Wedding Gift : Bahulu Kemboja **latest**

[themedy_alertbox icon=”bullhorn” colour=”red” font_awesome_att=”” custom_colour=””]latest Update 6 / 11/ 2015 :Promosi Jualan Akhir Tahun –> http://www.anisbakery.net/jualanakhirtahun/[/themedy_alertbox]

Jika anda sedang berkira2 untuk mencari wedding gift / door gift yang sesuai untuk anda dalam jangkamasa terdekat ini – kini anda ada satu lagi pilihan ..

Bahulu Wedding Gift
Bahulu Wedding Gift

Setiap satu dipek kemas di dalam sebuak kotak khas ( dengan riben spt gambar – untuk memudahkan tetamu anda membawanya ) . Terdapat di dalam variasi 2 warna : Pink/Yellow & Blue/Yellow. hijau / coklat & pink / purple — >> lihat di sini untuk design  terbaru

Wedding Gift : Bahulu Kemboja

Hadiah yang amat istimewa untuk tetamu anda. Amat sesuai untuk pelbagai majlis istimewa anda.

Beberapa sebab – anda mesti mempertimbangkan Wedding Gift : Bahulu Kemboja ini :

  • Simple…
  • Value for money
  • Handy .. >> datang siap dengan Riben untuk memudahkan tetamu anda membawanya.
  • Hadiah Hebat .. >> Tetamu anda pasti pulang dengan hati gembira dengan hadiah ini..Party
  • Bahulu … we bake it Fresh… >> kami memastikan tetamu anda mendapat yang terbaik – Fresh Baked Bahulu
  • Bahulu – tahan lebih lama ( sehingga 14 hari )

[themedy_alertbox icon=”bullhorn” colour=”red” font_awesome_att=”” custom_colour=””]latest Update 6 / 11/ 2015 :Promosi Jualan Akhir Tahun –> http://www.anisbakery.net/jualanakhirtahun/[/themedy_alertbox]

Untuk dapatkan quote harga / tempahan sila hubungi kami atau gunakan Order Form yang kami sediakan ini …

Related links :

  1. Tempahan Bahulu untuk majlis perkahwinan 
  2. Tempahan bahulu cermai | for wedding gift

234 thoughts on “Wedding Gift : Bahulu Kemboja **latest**

  1. nor faizah abd hadi August 2, 2010 — 9:10 pm

    salam…

    kalau saya nak order 1000 biji tapi tanpa kotak,
    berapa charges nyer..

  2. sy nak dptkan quote 800 kotak Purple+silver
    1. bahulu cermai tanpa kotak + kotak
    2. bahulu kemboja + kotak
    3. nak coz penghataran yg dok perak

    1. Salam Azie ..

      kami sudah emailkan segala details yg diperlukan sebentar . Harap dapat check email ya .

      wslm 🙂

  3. hai..
    saya nak tnya.
    berapa harga bahulu skli dgn kotaknya

  4. salam,
    bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja nie x? tuk 1000pcs.Thanks

  5. salam.. bleh bg quotation untuk 1200 pcs bahulu kemboja + kotak… 🙂

  6. Salam…boleh emailkan quotation bahulu + packaging…TQ

  7. salam.. bleh bg quotation untuk 800 pcs bahulu kemboja + kotak…

    1. Salam Fini & Selamat Hari Raya …

      Sila lihat packaging terbaru kami untuk tahun 2011 ( klik di sini )
      ** Details harga & jenis bahulu sudah kami emailkan sebentar tadi . pls Check ya

      wslm

  8. bleh x quot utk 2000pcs bahulu kemboja + kotak..tq

  9. salam,blh sy dptkn quot unt 1000pcs bahulu kemboja unt bln december 2010? email ek.. area klang..tengkiuu anis..

  10. saya nak dapatkan harga untuk 1000 pieces baulu n 500 baulu cermai

  11. 1. nak tanya qoutation untuk bahulu untk 500pc.
    2. amik tempahan untuk 11 disember 2010?
    3. brp kos penghantaran ke kuala selangor?

    1. Linda . Untuk Tempahan Disember perlu dibuat pengesahan tempahan segera ya .. PLs check your email for details ..

      wassalam

  12. salam

    1. sy nk quotation untuk 800pc bahulu kemboja + kotak
    2. sy nk tau kos penghantaran ke Teluk Intan, Perak.

  13. 1. boleh sya thu quotation untuk 1000pc bahulu kemboja + kotak
    2. kos penghantaran ke shah alam, selangor.

    1. Hi Eyma … pls check yr email k .. tqvm

  14. saya nk tanye harga tempahan bahulu kemboja + kotak…cas penghataran sekali ke teluk intan perak….tempahan utk bulan 3.2011 boleh ambil ker?

