A peek inside our Blackforest Cakes

Kali ini kami ingin membawa anda untk melihat ( di dalam ) kek Blackforest kami… ( enjoy…! )

blackforest cake 1st layer …

>> anda pasti akan suprise dengan banyaknya Blueberry yang kami letakkan pada layer pertama. Selain daripada Fresh Cream yang diletakkan , kami juga akan meletakkan jem blueberry…urmm

blackforest cake 2nd layer

>> 2nd layer anda akan dapati semua ciri2 yang ada pada 1st layer.( semua ada – layer fresh cream, jem blueberry & semestinya lots n lots of Blueberry… )

blackforest cake 3rd layer

>> kami akan cover dengan fresh cream. Double layer Fresh Cream ( sudah semestinya )…

blackforest cake the cake..( 1st)

>> tiba saat untuk letakkan decor pada kek yang telah siap toppping … ( our favourite part…! )

blackforest cake2nd cake

>> bergantung kepada permintaan / keperluan anda – kek decor akan bergantung kepada tema/keperluan majlis/ kuantiti/saiz & bentuk  seperti yang diminta oleh anda ..

>> lebih banyk gambar ? lihat Picture Gallery kami ini…

For the best blackforest cakes ? – cubalah kek kami  hari ni !

u’LL love it!.

sham & nisa

Related Links :

  • about us – AnisBAkery.net
  • wedding cakes
  • top 10 bestseller @ AnisBakery.net
  • latest promotions @ anisbakery.net
  • 5 thoughts on “A peek inside our Blackforest Cakes

    1. NAK TANYA BOLEH? BERAPA HARGA BLUBERRY CAKE YANG RASA BERLIUR SAJA SAYA NAK MAKAN..SILA EMAIL MAKLUMBALAS SEGERA YA….TERINGIN NAK BELI NIE

    2. SILAP LAH…BUKAN BLUEBERRY CAKE…BLACKFOREST CAKE YANG BANYAK LAYER NIE….MEMANG SEDAP SGT NAMPAK KAT WEB NIE

    3. @ Lijah Wati..
      harga Blackforest Cake 1 kg RM 70 sahaja

      tq

    4. salam, saya nak order kek blackforest ni,
      kalau ambil sabtu ni sempat tak?
      tq

      1. salam, saya nak order kek blackforest ni,
        kalau ambil sabtu ni sempat tak?

        harap bole reply
        tq

    Leave a Reply

    %d bloggers like this:
    search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close