Close

#pricelist: Senarai Harga  Chocolate Truffles

  • Pack of 35 pcs + exclusive box with individual holder = RM 120 / box
  • lihat sample packaging –>> di sini

[]——————————————————————————————–[]

chocolate truffles

New!  Available From June 2010Now !

diperkenalkan Chocolate Truffles ..  Khas buat peminat2 & pengemar2 coklat sahaja.. 🙂

Chocolate Truffles-66

Mocha-licous  Chocolate Truffles

setiap truffles mempunyai rasa tersendiri . Daripada almond , coconut , cocoa powder  oreo chocolate cookies dan banyak lagi  di dalamnya pula  anda akan menjumpai  rasa chocolate mocha  yang tidak pernah anda rasai sebelum ini 🙂

Waktu yang paling sesuai untuk menikmati Chocolate Truffles ? Yes.. .. semestinya ketika sejuk . ..  nak try ?

  • Kami sudah mula mengambil tempahan drpd sekarang.
  • boleh didapati dalam bentuk Gift Packs , Corporate Gift , Pakej Hantaran & Wedding Cakes ..

Thanks All..

Tempahan / Booking :

  • Sila call / sms / whatsApp : 012-666-4044
  • Email : anisbakery@live.com.my

30 Comments on “Mocha-licous Chocolate Truffles

ms hng
May 12, 2010 at 12:14 am

I can’t wait to eat, really spoil my diet plan… : (
Anyway what is the charges? can delivery to penang?

Reply
sham n nisa
May 14, 2010 at 11:36 am

Hi ms hng..

thanks for yr visit :)..

currently we don’t provide delivery service to Penang .. ( except for wedding package – special order only )

price / charges / packaging etc … all will be announce soon .

tq 🙂

Reply
faridah
May 12, 2010 at 8:11 am

brape hage nya.. ada sample gambar x untuk gift pack

Reply
asfiza
May 14, 2010 at 11:14 am

berapa hrga untuk coklat truffles ni kak?
nk wat hadiah untuk mama..

Reply
sham n nisa
May 14, 2010 at 11:26 am

Salam Asfiza ..

harga masih belum available lagi .. ( kami sedang membuat kajian pasaran – untuk mendapatkan harga yg paling “Best” sekali 🙂 )

insyaAllah .. kami akan umumkan awal Jun nanti . tq & wassalam

Reply
lijah
May 15, 2010 at 3:31 pm

brapa hrga nieee…b’liurnya tgokkk klau cklat2222222 nieee…..sdapnyaaaa….xsabarrrrr…..nk buat gift tuk diri sndiri…..

Reply
annagurlz
May 17, 2010 at 12:02 am

nnt inform hrga ke pkidccu_gurlz@yahoo.com

Reply
Kak Sal & Fifah
May 17, 2010 at 10:14 am

Terima Kasih. Kami puas hati dengan kek yang dihantar semalam, yang penting cantik dan sedap. Saya cadangkan sesiapa yang berminat bolehlah buat tempahan sekarang. Semoge Nisha selamat melahirkan.

Reply
sham n nisa
May 17, 2010 at 10:39 am

Salam Kak Sal & Fifah ..

terima kasih …

Selamat Bertunang Fifah 🙂

wslm

Reply
ct
May 19, 2010 at 10:24 am

x sabar nyer ct nk tggu…hoho 🙂

Reply
jaja
May 24, 2010 at 1:36 pm

hi kak..nnti email me the price eh..
Thanks!

Reply
sham n nisa
May 24, 2010 at 1:51 pm

Ok jaja..
nanti kami email .. 🙂

thanks

Reply
sham n nisa
June 16, 2010 at 11:57 am

ok Jaja : email untuk senarai harga truffles sudah di hantar . TQ

Reply
ayu
June 1, 2010 at 9:58 am

huhuhu….. hari2 ngintai… x sabar menunggu…
nanti emailkan sy the price,ya kak…. thanks a lot…

Reply
azni
June 5, 2010 at 9:08 pm

dah bulan june nih..braper harganyer choc truffeles nih yer..nak bagi untuk hantaran tunang. bangsar area ada delivery tak?

Reply
ayu
June 9, 2010 at 3:42 pm

saya sudah lihat packaging truffles utk hantaran d flickr.com… so nice..
saya brcadang nk tempah truffles utk hadiah birthday bulan julai nanti..
nanti emailkan sy detail pricenya… thanks a lot..

Reply
sham n nisa
June 16, 2010 at 11:58 am

Salam Ayu …

pls check your email ya … wslm

Reply
izzah
June 14, 2010 at 9:28 pm

salam…sy nak tempah truffles untk hantaran tunang ..blh bg quotation?

Reply
tinie
June 15, 2010 at 11:57 am

brapa harga truffles ni? plz email me…
ingat nak wat utk hantaran.. TQ.. 🙂

Reply
sham n nisa
June 16, 2010 at 11:44 am

Salam Tinie ,

kami sudah email quote untuk Chocolate truffles ni ya ..

thanks

Reply
sham n nisa
June 16, 2010 at 12:00 pm

Dear Aznie & Izzah ,

details berkenaan Chocolate Truffles ini sudah kami email sebentar tadi .

thanks U so much.. wslm

Reply
sida
June 17, 2010 at 12:02 pm

akak, nak quote ..choc truffles ni utk door gift mcm mn rupa?
nak taw gak quote..

Reply
Ayu
June 22, 2010 at 5:45 pm

kalau sy nk tempah chocolate truffles (12pcs) + cadbury choc n rich strawberry cream cupcakes 1 thing to do – 3 words for you – i luv U (25pcs) untuk hadiah birthday pd 16 Julai nanti, brapa harga kesemuanya? Boleh buat delivery ke kota kemuning, shah alam?

Reply
sham n nisa
June 22, 2010 at 6:17 pm

Salam Ayu ,

thank U so much ..!

pls check email ya ..

wslm

Reply
huda
June 23, 2010 at 4:57 pm

saya pun nk order choc truffles gak (25pcs) tuk wat hantaran my wed..
pls send the price to me..dan choc ni tahan lama tak?

Reply
yun
June 24, 2010 at 6:45 pm

salam………….
sy nk wat tempahan chocolate truffles unt birthday adik angkat sy pada 29 julai 2010 n berapa kos delivery unt di hantar ke ofis seremban n sy nk 12 pcs unt RM 45 n leh ke wat nama atas cm cup cakes n tanya jer n sy bru pertama kali nk order n tnya sesuai k antar chocolate truffles unt birth adik angkat sy lelaki
trimas

Reply
sham n nisa
June 28, 2010 at 7:07 pm

Salam Yun ..
untuk khidmat delivery luar drpd KL ( spt Seremban ) minimum order = RM 120 ya .

so sorry Yun ..

Reply

[…] :  coming soon …. Chocolate Truffle […]

Reply
Alleymaira
July 13, 2010 at 5:26 pm

salam…
nak tanya truffle utk doorgift packaging nye camne? harganya berapa?
kalo utk hantaran lak cmne?
please email me?

Reply

[…] satu chocolate Truffles diperbuat “from scratch”  setelah  beberapa kali mencuba resepi Chocolate Truffles. It’s […]

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *