Close

July 2, 2008

Wedding Gift : Bahulu Kemboja **latest**

[themedy_alertbox icon=”bullhorn” colour=”red” font_awesome_att=”” custom_colour=””]latest Update 6 / 11/ 2015 :Promosi Jualan Akhir Tahun –> http://www.anisbakery.net/jualanakhirtahun/[/themedy_alertbox]

Jika anda sedang berkira2 untuk mencari wedding gift / door gift yang sesuai untuk anda dalam jangkamasa terdekat ini – kini anda ada satu lagi pilihan ..

Bahulu Wedding Gift

Bahulu Wedding Gift

Setiap satu dipek kemas di dalam sebuak kotak khas ( dengan riben spt gambar – untuk memudahkan tetamu anda membawanya ) . Terdapat di dalam variasi 2 warna : Pink/Yellow & Blue/Yellow. hijau / coklat & pink / purple — >> lihat di sini untuk design  terbaru

Wedding Gift : Bahulu Kemboja

Hadiah yang amat istimewa untuk tetamu anda. Amat sesuai untuk pelbagai majlis istimewa anda.

Beberapa sebab – anda mesti mempertimbangkan Wedding Gift : Bahulu Kemboja ini :

  • Simple…
  • Value for money
  • Handy .. >> datang siap dengan Riben untuk memudahkan tetamu anda membawanya.
  • Hadiah Hebat .. >> Tetamu anda pasti pulang dengan hati gembira dengan hadiah ini..Party
  • Bahulu … we bake it Fresh… >> kami memastikan tetamu anda mendapat yang terbaik – Fresh Baked Bahulu
  • Bahulu – tahan lebih lama ( sehingga 14 hari )

[themedy_alertbox icon=”bullhorn” colour=”red” font_awesome_att=”” custom_colour=””]latest Update 6 / 11/ 2015 :Promosi Jualan Akhir Tahun –> http://www.anisbakery.net/jualanakhirtahun/[/themedy_alertbox]

Untuk dapatkan quote harga / tempahan sila hubungi kami atau gunakan Order Form yang kami sediakan ini …

Related links :

  1. Tempahan Bahulu untuk majlis perkahwinan 
  2. Tempahan bahulu cermai | for wedding gift

234 Comments on “Wedding Gift : Bahulu Kemboja **latest**

nor faizah abd hadi
August 2, 2010 at 9:10 pm

salam…

kalau saya nak order 1000 biji tapi tanpa kotak,
berapa charges nyer..

Reply
azie
August 3, 2010 at 2:50 pm

sy nak dptkan quote 800 kotak Purple+silver
1. bahulu cermai tanpa kotak + kotak
2. bahulu kemboja + kotak
3. nak coz penghataran yg dok perak

Reply
sham n nisa
August 8, 2010 at 4:43 pm

Salam Azie ..

kami sudah emailkan segala details yg diperlukan sebentar . Harap dapat check email ya .

wslm 🙂

Reply
diana
August 17, 2010 at 9:33 am

hai..
saya nak tnya.
berapa harga bahulu skli dgn kotaknya

Reply
faizah
August 19, 2010 at 4:12 pm

salam,
bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja nie x? tuk 1000pcs.Thanks

Reply
eda
September 4, 2010 at 12:00 pm

salam.. bleh bg quotation untuk 1200 pcs bahulu kemboja + kotak… 🙂

Reply
ida
September 5, 2010 at 2:17 am

Salam…boleh emailkan quotation bahulu + packaging…TQ

Reply
fini
September 20, 2010 at 2:48 pm

salam.. bleh bg quotation untuk 800 pcs bahulu kemboja + kotak…

Reply
sham n nisa
September 20, 2010 at 5:10 pm

Salam Fini & Selamat Hari Raya …

Sila lihat packaging terbaru kami untuk tahun 2011 ( klik di sini )
** Details harga & jenis bahulu sudah kami emailkan sebentar tadi . pls Check ya

wslm

Reply
fifi
October 19, 2010 at 5:52 pm

bleh x quot utk 2000pcs bahulu kemboja + kotak..tq

Reply
MARLIA
October 20, 2010 at 10:36 am

salam,blh sy dptkn quot unt 1000pcs bahulu kemboja unt bln december 2010? email ek.. area klang..tengkiuu anis..

