa hari lalu )   dengan beberapa promosi yang bakal kami umumkan tidak berapa lama lagi ..

— sham

Katalog Raya 2010 ( 2 page )

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

Maklumat Berkenaan Kuih Raya di AnisBakery.net :

Hampers / Corporate Gift / Biz Partner ( Agent / Borong )

Tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

Tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

Hubungi kami :

tempahan online –> Klik Di sini

thanks all

sham for AnisBakery.net

28 Comments on “Live : Katalog Raya 2010

[…] [+] Update  20/07/2010 — Live Now !  : Tempahan Kuih Raya 2010 […]

Reply

[…] [+] Update 20 July 2010 : Live ! Katalog raya 2010 … […]

Reply
Ummu
July 22, 2010 at 2:45 pm

Salam..
Saya nak tanya..Klo minat nk jadi ajen biskut raya mcmane ye??
Blh bg dealer price brp utk 1box biskut?? tq

Reply
nurbie
July 26, 2010 at 12:36 pm

salam…sya berminat untuk jadi agent biskut raya ni.. blh bg info n price list segera?
Tq,

Reply
sham n nisa
July 27, 2010 at 6:08 pm

Salam Nurbie ,
pls check yr email ya ..

thanks

Reply
siti
July 26, 2010 at 2:40 pm

sy nak tau hage sume kuih2 tersebut…mcm mane proses penghantarn

Reply
sham n nisa
July 27, 2010 at 6:03 pm

Salam Siti ,

saya sudah emailkan price / katalog kuih raya untuk tahun ni

Atau Siti boleh juga dapatkannya di sini :page # 1 & page #2

—————–
untuk penghantaran :
** kami akan handle sendiri urusan penghantaran bagi kawasan KL / Bangi / Kajang & kawasan sekitarnya
** bagi kawasan lain ( luar KL & termasuk Sabah & Sarawak ) – kami akan menggunakan khidmat kurier ( Poslaju )
** minimum tempahan untuk delivery = RM 100 shj

lokasi Siti di mana ?

wslm

Reply
Iffa
August 2, 2010 at 5:01 pm

Sham n Nisa,

Sempat lagi ke kalo nak jadi agent ni…aaa bz jage baby+ujian idop x terupdate dah dgn anisbakery..aaa rugi3x!

Kalo x sempat taun ni..taun depan pun ble~

hehe.

Reply
LIANA
August 2, 2010 at 5:43 pm

SALAM,SY NAK TAHU HARGA UNTUK SEMUA KUIH DIATAS DAN BERMINAT UNTUK JD AGENT…BAGAIMANA UNTUK PROSES PENGHANTRAN AREA BANGI DAN KL YE??TQ

Reply
emilia
August 3, 2010 at 10:08 am

saya berminat jadi dealer….cm ne…sy kt ipoh,perak

Reply
suhaila
August 3, 2010 at 4:28 pm

salam….ade biskut sarang semut x?? kalau ade blh bg katalog & cara tempahan?? thanks!!

Reply
sham n nisa
August 4, 2010 at 3:37 pm

Suhaila … so sorry . Biskut sarang semut kami tak buat ya ..

thanks 🙂

Reply
miz eira
August 5, 2010 at 11:16 pm

salam..
sy bmint ngn Coconut Desire…
bpa hrga?sy kt penang…bpa kos pghntaran?cmna pghntran?gna pos apa?…kuih 2 xhncur ke bla pos?

Reply
nurul
August 10, 2010 at 2:30 pm

salam…
saye nak tau jenis n harge skali… leh email kt sayer tak?

Reply
sham n nisa
August 13, 2010 at 9:01 am

thanks Nurul . Kami dah email ya . wslm

Reply
liya
August 18, 2010 at 2:12 pm

Salam, saya berminat nak jd dealer..leh emelkn cara2 ngn price list skali?saya dr ipoh, perak.

Reply
Nurul
August 20, 2010 at 12:56 pm

Salam, tolong emailkan price list boleh?
Menariks.. Tertariks.. =)

Reply
sham n nisa
August 20, 2010 at 2:30 pm

Nurul ,
boleh lihat maklumat kuih raya di sini

thanks 🙂

Reply

[…] Email : anisbakery@live.com.my […]

Reply
amy
July 4, 2011 at 2:52 pm

sis sya minat la nk jd dealer..blh x email cra2 n price dia??

Reply
sham n nisa
July 4, 2011 at 4:43 pm

Thanks Amy ..
nanti kami email ye .. thanks

Reply
zarina
July 4, 2011 at 4:07 pm

saya berminat hendak menjadi dealer..so how?

Reply
sham n nisa
July 4, 2011 at 4:43 pm

Thanks Zarina ,
kami akan emailkan lepas ni nanti . tqvm

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:42 pm

Dear Zarina ..

latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
iezah
July 7, 2011 at 10:51 am

bleh x bg sy harga bahulu kemboja skali dgn kotak n tanpa kotak

Reply
Hani
August 13, 2011 at 4:51 pm

Kalau nk tempah sekarang xsempat ye tuk majlis cukur jambul 16th Sept?

Reply
sham n nisa
August 13, 2011 at 5:32 pm

Untuk tempahan apa ye Hani ?

Reply

Leave a Reply


Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/a/c/h/achoy777/html/wp-content/plugins/jetpack/modules/gravatar-hovercards.php on line 238
%d bloggers like this: