Wedding Gift : Bahulu Kemboja **latest**

232 comments… add one
  1. azie August 3, 2010, 2:50 pm

    sy nak dptkan quote 800 kotak Purple+silver
    1. bahulu cermai tanpa kotak + kotak
    2. bahulu kemboja + kotak
    3. nak coz penghataran yg dok perak

    Reply
    1. sham n nisa August 8, 2010, 4:43 pm

      Salam Azie ..

      kami sudah emailkan segala details yg diperlukan sebentar . Harap dapat check email ya .

      wslm :)

      Reply
  2. diana August 17, 2010, 9:33 am

    hai..
    saya nak tnya.
    berapa harga bahulu skli dgn kotaknya

    Reply
  3. faizah August 19, 2010, 4:12 pm

    salam,
    bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja nie x? tuk 1000pcs.Thanks

    Reply
  4. eda September 4, 2010, 12:00 pm

    salam.. bleh bg quotation untuk 1200 pcs bahulu kemboja + kotak… :)

    Reply
  5. ida September 5, 2010, 2:17 am

    Salam…boleh emailkan quotation bahulu + packaging…TQ

    Reply
  6. fini September 20, 2010, 2:48 pm

    salam.. bleh bg quotation untuk 800 pcs bahulu kemboja + kotak…

    Reply
    1. sham n nisa September 20, 2010, 5:10 pm

      Salam Fini & Selamat Hari Raya …

      Sila lihat packaging terbaru kami untuk tahun 2011 ( klik di sini )
      ** Details harga & jenis bahulu sudah kami emailkan sebentar tadi . pls Check ya

      wslm

      Reply
  7. fifi October 19, 2010, 5:52 pm

    bleh x quot utk 2000pcs bahulu kemboja + kotak..tq

    Reply
  8. MARLIA October 20, 2010, 10:36 am

    salam,blh sy dptkn quot unt 1000pcs bahulu kemboja unt bln december 2010? email ek.. area klang..tengkiuu anis..

    Reply
  9. ida November 15, 2010, 10:26 am

    saya nak dapatkan harga untuk 1000 pieces baulu n 500 baulu cermai

    Reply
  10. linda November 22, 2010, 12:42 pm

    1. nak tanya qoutation untuk bahulu untk 500pc.
    2. amik tempahan untuk 11 disember 2010?
    3. brp kos penghantaran ke kuala selangor?

    Reply
    1. sham n nisa November 22, 2010, 5:25 pm

      Linda . Untuk Tempahan Disember perlu dibuat pengesahan tempahan segera ya .. PLs check your email for details ..

      wassalam

      Reply
  11. rina November 22, 2010, 8:37 pm

    salam

    1. sy nk quotation untuk 800pc bahulu kemboja + kotak
    2. sy nk tau kos penghantaran ke Teluk Intan, Perak.

    Reply
  12. eyma November 26, 2010, 2:22 pm

    1. boleh sya thu quotation untuk 1000pc bahulu kemboja + kotak
    2. kos penghantaran ke shah alam, selangor.

    Reply
    1. sham n nisa December 2, 2010, 9:17 am

      Hi Eyma … pls check yr email k .. tqvm

      Reply
  13. rina December 3, 2010, 1:32 pm

    saya nk tanye harga tempahan bahulu kemboja + kotak…cas penghataran sekali ke teluk intan perak….tempahan utk bulan 3.2011 boleh ambil ker?

    Reply
  14. adlin December 12, 2010, 12:37 am

    salam …
    bleh tak emailkan harga bahulu kemboja + peghantaran..
    tq

    Reply
  15. Hidayah December 13, 2010, 1:58 pm

    Salam,

    Saya bakal melangsungkan perkahwinan dalam tahun 2011.
    Sy nak qoatation
    baulu cermai +kotak
    baulu kemboja + kotak
    n semua quatation yg ader.
    kalu ok nak dlm 1000pc
    area cheras kl.
    TQ

    Reply
    1. sham n nisa December 20, 2010, 5:34 am

      Ok Hidayah ,
      pls check yoyr email tqvm

      Reply
  16. sal December 23, 2010, 11:47 am

    ai sham n nisa

    leh saya dapatkan qou utk 400 biji bahulu skali dengan kotak,
    ketahanan bahulu?
    delivery area setiawangsa

    thank you

    Reply
  17. izza January 10, 2011, 2:19 pm

    as salam..
    bleh x emailkn pd sy
    1.baulu cermai +kotak+dlvry to JB
    2.baulu kemboja + kotak+dlvry to JB
    for 1000pcs, tQ.

    Reply
  18. sha January 17, 2011, 1:27 pm

    saya nk dptkan quotation utk 1700 bahulu kemboja.

    Reply
  19. maimunah February 1, 2011, 3:43 pm

    assalamualaikum..
    saye nak tanya…bape rm sekotak kalu nk order 800 biji+kotak sekali…
    penghantaran ke behrang boleh ker?ke kene amek sendiri…
    ni kat area mane ye?

    Reply
    1. sham n nisa February 3, 2011, 9:11 am

      Salam … Maimunah ..
      yes kami menyediakan khidmat penghantaran ke seluruh Semenanjung. ( & termasuk Behrang juga :)

      ** sila refer details di dalam email ya .

      wslm

      Reply
  20. lorna February 9, 2011, 4:32 pm

    salam….

    boleh bagi quotation utk bahulu kemboja utk 1500pcs+kotak dan juga caj penghantaran ke kedah.

    tq

    Reply
  21. liza February 11, 2011, 1:45 pm

    salam
    sy jg nk tau harga utk bahulu kemboja + kotak 1000pc
    location : bukit merah,perak..
    TQ

    Reply
  22. ida February 13, 2011, 3:34 pm

    salam kak
    bole bagi sy quotation utk bahulu kemboja + kotak utk 500 pieces.tq

    Reply
  23. zura February 18, 2011, 10:42 pm

    salam,
    bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja+ packaging nie x? tuk 1000pcs.Thanks

    Reply
  24. Ummu Aiman February 20, 2011, 4:47 pm

    Salam..nk tanye harga kalo tempah dlm 700 set hinnga 1000..brape satu berserta kotak?
    kalo kotak bole ke customize ikut ewarna yg di ingini?
    thanks…

    Reply
  25. Ummu Aiman February 20, 2011, 4:47 pm

    Salam..nk tanye harga kalo tempah dlm 700 set hinnga 1000..brape satu berserta kotak?
    kalo kotak bole ke customize ikut warna yg di ingini?
    thanks…

    Reply
  26. ilyani February 23, 2011, 5:04 pm

    salam…boleh x emailkan sy price utk bahulu+kotak yg gift for wedding…
    klu 800 kotak dlm bapa?

    Reply
  27. shfairul February 27, 2011, 3:44 pm

    salam…boleh emailkan price bahulu+kotak utk 800 dan 1000 kotak?
    thanks

    Reply
    1. sham n nisa February 28, 2011, 9:52 am

      dear shfairul ..
      please check email ye. wslm

      Reply
  28. Firdaus February 27, 2011, 9:27 pm

    Saya minx awak tolong beri quotation ttg harga bahulu kemboja dan kotak.
    dalam harga 500 bungkus…
    tlg email…
    saya ada di perak..

    tolong email harga.. dan kos penghantaran…TQ…
    A.S.A.P

    Reply
    1. sham n nisa February 28, 2011, 10:18 am

      ok Firdaus .. kami dah hantar email ye .. wslm

      Reply
  29. hidayah maher March 2, 2011, 3:45 pm

    salam,
    bg quotation bahulu kemboja+kotak utk 500 dan 1000 biji..

    tq

    Reply
    1. sham n nisa March 3, 2011, 2:02 am

      Salam Hidayah … pls check email ya .

      wslm

      Reply
  30. ain March 3, 2011, 10:45 pm

    As salam…

    kak, boleh quote kan saya untuk 2000 pcs bahulu kemboja + kotak?

    thanks.

    regards,
    Ain

    Reply
    1. sham n nisa March 4, 2011, 2:22 am

      Salam Ain ..

      our best offer / quote for 2000 unit bahulu .. pls check email ye .

      wslm :-)

      Reply
  31. zura March 16, 2011, 12:16 pm

    salam, blh x qute price utk 1000pcs bahulu+kotak, warna silver+purple, skali kos penghantaran ye

    Reply
  32. nor April 1, 2011, 9:52 am

    blh sy dpt quotation utk 2000pcs dan 3000pcs bahulu + box…

    Reply
  33. ida April 10, 2011, 8:27 pm

    salam,

    nak minta quotation utk bahulu kemboja beserta kotak (600pcs)

    sekali dengan penghantaran ke Alor Setar Kedah

    TQ.

    Reply
  34. azlin April 18, 2011, 1:34 pm

    boleh hantar kan quotation untuk bahulu+kotak untukk 300

    Reply
  35. IZAN April 20, 2011, 1:57 pm

    Kak, saya nk quo untuk baulu kemboja 1000 pcs for wedding. tq

    Reply
  36. Nourral Loushbhy May 11, 2011, 10:32 am

    Salam,

    Boleh kasi quotation untuk harga bahulu kemboja dalam 500 pcs + kotak sekali x?

    Reply
    1. sham n nisa May 11, 2011, 11:23 am

      Salam Nourral .

      untuk tempahan 500 pcs = RM 2.20 sekotak

      — lihat packaging terbaru di sini ya

      wslm

      Reply
    2. sham n nisa June 30, 2011, 4:25 am

      Salam Naurral ..
      kami dah email quote harga ya . wassalam

      Reply
  37. dinda May 27, 2011, 12:28 pm

    boleh bagi saya harga utk satu bahulu kemboja n kotak n price tok 500 dan 1000

    Reply
    1. sham n nisa May 27, 2011, 4:08 pm

      dinda ,

      harga untuk tempahan 500 unit = RM 2.30 sekotak

      & tempahan ata kuantiti 1000 unit = RM 2.10 sekotak .

      trqvm

      Reply
  38. shaziela June 1, 2011, 7:33 pm

    salam,
    Boleh daptkan quotation utk 1200 kotak?
    TQ

    Reply
  39. rina June 2, 2011, 12:07 pm

    salam…bpe hrga utk bahulu kemboja untuk 900 kotak (pakej perkahwinan) lengkap..dan bgaimana kos penghantaran dan bgaimana sy akan terima penghantaran sekiranya sy duduk di luar kajang…(taiping perak)

    Reply
  40. mila June 20, 2011, 11:23 am

    salam…

    blh sy dapatkan sebut harga untuk bahulu kemboja beserta kotak …
    qtty :- 500- 1000 pcs

    bahulu cermai :- 1500pcs -(erm yg nie kalau ada packaging nak harga berserta packaging sekali ek…

    tq

    Reply
    1. sham n nisa June 23, 2011, 4:34 am

      Salam Mila …

      harga untuk tempahan bahulu kemboja adalah seperti berikut :
      ** bagi tempahan 500 unit = RM 2.30 sekotak
      ** bagi tempahan 1000 unit ke atas = RM 2.10 sekotak

      — >> lihat maklumat lanjut di sini

      harga untuk tempahan bahulu cermai pula ( bahulu + kotak ) – bagi tempahan 1500 unit = RM 2.00 sekotak .
      ** details / sample packaging — > Mila boleh lihat di sini

      tqvm & wasslam :-)

      Reply
  41. amalina October 11, 2013, 5:13 pm

    boleh saya dapatkan quotation for 500 bahulu kemboja include the box and the ribbon?

    Thansk!

    Reply
  42. ekazalikha89 October 18, 2013, 9:30 am

    salam,
    bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja nie x? tuk 1000pcs.Thank

    Reply
    1. sham n nisa October 26, 2013, 5:32 pm

      Salam .. Nurul Zalikha ,

      harga untuk wedding gift ini = RM 2.30 sekotak .

      ## bagi tempahan 1000 unit , best price untuk Nurul = RM 2.10 sekotak.

      jika perlukan bantuan lain , sila hubungi assistant kami di HOTline : 012-6664044 :-)
      tq :-)

      Reply
  43. Syida December 2, 2013, 1:07 pm

    Saya ingin mendapatkan quotation utk tempahan bahulu kemboja beserta kotak (packaging) sebagai wedding gift seperti maklumat dibawah:

    1) Tempahan 1000 unit
    Penghantaran ke kedah

    2) Tempahan 2000 unit
    Penghantaran ke kedah

    3) Tempahan 3000 unit
    Penghantaran ke kedah

    Reply
    1. sham n nisa December 6, 2013, 9:23 pm

      Salam Syida ..

      sila check email ya ..

      tqvm

      Reply
      1. ema December 25, 2013, 1:44 pm

        Assalam..

        Blh emelkan sy quo utk 1000pcs bahulu kemboja + kotak utk wedding gift sy ?

        Reply
  44. Najihah January 9, 2014, 2:11 am

    Sis price utuk 1200 bahulu kemboja + kotak?
    Kos penghataran ke perak ?

    Reply
    1. sham n nisa January 9, 2014, 10:32 am

      Salam Najihah..
      Harga bahulu sekotak = RM 2.40.
      Harga best price untyk kuantiti tempahan 1200 kotak = RM 2.20 sekotak x 1200 = RM 2640.00.
      —-
      Kos penghantaran ( dgn khidmat Kurier syarikat KTM ) Door to Door delivery = RM 400 – RM 450 . *** kos delivery ini adalah anggaran sahaja. Kos dikira mengikut jumlah berat.

      Reply

Leave a Reply