Birthday Cake untuk Nur Fatin Zafirah

Latest Update 20/10/10 : Lihat Birthday cake terbaru kami di Facebook – Toy Story Birthday Cake for kids

————————-

Happy 5th Birthday Nur Fatin Zafirah !

5th birthday

Baru2 ni kami menerima tempahan sebiji kek yang agak besar ( 2Kg+) untuk si adik comel ni . Fatin nama nya…

Tempahan Kek untuk Fatin …  ( the Cake )

> Moist Chocolate Cake

> Gambar  kartun Barbie

> Berat : 2 kg++

> Double Layer Topping : Chocolate Garnache & Fresh Cream

> Hiasan : mini-size-stars-and-love-heart-shapes !

Kek untuk Fatin

bagi mendapatkan hasil yang memuaskan – kami menggunakan resepi Favourite kami ( sila lihat post kami – Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net ..)Moist Chocolate Cake.

>> istimewa untuk Fatin – kek ini datang dengan 2 x Topping : 1st dengan Chocolate Garnache & Fresh Cream…

Terima kasih untuk  Kak Zuraidah .. yang membuat tempahan kek ini untuk anak saudaranya Fatin…

Ok yang ni sedutan .. daripada email yang kami terima daripada Kak Zuraidah…

Sent: Monday, June 09, 2008 4:22 PM

To: Sham n Nisa | AnisBakery.net

Subject: Thank you to Anis n family

Assalamualaikum Nisa

Terima kasih diatas pembuatan & penghantaran kek tempohari.

Kami semua sangat suka & berpuas hati terutamanya anak sudara , Fatin

Rasanya pun sangat sedap…..tak cukup, biasanya sebelum ni berlebihan & terbuang je.

……….

Kak Zuraidah

Semoga Kak Zuraidah & Fatin sekeluarga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki…..

Sham & NIsa

Note : Kami mendedikasikan posting kali ini khas untuk Kak Zu & Fatin yang comel & keluarga  – & thanks kepada Kak Zu yang sudi berkongsi gambar2 ni dengan kami . Wassalam. tq

Related links :

  1. Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net
  2. Birthday Cupcakes
  3. Promosi2 terkini di AnisBakery.net

32 thoughts on “Birthday Cake untuk Nur Fatin Zafirah

  1. Salam..K.Anis

    Nk tnye brp harga bg moist chocolate cake mcm birthday cake adik nur fatin zafirah tu?reply to my email ye…tq.

  2. nak tanya beapa harga kek adi nurfatin tu ya..untuk 2kg saya rasa pun nak tempah juga melalui pengahantaran boleh ke? pada 17.may.2009 TQ

  3. nak tanya jugak berapa harga kek adik fatin nie, rasa-rasanya nak buat untuk b’day anak yang akan datang dan boleh hantar ke kek nie ke rumah nanti. tq

  4. Norhasliza Razali July 12, 2009 — 7:00 pm

    Nak tanya, berapa harga utk sebiji kek (1.5kg) dan (2 kg) dalam dia cokelat tp luar ada gambar disney princess so kena letak krim putih la kan? Disney princess yang ada 5 orang tu. Delivery ke Seksyen 27, Shah Alam. Berapa ya harga dia? Birthday dia on 27 July 2009. Thanks.

  5. kak anis & abg sham
    Nk tnye brp harga bg moist chocolate cake mcm birthday cake adik nur fatin zafirah tu?nak delivery kat cheras. Tapi kalo nak bulat leh tak agaknya..yg kat luar tu semuanya fresh cream kan? mtk reply kt email ye…tq.

  6. akak selain kartun barbie ada gambar kartun lain utk tempahan kek utk anak perempuan?

  7. salam…

    boleh emailkan sy harga untuk birthday cake…dlm 1 kg n 2kg berape yer?
    bulan 12 nie anak saya sambut birthday yang pertama… boleh bagi contoh gmbar katun utuk tempahan kek.. saya stay dekat subang so mcmana penghantaran,saya kena ambil sendiri ?

    lagi satu tolong bg sy harga untuk cup cakes untuk 50 org..

    thanks

  8. Hi there! Can you email me the cost for a similar birthday cake like the one you did for Fatin, please? I nak tempah for my niece’s 1st birthday. Dia suka Elmo dari Sesame Street.

