Live : Katalog Raya 2010

Cookies

Latest Update 13 July 2013 :  Latest Update untuk tempahan kuih raya 2013 sila lihat di page khas yang telah kami sediakan di sini atau anda boleh melihat maklumat terkini di Facebook page kami : di sini .

Katalog Kuih Raya 2013 anisbakery (1)

p/s : di bawah garisan ini merupakan posting lama yang telah kami buat untuk tahun 2011 untuk tempahan cookies . Untuk edisi 2013 sila klik pada  gambar / link yang kami telah sediakan di atas :-) . tq

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

**Latest Update ** 1 July 2011**… Dealer / Agent / Pemborong / Diperlukan : lihat di sini

**Latest Update ** 29 Jun 2011**  …  Katalog Biskut Raya 2011  boleh di dapati di sini

Sandwich Choc Kisses | Biskut Raya 2011

Sandwich Choc Kisses | Biskut Raya 2011

**** p/s : Maklumat di bawah ini adalah untuk tempahan Raya 2010 . Untuk maklumat tempahan Kuih Raya tahun 2011 sila lihat di sini

——–

Salam All..

Akhirnya , berjaya juga menyiapkan Katalog ni …  rasanya next year , kena start cari  assistant untuk ambil alih kerja-kerja ni ..  :-) .

tahun ni , kami menggunakan format 2 page untuk Katalog Raya ni. Untuk memuatkan kesemua jenis cookies .  Kesemuanya ada 14 jenis kuih raya dengan kehadiran beberapa kuih raya baru ( Coconut Desire / ChocOreo / Chocolate Cereal ) dan kebanyakan adalah kuih raya daripada tahun sebelumnya.

Same price ( walaupun harga gula naik beberapa hari lalu )   dengan beberapa promosi yang bakal kami umumkan tidak berapa lama lagi ..

– sham

Katalog Raya 2010 ( 2 page )

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

Maklumat Berkenaan Kuih Raya di AnisBakery.net :

Hampers / Corporate Gift / Biz Partner ( Agent / Borong )

Tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

Tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

Hubungi kami :

tempahan online –> Klik Di sini

thanks all

sham for AnisBakery.net

24 comments… add one

Comments

  1. […] [+] Update  20/07/2010 — Live Now !  : Tempahan Kuih Raya 2010 […]

  2. Ummu says:

    Salam..
    Saya nak tanya..Klo minat nk jadi ajen biskut raya mcmane ye??
    Blh bg dealer price brp utk 1box biskut?? tq

  3. nurbie says:

    salam…sya berminat untuk jadi agent biskut raya ni.. blh bg info n price list segera?
    Tq,

    1. sham n nisa says:

      Salam Nurbie ,
      pls check yr email ya ..

      thanks

  4. siti says:

    sy nak tau hage sume kuih2 tersebut…mcm mane proses penghantarn

    1. sham n nisa says:

      Salam Siti ,

      saya sudah emailkan price / katalog kuih raya untuk tahun ni

      Atau Siti boleh juga dapatkannya di sini :page # 1 & page #2

      —————–
      untuk penghantaran :
      ** kami akan handle sendiri urusan penghantaran bagi kawasan KL / Bangi / Kajang & kawasan sekitarnya
      ** bagi kawasan lain ( luar KL & termasuk Sabah & Sarawak ) – kami akan menggunakan khidmat kurier ( Poslaju )
      ** minimum tempahan untuk delivery = RM 100 shj

      lokasi Siti di mana ?

      wslm

  5. Iffa says:

    Sham n Nisa,

    Sempat lagi ke kalo nak jadi agent ni…aaa bz jage baby+ujian idop x terupdate dah dgn anisbakery..aaa rugi3x!

    Kalo x sempat taun ni..taun depan pun ble~

    hehe.

  6. LIANA says:

    SALAM,SY NAK TAHU HARGA UNTUK SEMUA KUIH DIATAS DAN BERMINAT UNTUK JD AGENT…BAGAIMANA UNTUK PROSES PENGHANTRAN AREA BANGI DAN KL YE??TQ

  7. emilia says:

    saya berminat jadi dealer….cm ne…sy kt ipoh,perak

  8. suhaila says:

    salam….ade biskut sarang semut x?? kalau ade blh bg katalog & cara tempahan?? thanks!!

    1. sham n nisa says:

      Suhaila … so sorry . Biskut sarang semut kami tak buat ya ..

      thanks :)

  9. miz eira says:

    salam..
    sy bmint ngn Coconut Desire…
    bpa hrga?sy kt penang…bpa kos pghntaran?cmna pghntran?gna pos apa?…kuih 2 xhncur ke bla pos?

  10. nurul says:

    salam…
    saye nak tau jenis n harge skali… leh email kt sayer tak?

    1. sham n nisa says:

      thanks Nurul . Kami dah email ya . wslm

  11. liya says:

    Salam, saya berminat nak jd dealer..leh emelkn cara2 ngn price list skali?saya dr ipoh, perak.

  12. Nurul says:

    Salam, tolong emailkan price list boleh?
    Menariks.. Tertariks.. =)

    1. sham n nisa says:

      Nurul ,
      boleh lihat maklumat kuih raya di sini

      thanks :)

  13. amy says:

    sis sya minat la nk jd dealer..blh x email cra2 n price dia??

    1. sham n nisa says:

      Thanks Amy ..
      nanti kami email ye .. thanks

  14. zarina says:

    saya berminat hendak menjadi dealer..so how?

    1. sham n nisa says:

      Thanks Zarina ,
      kami akan emailkan lepas ni nanti . tqvm

    2. sham n nisa says:

      Dear Zarina ..

      latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  15. iezah says:

    bleh x bg sy harga bahulu kemboja skali dgn kotak n tanpa kotak

  16. Hani says:

    Kalau nk tempah sekarang xsempat ye tuk majlis cukur jambul 16th Sept?

    1. sham n nisa says:

      Untuk tempahan apa ye Hani ?

Leave a Comment

%d bloggers like this: