Live : Katalog Raya 2010

24 comments… add one
  1. Ummu July 22, 2010, 2:45 pm

    Salam..
    Saya nak tanya..Klo minat nk jadi ajen biskut raya mcmane ye??
    Blh bg dealer price brp utk 1box biskut?? tq

    Reply
  2. nurbie July 26, 2010, 12:36 pm

    salam…sya berminat untuk jadi agent biskut raya ni.. blh bg info n price list segera?
    Tq,

    Reply
    1. sham n nisa July 27, 2010, 6:08 pm

      Salam Nurbie ,
      pls check yr email ya ..

      thanks

      Reply
  3. siti July 26, 2010, 2:40 pm

    sy nak tau hage sume kuih2 tersebut…mcm mane proses penghantarn

    Reply
    1. sham n nisa July 27, 2010, 6:03 pm

      Salam Siti ,

      saya sudah emailkan price / katalog kuih raya untuk tahun ni

      Atau Siti boleh juga dapatkannya di sini :page # 1 & page #2

      —————–
      untuk penghantaran :
      ** kami akan handle sendiri urusan penghantaran bagi kawasan KL / Bangi / Kajang & kawasan sekitarnya
      ** bagi kawasan lain ( luar KL & termasuk Sabah & Sarawak ) – kami akan menggunakan khidmat kurier ( Poslaju )
      ** minimum tempahan untuk delivery = RM 100 shj

      lokasi Siti di mana ?

      wslm

      Reply
  4. Iffa August 2, 2010, 5:01 pm

    Sham n Nisa,

    Sempat lagi ke kalo nak jadi agent ni…aaa bz jage baby+ujian idop x terupdate dah dgn anisbakery..aaa rugi3x!

    Kalo x sempat taun ni..taun depan pun ble~

    hehe.

    Reply
  5. LIANA August 2, 2010, 5:43 pm

    SALAM,SY NAK TAHU HARGA UNTUK SEMUA KUIH DIATAS DAN BERMINAT UNTUK JD AGENT…BAGAIMANA UNTUK PROSES PENGHANTRAN AREA BANGI DAN KL YE??TQ

    Reply
  6. emilia August 3, 2010, 10:08 am

    saya berminat jadi dealer….cm ne…sy kt ipoh,perak

    Reply
  7. suhaila August 3, 2010, 4:28 pm

    salam….ade biskut sarang semut x?? kalau ade blh bg katalog & cara tempahan?? thanks!!

    Reply
    1. sham n nisa August 4, 2010, 3:37 pm

      Suhaila … so sorry . Biskut sarang semut kami tak buat ya ..

      thanks :)

      Reply
  8. miz eira August 5, 2010, 11:16 pm

    salam..
    sy bmint ngn Coconut Desire…
    bpa hrga?sy kt penang…bpa kos pghntaran?cmna pghntran?gna pos apa?…kuih 2 xhncur ke bla pos?

    Reply
  9. nurul August 10, 2010, 2:30 pm

    salam…
    saye nak tau jenis n harge skali… leh email kt sayer tak?

    Reply
    1. sham n nisa August 13, 2010, 9:01 am

      thanks Nurul . Kami dah email ya . wslm

      Reply
  10. liya August 18, 2010, 2:12 pm

    Salam, saya berminat nak jd dealer..leh emelkn cara2 ngn price list skali?saya dr ipoh, perak.

    Reply
  11. Nurul August 20, 2010, 12:56 pm

    Salam, tolong emailkan price list boleh?
    Menariks.. Tertariks.. =)

    Reply
  12. amy July 4, 2011, 2:52 pm

    sis sya minat la nk jd dealer..blh x email cra2 n price dia??

    Reply
    1. sham n nisa July 4, 2011, 4:43 pm

      Thanks Amy ..
      nanti kami email ye .. thanks

      Reply
  13. zarina July 4, 2011, 4:07 pm

    saya berminat hendak menjadi dealer..so how?

    Reply
    1. sham n nisa July 4, 2011, 4:43 pm

      Thanks Zarina ,
      kami akan emailkan lepas ni nanti . tqvm

      Reply
  14. iezah July 7, 2011, 10:51 am

    bleh x bg sy harga bahulu kemboja skali dgn kotak n tanpa kotak

    Reply
  15. Hani August 13, 2011, 4:51 pm

    Kalau nk tempah sekarang xsempat ye tuk majlis cukur jambul 16th Sept?

    Reply

Leave a Reply