Katalog Raya 2009 ( Free Cupcakes ? )

** Update #1  :  20/08/2009 : 3 New Cookies  ..

** Update #2 :  05/09/2009 : Tempahan 2009 di tutup ..

tahun 2009 ini , apabila anda membuat tempahan kuih raya secara online di AnisBakery.net  anda bakal menerima voucher untuk pembelian cupcakes bernilai        RM 30 RM 50 RM 60*** daripada kami …  🙂

Yess !  Tahun ini  make sure perbelanjaan kuih raya untuk tahun ini lebih berbaloi !  🙂

anda boleh dapatkan katalog raya 2009 –>> di sini <<–

Tempah Kuih Raya dapat Free Cupcakes ?

yess.. bagi menghargai sokongan anda kepada AnisBakery.net , bagi setiap tempahan kuih raya –secara online yang berjumlah RM 300 & ke atas , kami akan memberikan secara percuma voucher pembelian cupcakes bernilai RM 60! ***

dan khidmat penghantaran juga akan kami sediakan – Percuma! (** untuk lokasi2 yg di tentukan sahaja @ Klang Valley)

RM 300 – RM 60 – RM 35 ( eg. kos delivery ke Shah Alam  ) = RM 205 !

.. wow! .. anda jimat = RM 95 !….

p.s : Tips untuk membuat tempahan RM 300 @ lebih  :)  ajak family member / kawan2 untuk membuat tempahan kuih raya dgn anda ( gunakan nama anda ) … :)  syyy..!  kami tak tau ape2 ni …  🙂

*** RM 60 voucher = RM 20 VOUCHER x 3  . Setiap satu voucher untuk pembelian 1 pakej 25pcs cupcakes .


On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related links :

27 thoughts on “Katalog Raya 2009 ( Free Cupcakes ? )

  1. Salam…

    bila nak wat payment? kena order sekarang ker? bila tutup order?

    1. @ zulaikha ..

      Salam ..

      tutup order biasanya pertengahan Ramadhan 🙂

      nanti kami akan update di sini .

      proses tempahan kuih raya :
      1. order
      2. pengesahan order ( buat bayaran )
      3. kuih raya di hantar.

      thanks Zulaikha ..

      wslm

  2. sis.. nak tanya.. macam saya nie duduk dekat bangsar… kos penghantaran biasanya berapa yer…???

    1. @ jannah
      kos delivery ke Bangsar area / KL = RM 25.

      tetapi untuk tempahan Jannah ni – tiada sebarang kos tambahan dikenakan ( untuk tempahan RM 200 & ke atas )
      –>> sila refer email yg kami baru je hantar untuk maklumat lanjut

      thanks & wassalam

  3. sis.macammana kalau kita nak jadi u punya pengedar??

    1. @ rozie
      boleh jer. Nanti kami emailkan details macamana nak jadi pengedar .. 🙂

      thanks

  4. salam sis..
    nak tau harga kuih raya mcamne?thanks..

  5. Salam…
    Saya juga berminat nak tahu cm ner nak jadik pengedar biskut/kek…tq

  6. akak, kedai kat maner?? klu nak beli skit jer bole tak?? ofcoz for the 1st time kn try dulu… hehehehe

    1. @ check-inn
      … lihat lokasi kami di Google Maps ni ..

      nak datang call ye.. 🙂

      thanks

  7. camana nak jadi pengedar?
    pastu nak tahu hg & kuantiti

    1. @ mariah ..

      check email k? ..

      thanks 🙂

  8. saya dari seremban, takut kalau penghantaran tu akan jadikan kuih hancur/kos penghantarannya mahal. jadi, kalau nak terus beli dari kedai, perlu ke buat tempahan dulu?
    kalau tak buat tempahan tapi nak terus pergi ke kedai dan beli pada 17/9/2009 boleh ke? ada lagi ke kuih raya masa tu?

    1. @ noralis..
      yess,kena buat tempahan dulu.

      Noralis boleh Online Ordering Form yg kami sediakan ini .

      & lepas tu Noralis boleh Pickup pada 17/9 nanti.

      alamat kami :
      Anis Bakery, No 30, Lot 6076, Jln selamat, Kg Sg ramal Dalam , 43 000 Kajang, Selangor DE

      lihat di –> Google Maps
      tq

  9. salam…

    tolong bagi berapa quantiti setiap kuih…
    bila tarikh tutup order..

    1. @ Baayah

      Salam ..
      Kuantiti kuih +-50pcs setiap jenis ,
      melainkan Marble Choc Almond : 64 pcs , Potato Cashew Nuts : 40 pcs & Chocolate Roses : 35 pcs.

      Tarikh tutup order = 15 Ramadhan 🙂

      terima kasih ..

  10. saye da buat byran n akn amik sbtu ni 5/9.. nk kne col dlu ke? or trus dtg? n pkul bpe boleh amik ?

    1. @ azlin
      ok je .
      boleh datang drpd 9 am – 5pm .

      thanks . Jumpa nanti

  11. Salam Puan Nisa,

    Saya dari Penang, kos penghantarannya brapa?

  12. salam..

    saya ada order kuih raya, nak confirm jumlah yang saya kena bayar
    RM378, betulkan?
    Dapat voucer RM60 kan?

    1. @ azah
      yess azah. Congrats !…
      pembelian Azah ini telah melayakkan Azah menerima voucher cupcakes bernilai RM 60 .. 🙂

      lepas raya nanti kami akan emailkan details berkenaan voucher cupcakes ini ..

      wslm…

  13. owhh lpas rye ek voucher cupcke tu.. hurmpp cmtu sye pun dpt la kn.huh leh tmph tu bday.hihihih

  14. Tempahan biskut ne alah dh abis ker awallllll lakkkkkkk

  15. NOR AISHAH OSMAN January 29, 2010 — 9:29 am

    salam…boleh saya kedai anis bakery dekat mane? sbb saya area putrajaya so tak tahu nak pergi ke lokasi tempat ini…Saya nak buat tempahan melalui kadai anis bakery.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close