Mocha-licous Chocolate Truffles

#pricelist: Senarai Harga  Chocolate Truffles

  • Pack of 35 pcs + exclusive box with individual holder = RM 120 / box
  • lihat sample packaging –>> di sini

[]——————————————————————————————–[]

chocolate truffles

New!  Available From June 2010Now !

diperkenalkan Chocolate Truffles ..  Khas buat peminat2 & pengemar2 coklat sahaja.. 🙂

Chocolate Truffles-66

Mocha-licous  Chocolate Truffles

setiap truffles mempunyai rasa tersendiri . Daripada almond , coconut , cocoa powder  oreo chocolate cookies dan banyak lagi  di dalamnya pula  anda akan menjumpai  rasa chocolate mocha  yang tidak pernah anda rasai sebelum ini 🙂

Waktu yang paling sesuai untuk menikmati Chocolate Truffles ? Yes.. .. semestinya ketika sejuk . ..  nak try ?

  • Kami sudah mula mengambil tempahan drpd sekarang.
  • boleh didapati dalam bentuk Gift Packs , Corporate Gift , Pakej Hantaran & Wedding Cakes ..

Thanks All..

Tempahan / Booking :

  • Sila call / sms / whatsApp : 012-666-4044
  • Email : anisbakery@live.com.my

30 thoughts on “Mocha-licous Chocolate Truffles

  1. I can’t wait to eat, really spoil my diet plan… : (
    Anyway what is the charges? can delivery to penang?

    1. Hi ms hng..

      thanks for yr visit :)..

      currently we don’t provide delivery service to Penang .. ( except for wedding package – special order only )

      price / charges / packaging etc … all will be announce soon .

      tq 🙂

  2. brape hage nya.. ada sample gambar x untuk gift pack

  3. berapa hrga untuk coklat truffles ni kak?
    nk wat hadiah untuk mama..

    1. Salam Asfiza ..

      harga masih belum available lagi .. ( kami sedang membuat kajian pasaran – untuk mendapatkan harga yg paling “Best” sekali 🙂 )

      insyaAllah .. kami akan umumkan awal Jun nanti . tq & wassalam

  4. brapa hrga nieee…b’liurnya tgokkk klau cklat2222222 nieee…..sdapnyaaaa….xsabarrrrr…..nk buat gift tuk diri sndiri…..

  5. Kak Sal & Fifah May 17, 2010 — 10:14 am

    Terima Kasih. Kami puas hati dengan kek yang dihantar semalam, yang penting cantik dan sedap. Saya cadangkan sesiapa yang berminat bolehlah buat tempahan sekarang. Semoge Nisha selamat melahirkan.

    1. Salam Kak Sal & Fifah ..

      terima kasih …

      Selamat Bertunang Fifah 🙂

      wslm

  6. x sabar nyer ct nk tggu…hoho 🙂

  7. hi kak..nnti email me the price eh..
    Thanks!

    1. Ok jaja..
      nanti kami email .. 🙂

      thanks

      1. ok Jaja : email untuk senarai harga truffles sudah di hantar . TQ

  8. huhuhu….. hari2 ngintai… x sabar menunggu…
    nanti emailkan sy the price,ya kak…. thanks a lot…

  9. dah bulan june nih..braper harganyer choc truffeles nih yer..nak bagi untuk hantaran tunang. bangsar area ada delivery tak?

  10. saya sudah lihat packaging truffles utk hantaran d flickr.com… so nice..
    saya brcadang nk tempah truffles utk hadiah birthday bulan julai nanti..
    nanti emailkan sy detail pricenya… thanks a lot..

    1. Salam Ayu …

      pls check your email ya … wslm

  11. salam…sy nak tempah truffles untk hantaran tunang ..blh bg quotation?

  12. brapa harga truffles ni? plz email me…
    ingat nak wat utk hantaran.. TQ.. 🙂

    1. Salam Tinie ,

      kami sudah email quote untuk Chocolate truffles ni ya ..

      thanks

  13. Dear Aznie & Izzah ,

    details berkenaan Chocolate Truffles ini sudah kami email sebentar tadi .

    thanks U so much.. wslm

  14. akak, nak quote ..choc truffles ni utk door gift mcm mn rupa?
    nak taw gak quote..

  15. kalau sy nk tempah chocolate truffles (12pcs) + cadbury choc n rich strawberry cream cupcakes 1 thing to do – 3 words for you – i luv U (25pcs) untuk hadiah birthday pd 16 Julai nanti, brapa harga kesemuanya? Boleh buat delivery ke kota kemuning, shah alam?

    1. Salam Ayu ,

      thank U so much ..!

      pls check email ya ..

      wslm

  16. saya pun nk order choc truffles gak (25pcs) tuk wat hantaran my wed..
    pls send the price to me..dan choc ni tahan lama tak?

  17. salam………….
    sy nk wat tempahan chocolate truffles unt birthday adik angkat sy pada 29 julai 2010 n berapa kos delivery unt di hantar ke ofis seremban n sy nk 12 pcs unt RM 45 n leh ke wat nama atas cm cup cakes n tanya jer n sy bru pertama kali nk order n tnya sesuai k antar chocolate truffles unt birth adik angkat sy lelaki
    trimas

    1. Salam Yun ..
      untuk khidmat delivery luar drpd KL ( spt Seremban ) minimum order = RM 120 ya .

      so sorry Yun ..

  18. salam…
    nak tanya truffle utk doorgift packaging nye camne? harganya berapa?
    kalo utk hantaran lak cmne?
    please email me?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close