    Thanks
    Hanim

    1. salam Hanim ..
      pls check yr email . kami sudah emailkan details berkenaan Birthday cake ” Elmo Sesame Street”..

      tq

  9. salam.. saya nk tempah besday kek utk anak lelaki bln depan. dia suka katun mickey mouse. brp ek utk 2kg? tq

  10. Salam.
    Boleh tolong e-mailkan harga kek coklat moist 2kg dan 1.5kg….
    Dan harga cup cakes utk 100 orang???

  11. salam,bleh tau harga kek barbie tu..utk 1kg and 2 kg?ingatkan nk order utk my daughter nnt…please reply to my email.tq.

  12. puan,
    if nk tempah kek coklat 2kg..cartun sponge bob or upin ipin..beraper harga iyer puan, for besday anak saya 5mac nanti..penghantaran camner ek?
    10Q.

  13. nak tanye lah…kalo illa nak tempah kek tunang tapi nak letak gambar mcm tu, bleh ke? brape rm utk 1 kg kek sebijik mcm kek ni?

  14. nk tanya, blh x nk letak gmbr my son sendiri kt atas kek tuh?
    brp yek harga utk 1.5kg?
    blh ke htr ke shah alam?
    tq..

    1. Bella …

      yess boleh je nak letakkan apa2 gambar pada kek tu ( gambar anak puan pun boleh )

      ** mudah sahaja – just emailkan beberapa keping gambar resolusi tinggi pada kami & kami akan pilih & edit gambar yg bersesuaian ..

      details berkeaan kek ni kami sudah emailkan pada Bella .

      thanks

  15. nak tanyelah, blh tak buat kek bentuk train thomas n friend klu blh dgn bdn sekali, bentuk memanjang= 2kilo. klu ade contoh, blh sertakan sekali. em, ngan harge kek bntuk no 1 utk sekilo juge. dua2 moist coklat.

    1. hanny ..

      so sorry … buat masa ni , kami tidak dapat menyediakan kek seperti ini …

      thanks & wslm

  16. haslina halim May 8, 2010 — 12:01 am

    salam,

    nak tahu ade kek bday doreoman x… brapa hrga utk 2kg kek moist coklat

  17. nak tanya brape harga kek 2kg mcm adik fatin tu?. kalau gambar kereta f1 bole buat tak?

  18. tolong carikan sy idea untuk birftday wife saya yang jatuh pada 12/08/2010…email lah kat saya atau kol 013-6023309…URGENT…! email seperti tertera @ maein77@yahoo.com

  19. Nak tnye kalo kek mcm adk fatin tu berape harganye & skali ngan delivery kat bndr muar.. plz reply ke email as soon as possible sbb urgent…

    1. Hi NIk…
      So Sorry , buat masa ni kami tidak dapat buat delivery ke Bandar Muar ..

      maaf ya

  20. hi…boleh tak quote utk saya birthday cek coklat moist tema mickey mouse clubhouse utk 2kg berapa…delivery kat shah alam puncak perdana sek U10. plz reply ASAP.

  21. salam…saya pon nk mintak tolong emailkan details utk birthday cake bertemakan mickey mouse clubhouse…chocolate moist/2kg…tq 🙂

  22. SHAFINA ABDULLAH ARIFFIN October 7, 2010 — 12:07 pm

    Akum…
    Saya nak tempah kek hari jadi anak kembar saya boleh tak?1 kg pastu gambar upin n ipin..perisa vanila..kek tu hantar ke rumah ke??cadang nak buat ari sabtu nie..berapa ek harga kek tu?

    1. Salam Shafina ..
      wahh anak kembar ya … 🙂 congrats !

      tetapi rasanya kami tak dapat prepare kek ni – sebabnya tempahan kami sudah penuh untuk sepanjang minggu ni .

      harap maaf .

      wassalm

  23. nak tnya berapa harga untuk kek yg ada gambr barbie & klu letak gmbr sendiri boleh ker? berapa RM ye. nk choc moist…. delivery cm ner ye

  24. Salam..
    Nak Tanya berapa harga kek barbi ni 2kg ni ye? kalau saya nak buat untuk design kepala minnie ble ke?? berapa kos ya?? Reply asap ya.. nak buat decision..
    TQ, Suzana

    1. Salam ..

      Suzana : harga kek ni 2 kg = RM 175 sahaja .

      gambar / decor boleh disesuaikan dgn tema lain ( eg Minnie Mouse )

      untuk tempahan , Suzana boleh gunakan order form yg kami sediakan di sini :
      http://www.anisbakery.net/order-online/tempahan-kek

      tq & wassalam

  25. Salam, Saya nak buat tempahan kek utk pagi 17/04/2010 di Taman Mulia Pajam, Kalau choc moist cake dalam bentuk huruf satu (1) berapa kos termasuk penghantaran?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close