Reply
ida
November 15, 2010 at 10:26 am

saya nak dapatkan harga untuk 1000 pieces baulu n 500 baulu cermai

Reply
sham n nisa
November 15, 2010 at 11:22 am

Ida : pls check email ya..

Reply
linda
November 22, 2010 at 12:42 pm

1. nak tanya qoutation untuk bahulu untk 500pc.
2. amik tempahan untuk 11 disember 2010?
3. brp kos penghantaran ke kuala selangor?

Reply
sham n nisa
November 22, 2010 at 5:25 pm

Linda . Untuk Tempahan Disember perlu dibuat pengesahan tempahan segera ya .. PLs check your email for details ..

wassalam

Reply
rina
November 22, 2010 at 8:37 pm

salam

1. sy nk quotation untuk 800pc bahulu kemboja + kotak
2. sy nk tau kos penghantaran ke Teluk Intan, Perak.

Reply
eyma
November 26, 2010 at 2:22 pm

1. boleh sya thu quotation untuk 1000pc bahulu kemboja + kotak
2. kos penghantaran ke shah alam, selangor.

Reply
sham n nisa
December 2, 2010 at 9:17 am

Hi Eyma … pls check yr email k .. tqvm

Reply
rina
December 3, 2010 at 1:32 pm

saya nk tanye harga tempahan bahulu kemboja + kotak…cas penghataran sekali ke teluk intan perak….tempahan utk bulan 3.2011 boleh ambil ker?

Reply
adlin
December 12, 2010 at 12:37 am

salam …
bleh tak emailkan harga bahulu kemboja + peghantaran..
tq

Reply
sham n nisa
December 20, 2010 at 5:32 am

Adlin : untuk delivery ke mana ?

Reply
Hidayah
December 13, 2010 at 1:58 pm

Salam,

Saya bakal melangsungkan perkahwinan dalam tahun 2011.
Sy nak qoatation
baulu cermai +kotak
baulu kemboja + kotak
n semua quatation yg ader.
kalu ok nak dlm 1000pc
area cheras kl.
TQ

Reply
sham n nisa
December 20, 2010 at 5:34 am

Ok Hidayah ,
pls check yoyr email tqvm

Reply
sal
December 23, 2010 at 11:47 am

ai sham n nisa

leh saya dapatkan qou utk 400 biji bahulu skali dengan kotak,
ketahanan bahulu?
delivery area setiawangsa

thank you

Reply
izza
January 10, 2011 at 2:19 pm

as salam..
bleh x emailkn pd sy
1.baulu cermai +kotak+dlvry to JB
2.baulu kemboja + kotak+dlvry to JB
for 1000pcs, tQ.

Reply
sha
January 17, 2011 at 1:27 pm

saya nk dptkan quotation utk 1700 bahulu kemboja.

Reply
maimunah
February 1, 2011 at 3:43 pm

assalamualaikum..
saye nak tanya…bape rm sekotak kalu nk order 800 biji+kotak sekali…
penghantaran ke behrang boleh ker?ke kene amek sendiri…
ni kat area mane ye?

Reply
sham n nisa
February 3, 2011 at 9:11 am

Salam … Maimunah ..
yes kami menyediakan khidmat penghantaran ke seluruh Semenanjung. ( & termasuk Behrang juga 🙂

** sila refer details di dalam email ya .

wslm

Reply
lorna
February 9, 2011 at 4:32 pm

salam….

boleh bagi quotation utk bahulu kemboja utk 1500pcs+kotak dan juga caj penghantaran ke kedah.

tq

Reply
liza
February 11, 2011 at 1:45 pm

salam
sy jg nk tau harga utk bahulu kemboja + kotak 1000pc
location : bukit merah,perak..
TQ

Reply
ida
February 13, 2011 at 3:34 pm

salam kak
bole bagi sy quotation utk bahulu kemboja + kotak utk 500 pieces.tq

Reply
zura
February 18, 2011 at 10:42 pm

salam,
bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja+ packaging nie x? tuk 1000pcs.Thanks

Reply
Ummu Aiman
February 20, 2011 at 4:47 pm

Salam..nk tanye harga kalo tempah dlm 700 set hinnga 1000..brape satu berserta kotak?
kalo kotak bole ke customize ikut ewarna yg di ingini?
thanks…

Reply
Ummu Aiman
February 20, 2011 at 4:47 pm

Salam..nk tanye harga kalo tempah dlm 700 set hinnga 1000..brape satu berserta kotak?
kalo kotak bole ke customize ikut warna yg di ingini?
thanks…

Reply
ilyani
February 23, 2011 at 5:04 pm

salam…boleh x emailkan sy price utk bahulu+kotak yg gift for wedding…
klu 800 kotak dlm bapa?

Reply
shfairul
February 27, 2011 at 3:44 pm

salam…boleh emailkan price bahulu+kotak utk 800 dan 1000 kotak?
thanks

Reply
sham n nisa
February 28, 2011 at 9:52 am

dear shfairul ..
please check email ye. wslm

Reply
Firdaus
February 27, 2011 at 9:27 pm

Saya minx awak tolong beri quotation ttg harga bahulu kemboja dan kotak.
dalam harga 500 bungkus…
tlg email…
saya ada di perak..

tolong email harga.. dan kos penghantaran…TQ…
A.S.A.P

Reply
sham n nisa
February 28, 2011 at 10:18 am

ok Firdaus .. kami dah hantar email ye .. wslm

Reply
hidayah maher
March 2, 2011 at 3:45 pm

salam,
bg quotation bahulu kemboja+kotak utk 500 dan 1000 biji..

tq

Reply
sham n nisa
March 3, 2011 at 2:02 am

Salam Hidayah … pls check email ya .

wslm

Reply
ain
March 3, 2011 at 10:45 pm

As salam…

kak, boleh quote kan saya untuk 2000 pcs bahulu kemboja + kotak?

thanks.

regards,
Ain

Reply
sham n nisa
March 4, 2011 at 2:22 am

Salam Ain ..

our best offer / quote for 2000 unit bahulu .. pls check email ye .

wslm 🙂

Reply
zura
March 16, 2011 at 12:16 pm

salam, blh x qute price utk 1000pcs bahulu+kotak, warna silver+purple, skali kos penghantaran ye

Reply
nor
April 1, 2011 at 9:52 am

blh sy dpt quotation utk 2000pcs dan 3000pcs bahulu + box…

Reply
ida
April 10, 2011 at 8:27 pm

salam,

nak minta quotation utk bahulu kemboja beserta kotak (600pcs)

sekali dengan penghantaran ke Alor Setar Kedah

TQ.

Reply
azlin
April 18, 2011 at 1:34 pm

boleh hantar kan quotation untuk bahulu+kotak untukk 300

Reply
sham n nisa
April 20, 2011 at 3:45 am

ok Azlin … kami dah email quote harga ye ( bahulu + kotak )

p/s : dah lihat packaging terbaru kami ?

Reply
IZAN
April 20, 2011 at 1:57 pm

Kak, saya nk quo untuk baulu kemboja 1000 pcs for wedding. tq

Reply
Nourral Loushbhy
May 11, 2011 at 10:32 am

Salam,

Boleh kasi quotation untuk harga bahulu kemboja dalam 500 pcs + kotak sekali x?

Reply
sham n nisa
May 11, 2011 at 11:23 am

Salam Nourral .

untuk tempahan 500 pcs = RM 2.20 sekotak

— lihat packaging terbaru di sini ya

wslm

Reply
sham n nisa
June 30, 2011 at 4:25 am

Salam Naurral ..
kami dah email quote harga ya . wassalam

Reply
dinda
May 27, 2011 at 12:28 pm

boleh bagi saya harga utk satu bahulu kemboja n kotak n price tok 500 dan 1000

Reply
sham n nisa
May 27, 2011 at 4:08 pm

dinda ,

harga untuk tempahan 500 unit = RM 2.30 sekotak

& tempahan ata kuantiti 1000 unit = RM 2.10 sekotak .

trqvm

Reply
shaziela
June 1, 2011 at 7:33 pm

salam,
Boleh daptkan quotation utk 1200 kotak?
TQ

Reply
rina
June 2, 2011 at 12:07 pm

salam…bpe hrga utk bahulu kemboja untuk 900 kotak (pakej perkahwinan) lengkap..dan bgaimana kos penghantaran dan bgaimana sy akan terima penghantaran sekiranya sy duduk di luar kajang…(taiping perak)

Reply
mila
June 20, 2011 at 11:23 am

salam…

blh sy dapatkan sebut harga untuk bahulu kemboja beserta kotak …
qtty :- 500- 1000 pcs

bahulu cermai :- 1500pcs -(erm yg nie kalau ada packaging nak harga berserta packaging sekali ek…

tq

Reply
sham n nisa
June 23, 2011 at 4:34 am

Salam Mila …

harga untuk tempahan bahulu kemboja adalah seperti berikut :
** bagi tempahan 500 unit = RM 2.30 sekotak
** bagi tempahan 1000 unit ke atas = RM 2.10 sekotak

— >> lihat maklumat lanjut di sini

harga untuk tempahan bahulu cermai pula ( bahulu + kotak ) – bagi tempahan 1500 unit = RM 2.00 sekotak .
** details / sample packaging — > Mila boleh lihat di sini

tqvm & wasslam 🙂

Reply
amalina
October 11, 2013 at 5:13 pm

boleh saya dapatkan quotation for 500 bahulu kemboja include the box and the ribbon?

Thansk!

Reply
ekazalikha89
October 18, 2013 at 9:30 am

salam,
bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja nie x? tuk 1000pcs.Thank

Reply
sham n nisa
October 26, 2013 at 5:32 pm

Salam .. Nurul Zalikha ,

harga untuk wedding gift ini = RM 2.30 sekotak .

## bagi tempahan 1000 unit , best price untuk Nurul = RM 2.10 sekotak.

jika perlukan bantuan lain , sila hubungi assistant kami di HOTline : 012-6664044 🙂
tq 🙂

Reply
Syida
December 2, 2013 at 1:07 pm

Saya ingin mendapatkan quotation utk tempahan bahulu kemboja beserta kotak (packaging) sebagai wedding gift seperti maklumat dibawah:

1) Tempahan 1000 unit
Penghantaran ke kedah

2) Tempahan 2000 unit
Penghantaran ke kedah

3) Tempahan 3000 unit
Penghantaran ke kedah

Reply
sham n nisa
December 6, 2013 at 9:23 pm

Salam Syida ..

sila check email ya ..

tqvm

Reply
ema
December 25, 2013 at 1:44 pm

Assalam..

Blh emelkan sy quo utk 1000pcs bahulu kemboja + kotak utk wedding gift sy ?

Reply
Najihah
January 9, 2014 at 2:11 am

Sis price utuk 1200 bahulu kemboja + kotak?
Kos penghataran ke perak ?

Reply
sham n nisa
January 9, 2014 at 10:32 am

Salam Najihah..
Harga bahulu sekotak = RM 2.40.
Harga best price untyk kuantiti tempahan 1200 kotak = RM 2.20 sekotak x 1200 = RM 2640.00.
—-
Kos penghantaran ( dgn khidmat Kurier syarikat KTM ) Door to Door delivery = RM 400 – RM 450 . *** kos delivery ini adalah anggaran sahaja. Kos dikira mengikut jumlah berat.

Reply
zainab nasir
August 5, 2015 at 3:37 pm

saya nak quatation untuk bahulu kemboja & kotak
1,000 unit -RM ?
1,500 unit -RM ?

Reply

Leave a Reply


Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/a/c/h/achoy777/html/wp-content/plugins/jetpack/modules/gravatar-hovercards.php on line 238
%d bloggers like this: