Breaking News ! | 3 sebab utama anda boleh berjaya sebagai Agent / Dealer Eksklusif AnisBakery.net !

p/s : latest update ( 5 Julai 2011 ) Anda boleh mula register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner**

tempahan kuih raya 2011 | nes-nes-tum-tum cookies

Salam All !

Kami menjemput anda menjadi satu daripada Wakil Jualan / Agent / Dealer kami untuk jualan Kuih Raya  tahun 2011 ni .  Bisnes Kuih Raya  adalah satu perniagaan yang amat besar ! Dengan strategi yang betul +  berbekalkan sedikit usaha tambahan + Impian –>> Sky™ is the LimitâTrust me ..!

kami akan tunjukkan bagaimana anda boleh membina customer list / database anda sekarang  &  leverage pada leverage anda list ini untuk future sales Smile

3 Sebab Utama “anda juga boleh berjaya sebagai Agent/ Dealer Kuih Raya AnisBakery.net :

1. Resepi Pilihan untuk Kuih Raya

  • kami memilih resepi cookies yang best2 sahaja .
  • bahan cookies yang terpilih supaya customer  berpuas hati .

2. Online Marketing Support

  • kami mahu anda berjaya !  Sebab itu , setiap daripada anda  yang menyertai  kami sebagai Agent / Dealer akan  mendapat bantuan daripada Online Markating  ( via FB & Website )
  • secara umumya “ kami akan leverage pada 46XX  ( and growing ) contact kami di facebook page dan melalui website kami dengan mewujudkan satu direktori khas yang mengandungi : nama / no phone / lokasi anda (untuk membantu jualan anda)

3. Tips / latest Update / sales support  via “ ( secret & invited-only)  online communication channel

  • Komunikasi yang efisyen amat penting untuk mana-mana network / group / organisasi etc . Oleh sebab itu “ kami akan membina satu online communication channel  yang hanya boleh di akses oleh anda .Ini merupakan exclusive & invited only group / network .
  • Our goal : menyediakan kaedah  komunikasi alternatif yang : Lebih cepat & efisyen .
  • kami akan share latest news / update / tips / (not-yet) release promo via this network Smile

 

Interested ?

untuk pendaftaran / sample cookies — lihat di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner**

thanks all . Wassalam .

28 thoughts on “Breaking News ! | 3 sebab utama anda boleh berjaya sebagai Agent / Dealer Eksklusif AnisBakery.net !

  1. teringin nk buat bisnes kuih raya..hehe

    1. Dear Nina ..

      latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  2. nor fatimah bt md dasuki July 4, 2011 — 12:02 pm

    tq for d invitation..wish u all sucsess 🙂

  3. salam, saya berminat. Bagaimana caranya?

    1. Ayueliasa , nanti kami akan emailkan details info & maklumat harga ya.. thanks 🙂

    2. Dear Ayueliasa .. latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  4. beminat eh…

    1. Nor Hidayah ,
      tq .. nanti kami email ..

  5. Saya berminat. Bagaimana caranya?

  6. saya berminat..bagaimana caranya?

  7. Berminat dengan offer ni. Emel pada saya ye (emel dah isi pada form)

    1. Dear Ahmad Iqbal ..

      latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  8. berminat utk menjadi agent kuih raya anis bakery… location dekat mana..?

    1. Dear Raina ,

      lokasi kami di Bangi .

      latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  9. Saya juga berminat..pls reply..Tq

    1. Dear Eila ..

      latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

  10. muhammad faizol daud July 5, 2011 — 11:45 am

    sila hantar detail pasal jenis cookies, harga agent dll

  11. Sharifah Soraya July 5, 2011 — 12:15 pm

    Berminat nak jadi ejen. Please reply soonest, thanks.

  12. saya berminat nk jd dealer…can u email me the info?

  13. bagi rm190 utk 16 jns cookies…1 jns ada brp pcs?…tq

    1. Dina ,
      boleh check harga retail & kuantiti Katalog kami di sini

      tq

  14. oh, means utk 1 jns dpt 1 balang yer…wah, byk gak tu (jual terus pun boleh)…neway, saya dh htr reg form utk jd dealer…bila bleh bank in n dpt cookies?

    1. Thanks Dina ,

      kami akan emailkan details order / dealer lepas ni . tqvm

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close