Happy Mother’s Day….

mother's day cake @ AnisBakery.net

Cara terbaik untuk menyatakan ” I love U mum..” :

  • hantar SMS ( tapi.. Ibu anda mungkin tak perasan SMS anda.. )
  • hantar MMS pada Ibu dengan gambar anda… (. malangnya.. Ibu anda mungkin tak tahu nak guna MMS ni..)
  • hantar bunga “Fresh”
  • hantar kad ucapan…
  • ermmm …mungkin boleh hantar E- card… sahaja…
  • ataupun cara yang paling “cool” adalah dengan menempah satu “Mother’s Day Cake” untuk Ibu tersayang… (… & Ibu anda akan ingat betapa sedapnya kek anda selama setahun :)   )

mother's day cake @ AnisBakery.net

Mother’s Day Cake … @ AnisBakery.net ..

ini bukan sekadar kek biasa..

Kek Terbaru kami : Super Rich ! Moist Chocolate Cake .. !

Hubungi kami hari ni …  🙂

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

5 thoughts on “Happy Mother’s Day….

  1. Hi, any promotion for this coming Mother’s Day, 10th May 2009

  2. kalau saya nk tempah untuk mama saya kat kelantan ccamne?
    da penghantaran x?

  3. I nk tempah cup cakes n delivery to kota bharu, kelantan bleh x?

  4. cam ner nak tempah esok dah HARI IBU

  5. hai.. saya nak tanya kak yg macam mother’s day “moist chocolate cake” berapa harganya dan hantar ke ukay perdana boleh ke..?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close