Close

May 10, 2008

Happy Mother’s Day….

mother's day cake @ AnisBakery.net

Cara terbaik untuk menyatakan ” I love U mum..” :

  • hantar SMS ( tapi.. Ibu anda mungkin tak perasan SMS anda.. )
  • hantar MMS pada Ibu dengan gambar anda… (. malangnya.. Ibu anda mungkin tak tahu nak guna MMS ni..)
  • hantar bunga “Fresh”
  • hantar kad ucapan…
  • ermmm …mungkin boleh hantar E- card… sahaja…
  • ataupun cara yang paling “cool” adalah dengan menempah satu “Mother’s Day Cake” untuk Ibu tersayang… (… & Ibu anda akan ingat betapa sedapnya kek anda selama setahun :)   )

mother's day cake @ AnisBakery.net

Mother’s Day Cake … @ AnisBakery.net ..

ini bukan sekadar kek biasa..

Kek Terbaru kami : Super Rich ! Moist Chocolate Cake .. !

Hubungi kami hari ni …  🙂

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

5 Comments on “Happy Mother’s Day….

Mimie
April 14, 2009 at 8:18 pm

Hi, any promotion for this coming Mother’s Day, 10th May 2009

Reply
rizz
May 4, 2009 at 10:19 pm

kalau saya nk tempah untuk mama saya kat kelantan ccamne?
da penghantaran x?

Reply
faralisa
May 8, 2009 at 2:19 pm

I nk tempah cup cakes n delivery to kota bharu, kelantan bleh x?

Reply
Dila
May 9, 2009 at 8:07 pm

cam ner nak tempah esok dah HARI IBU

Reply
intan
February 18, 2011 at 3:49 pm

hai.. saya nak tanya kak yg macam mother’s day “moist chocolate cake” berapa harganya dan hantar ke ukay perdana boleh ke..?

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: