new (mini) Cake in Town !

[+] Update 21 July 2010 : New ! Mini Fondant Cake

mini fondant cake @ anisbakery.netdiperkenalkan , barisan terbaru produk kami di AnisBakery.net ..

Mini Fondant Cake… 

mini fondant cake @ anisbakery.net

dengan pelbagai pilihan design / decor

miniature  cake @ anisbakery.net

it’s a fondant cake … but in mini size…

tempahan mini fondant cake @ anisbakery.net

.. …and   the bigger picture ….

 

mini fondant cake @ anisbakery.net

…  lebih banyak info / decor / packaging untuk mini cake ini di dalam posting kami akan datang …  🙂

thanks all …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

48 thoughts on “new (mini) Cake in Town !

  1. brape harge tuk mini fondant kek ni..so cute..

  2. Hi, cutenye mini fondant ni!
    Btw, nak tanya, untuk pertunangan, sesuai cupcakes or this mini fondant? boleh x quote me the price pls? if for cupcakes, ingat nak order yg Cadbury chocolate cupcakes tu 25pcs..pls quote me ya?tq!

    1. Thanks Liza ..
      untuk hantaran – terdapat beberapa pilihan yang sesuai , samada :
      kek
      cupcakes
      – mini fondant ….

      kami akan email quote harga nanti . sila check email k ..?
      thanks

  3. mini fondant cake yg sooo cumel…plz quote me e price…n rege for 2tiers fondant cake…

  4. Hi..
    Plz qoute me e price for 50pcs mini cup cake. Tq

  5. salam all,
    i pon nk request utk hantaran tunang..
    mini fondant..
    give me a quot ok..
    tq then..

  6. Nor Adilah Bt Abdullah July 2, 2009 — 2:32 pm

    Hi..i nak request quote harga tuk mini fondant…

    tq..

  7. nak tau cara penghataran dan harga untuk cup cake fondant dan cake fondant cake biase untuk hantaran…
    bagi quatation yer..

    thanks

  8. Nak tanya mini fondant cup cake tu bape rm yek? Klu nak tempah untk hari sabtu ni 18 July sempat tak?

  9. salam…
    nak tanya Mini Fondant Cake ni bp rm??kalau nak buat utk pertunangan ok tak??

  10. hye…can you quote me the price for mini fondant cake as above. but if i want flowers on top instead of ribbons, can it be done? thanks..

    1. @ dila
      pls check yr email k ..

      thanks
      – sham

  11. hi… can i noe all the price.. the green theme for 4-tier cupcakes n cake is sooo nice… my wedding is around the corner.. n feel like the green one.. hehehe… good job for all of u..

  12. Hi comelnya mini fondant kek ni.. please quot me the price for :
    cadbury cupcakes & mini fondant. boleh bg harga untuk 1 biji kedua-duanya? kalau i nak order utk 50pcs ada diskaun tak? kalau custom-made pula brp chgrs? tq

  13. hi, bp harge utk mini fondant cup cake? i nk order for 25..
    if possible pls quote the price for me yeah!
    cmner plak ngn phantaran? kne charge bp eh
    pls do reply me yer. thanks
    *nice cup cake….so lurvely 😉

  14. hye, pls. quote me ur mini fondant cake. ( boleh tukar colorkan?) n is there any delivery charges for klang valley?

  15. hye all.. pls quote me ur mini fondant cake? ASAP.. kalu bley i nak tau dlm minggu neh… my sis nak kawen on raya haji..
    thanks…

  16. eee…cute nyer min fondane cake ni…
    nk tye..
    1- bp $$$ sebijik mini cake ni?
    2- size dia besar mana?
    3- leh x kite request design lain, i mean custom made design / color?
    4- bape lama kite kena order sblm nak amik?
    5- ade minimum qty ker nak beli ?

  17. Hi..pls quote me the price for mini fondant cake? leh tak tukar design ckit if i nak order..
    n bape min pieces tuk order eh?? thanks

  18. salam..i have a few question..

