Close

June 21, 2008

A peek inside our Blackforest Cakes

Kali ini kami ingin membawa anda untk melihat ( di dalam ) kek Blackforest kami… ( enjoy…! )

blackforest cake 1st layer …

>> anda pasti akan suprise dengan banyaknya Blueberry yang kami letakkan pada layer pertama. Selain daripada Fresh Cream yang diletakkan , kami juga akan meletakkan jem blueberry…urmm

blackforest cake 2nd layer

>> 2nd layer anda akan dapati semua ciri2 yang ada pada 1st layer.( semua ada – layer fresh cream, jem blueberry & semestinya lots n lots of Blueberry… )

blackforest cake 3rd layer

>> kami akan cover dengan fresh cream. Double layer Fresh Cream ( sudah semestinya )…

blackforest cake the cake..( 1st)

>> tiba saat untuk letakkan decor pada kek yang telah siap toppping … ( our favourite part…! )

blackforest cake2nd cake

>> bergantung kepada permintaan / keperluan anda – kek decor akan bergantung kepada tema/keperluan majlis/ kuantiti/saiz & bentuk  seperti yang diminta oleh anda ..

>> lebih banyk gambar ? lihat Picture Gallery kami ini…

For the best blackforest cakes ? – cubalah kek kami  hari ni !

u’LL love it!.

sham & nisa

Related Links :

  • about us – AnisBAkery.net
  • wedding cakes
  • top 10 bestseller @ AnisBakery.net
  • latest promotions @ anisbakery.net
  • 5 Comments on “A peek inside our Blackforest Cakes

    LIJAH WATI
    July 3, 2008 at 12:21 pm

    NAK TANYA BOLEH? BERAPA HARGA BLUBERRY CAKE YANG RASA BERLIUR SAJA SAYA NAK MAKAN..SILA EMAIL MAKLUMBALAS SEGERA YA….TERINGIN NAK BELI NIE

    Reply
    LIJAH WATI
    July 3, 2008 at 12:23 pm

    SILAP LAH…BUKAN BLUEBERRY CAKE…BLACKFOREST CAKE YANG BANYAK LAYER NIE….MEMANG SEDAP SGT NAMPAK KAT WEB NIE

    Reply
    sham & nisa
    July 3, 2008 at 1:53 pm

    @ Lijah Wati..
    harga Blackforest Cake 1 kg RM 70 sahaja

    tq

    Reply
    Salwa
    March 8, 2011 at 11:24 am

    salam, saya nak order kek blackforest ni,
    kalau ambil sabtu ni sempat tak?
    tq

    Reply
    Salwa
    March 8, 2011 at 9:44 pm

    salam, saya nak order kek blackforest ni,
    kalau ambil sabtu ni sempat tak?

    harap bole reply
    tq

    Reply

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: