Live : Katalog Raya 2010

Latest Update 13 July 2013 :  Latest Update untuk tempahan kuih raya 2013 sila lihat di page khas yang telah kami sediakan di sini atau anda boleh melihat maklumat terkini di Facebook page kami : di sini .

Katalog Kuih Raya 2013 anisbakery (1)

p/s : di bawah garisan ini merupakan posting lama yang telah kami buat untuk tahun 2011 untuk tempahan cookies . Untuk edisi 2013 sila klik pada  gambar / link yang kami telah sediakan di atas 🙂 . tq

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

**Latest Update ** 1 July 2011**… Dealer / Agent / Pemborong / Diperlukan : lihat di sini

**Latest Update ** 29 Jun 2011**  …  Katalog Biskut Raya 2011  boleh di dapati di sini

Sandwich Choc Kisses | Biskut Raya 2011
Sandwich Choc Kisses | Biskut Raya 2011

**** p/s : Maklumat di bawah ini adalah untuk tempahan Raya 2010 . Untuk maklumat tempahan Kuih Raya tahun 2011 sila lihat di sini

——–

Salam All..

Akhirnya , berjaya juga menyiapkan Katalog ni …  rasanya next year , kena start cari  assistant untuk ambil alih kerja-kerja ni ..  🙂 .

tahun ni , kami menggunakan format 2 page untuk Katalog Raya ni. Untuk memuatkan kesemua jenis cookies .  Kesemuanya ada 14 jenis kuih raya dengan kehadiran beberapa kuih raya baru ( Coconut Desire / ChocOreo / Chocolate Cereal ) dan kebanyakan adalah kuih raya daripada tahun sebelumnya.

Same price ( walaupun harga gula naik beberapa hari lalu )   dengan beberapa promosi yang bakal kami umumkan tidak berapa lama lagi ..

— sham

Katalog Raya 2010 ( 2 page )

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

Maklumat Berkenaan Kuih Raya di AnisBakery.net :

Hampers / Corporate Gift / Biz Partner ( Agent / Borong )

Tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net
Tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

Hubungi kami :

tempahan online –> Klik Di sini

thanks all

sham for AnisBakery.net

28 thoughts on “Live : Katalog Raya 2010

  1. Salam..
    Saya nak tanya..Klo minat nk jadi ajen biskut raya mcmane ye??
    Blh bg dealer price brp utk 1box biskut?? tq

  2. salam…sya berminat untuk jadi agent biskut raya ni.. blh bg info n price list segera?
    Tq,

    1. Salam Nurbie ,
      pls check yr email ya ..

      thanks

  3. sy nak tau hage sume kuih2 tersebut…mcm mane proses penghantarn

    1. Salam Siti ,

      saya sudah emailkan price / katalog kuih raya untuk tahun ni

      Atau Siti boleh juga dapatkannya di sini :page # 1 & page #2

      —————–
      untuk penghantaran :
      ** kami akan handle sendiri urusan penghantaran bagi kawasan KL / Bangi / Kajang & kawasan sekitarnya
      ** bagi kawasan lain ( luar KL & termasuk Sabah & Sarawak ) – kami akan menggunakan khidmat kurier ( Poslaju )
      ** minimum tempahan untuk delivery = RM 100 shj

      lokasi Siti di mana ?

      wslm

  4. Sham n Nisa,

    Sempat lagi ke kalo nak jadi agent ni…aaa bz jage baby+ujian idop x terupdate dah dgn anisbakery..aaa rugi3x!

    Kalo x sempat taun ni..taun depan pun ble~

    hehe.

  5. SALAM,SY NAK TAHU HARGA UNTUK SEMUA KUIH DIATAS DAN BERMINAT UNTUK JD AGENT…BAGAIMANA UNTUK PROSES PENGHANTRAN AREA BANGI DAN KL YE??TQ

  6. saya berminat jadi dealer….cm ne…sy kt ipoh,perak

  7. salam….ade biskut sarang semut x?? kalau ade blh bg katalog & cara tempahan?? thanks!!

    1. Suhaila … so sorry . Biskut sarang semut kami tak buat ya ..

      thanks 🙂

  8. salam..
    sy bmint ngn Coconut Desire…
    bpa hrga?sy kt penang…bpa kos pghntaran?cmna pghntran?gna pos apa?…kuih 2 xhncur ke bla pos?

  9. salam…
    saye nak tau jenis n harge skali… leh email kt sayer tak?

    1. thanks Nurul . Kami dah email ya . wslm

  10. Salam, saya berminat nak jd dealer..leh emelkn cara2 ngn price list skali?saya dr ipoh, perak.

  11. Salam, tolong emailkan price list boleh?
    Menariks.. Tertariks.. =)

    1. Nurul ,
      boleh lihat maklumat kuih raya di sini

      thanks 🙂

  12. sis sya minat la nk jd dealer..blh x email cra2 n price dia??

    1. Thanks Amy ..
      nanti kami email ye .. thanks

  13. saya berminat hendak menjadi dealer..so how?

    1. Thanks Zarina ,
      kami akan emailkan lepas ni nanti . tqvm

    2. Dear Zarina ..

      latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  14. bleh x bg sy harga bahulu kemboja skali dgn kotak n tanpa kotak

  15. Kalau nk tempah sekarang xsempat ye tuk majlis cukur jambul 16th Sept?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close