    1- leh email quote untuk Mini Fondant Cake x?
    2- saya tinggal di genting highlands,ade delivery ke sini tak?atau saya kena ambil sendiri?
    3- ada sediakan kotak sekali ker?sebab saya ingat nk wat sebagai cenderhati untuk tetamu masa perkahwinan.

  19. salam.
    boleh tak bagi quotation untuk cupcakes n fondant cakes untuk hantaran pertunangan… tq 😀

  20. Nak tanya fondant mini cake tu brp harga and brp design u ada?

  21. bleh emelkn quotation tuk mini fondant cake ni?

  22. salam..

    bleh x quote 25 pcs cupcakes:

    1) cadbury cupcakes
    2) mini fondant cupcakes

    u ader buat delivery x?

  23. hy k.anis,pls quote price for the mini fondant cake k.tq!

  24. hi..can quote me the price for this?
    thanks!

  25. sy nk ty tntang football cup cakes tu..?? bape RM ye..?? skali delivery ke…?? sy kt jln ampang..

  26. salam,

    boleh bagi quotation utk mini cake with baby motives. utk around 50-100 pcs, with/without individual packaging. and where are you based?

  27. send i quotation for diz fondant cake ni…
    got any other design ke??
    cmner klu i kat png??
    postage how much??

  28. Salam,

    boleh tak bagi quotation utk tempahan 50 mini fondants cupcakes? boleh tak tukar design & warna? tq

  29. salam,
    boleh tak buatkan wedding -fondant cakes utk hantaran perkahwinan? tema warna gold & tolong bgtau kos nyer sekali

    tq

  30. Hi,
    nice creations…..can i have ur quotation for the cute fondant cake…i would love it to be pastel green and pink ribbon on top…thanks

  31. Salam

    It’s a very late request anyway. I am looking for a fondant cake for my brother’s engagement this Saturday Feb 13, 2010

    How could i make it a very fast order and delivery? I still thinking phone call could help. Please respond

    My Spec
    Estimated weight : +/- 1.5 kg
    Theme : Orange
    Wordings : Yes
    Shape : Round or Love
    Budget : +/- RM100
    Location : Shah Alam

    Please help me

  32. boleh tolong bg harga 1 biji mini cake tu dan sugar box

  33. Salam,

    Can you email me the size and quotation for mini cake and cupcakes?..if wanna design ourself any extra cost x?..hope to hear from you soon..thanks! =)

  34. hi..plz quote me the price for the mini cakes?
    thanks!

  35. salam,sy nk tgok contoh cupcakes,sy nk buat tmpahn sebnyk 150biji blh x??berapa hrga die n ade kos pnghantran x???

  36. hi..plz quote me the price for the mini cakes?
    thanks!

  37. boleh emelkan quotation untuk mini fondant cake ni?

  38. sharifah rodzie suhaili June 6, 2010 — 2:08 am

    hye..
    how to order?can give me your quotation of mini fondant cake for engagement..
    thanks..

  39. assalamaualikum.
    sy nk ty,k.nisa xbuat ke mini kek tp bkn fondant cake..tp mini kek biasa yg ada perisa oren ke..strawberi ke..pastu packing mcm bahulu tu…kalu ada..bleh x k.nisa bg harga 1pcs dan 1000 pcs..
    satu lg mini kek gulung sekali dengan packing untuk gift..kalu ada bleh send harga bg 1 pcs dan 100 pcs kat email sy..
    terima kasih.

  40. Berapa charges untuk satu mini wedding cake? berapa ukurannya??

  41. hai..
    mini fondant cake ni size cupcake ke?
    bleh quote harga?

  42. salam ..bole sy tahu harga untuk mini fondant cakes..?

  43. brape arge mini fondant ni klu i nk 1200 pax?

  44. hye…
    nak tau hrga utk cupcake buttercream, fondant and mini cakes
    n brapa min order…tq

  45. salam, bleh bg quote utk mini fondant ni x?
    packaging nye camne ye? sy nak buat hantaran. design nye boleh custom made ke? thanx! 🙂

    email me : saraspecky82@hotmail.com

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close