  15. salam …
    bleh tak emailkan harga bahulu kemboja + peghantaran..
    tq

  16. Salam,

    Saya bakal melangsungkan perkahwinan dalam tahun 2011.
    Sy nak qoatation
    baulu cermai +kotak
    baulu kemboja + kotak
    n semua quatation yg ader.
    kalu ok nak dlm 1000pc
    area cheras kl.
    TQ

    1. Ok Hidayah ,
      pls check yoyr email tqvm

  17. ai sham n nisa

    leh saya dapatkan qou utk 400 biji bahulu skali dengan kotak,
    ketahanan bahulu?
    delivery area setiawangsa

    thank you

  18. as salam..
    bleh x emailkn pd sy
    1.baulu cermai +kotak+dlvry to JB
    2.baulu kemboja + kotak+dlvry to JB
    for 1000pcs, tQ.

  19. saya nk dptkan quotation utk 1700 bahulu kemboja.

  20. assalamualaikum..
    saye nak tanya…bape rm sekotak kalu nk order 800 biji+kotak sekali…
    penghantaran ke behrang boleh ker?ke kene amek sendiri…
    ni kat area mane ye?

    1. Salam … Maimunah ..
      yes kami menyediakan khidmat penghantaran ke seluruh Semenanjung. ( & termasuk Behrang juga 🙂

      ** sila refer details di dalam email ya .

      wslm

  21. salam….

    boleh bagi quotation utk bahulu kemboja utk 1500pcs+kotak dan juga caj penghantaran ke kedah.

    tq

  22. salam
    sy jg nk tau harga utk bahulu kemboja + kotak 1000pc
    location : bukit merah,perak..
    TQ

  23. salam kak
    bole bagi sy quotation utk bahulu kemboja + kotak utk 500 pieces.tq

  24. salam,
    bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja+ packaging nie x? tuk 1000pcs.Thanks

  25. Salam..nk tanye harga kalo tempah dlm 700 set hinnga 1000..brape satu berserta kotak?
    kalo kotak bole ke customize ikut ewarna yg di ingini?
    thanks…

  26. Salam..nk tanye harga kalo tempah dlm 700 set hinnga 1000..brape satu berserta kotak?
    kalo kotak bole ke customize ikut warna yg di ingini?
    thanks…

  27. salam…boleh x emailkan sy price utk bahulu+kotak yg gift for wedding…
    klu 800 kotak dlm bapa?

  28. salam…boleh emailkan price bahulu+kotak utk 800 dan 1000 kotak?
    thanks

    1. dear shfairul ..
      please check email ye. wslm

  29. Saya minx awak tolong beri quotation ttg harga bahulu kemboja dan kotak.
    dalam harga 500 bungkus…
    tlg email…
    saya ada di perak..

    tolong email harga.. dan kos penghantaran…TQ…
    A.S.A.P

    1. ok Firdaus .. kami dah hantar email ye .. wslm

  30. salam,
    bg quotation bahulu kemboja+kotak utk 500 dan 1000 biji..

    tq

    1. Salam Hidayah … pls check email ya .

      wslm

  31. As salam…

    kak, boleh quote kan saya untuk 2000 pcs bahulu kemboja + kotak?

    thanks.

    regards,
    Ain

    1. Salam Ain ..

      our best offer / quote for 2000 unit bahulu .. pls check email ye .

      wslm 🙂

  32. salam, blh x qute price utk 1000pcs bahulu+kotak, warna silver+purple, skali kos penghantaran ye

  33. blh sy dpt quotation utk 2000pcs dan 3000pcs bahulu + box…

  34. salam,

    nak minta quotation utk bahulu kemboja beserta kotak (600pcs)

    sekali dengan penghantaran ke Alor Setar Kedah

    TQ.

  35. boleh hantar kan quotation untuk bahulu+kotak untukk 300

    1. ok Azlin … kami dah email quote harga ye ( bahulu + kotak )

      p/s : dah lihat packaging terbaru kami ?

  36. Kak, saya nk quo untuk baulu kemboja 1000 pcs for wedding. tq

  37. Nourral Loushbhy May 11, 2011 — 10:32 am

    Salam,

    Boleh kasi quotation untuk harga bahulu kemboja dalam 500 pcs + kotak sekali x?

    1. Salam Nourral .

      untuk tempahan 500 pcs = RM 2.20 sekotak

      — lihat packaging terbaru di sini ya

      wslm

    2. Salam Naurral ..
      kami dah email quote harga ya . wassalam

  38. boleh bagi saya harga utk satu bahulu kemboja n kotak n price tok 500 dan 1000

    1. dinda ,

      harga untuk tempahan 500 unit = RM 2.30 sekotak

      & tempahan ata kuantiti 1000 unit = RM 2.10 sekotak .

      trqvm

  39. salam,
    Boleh daptkan quotation utk 1200 kotak?
    TQ

  40. salam…bpe hrga utk bahulu kemboja untuk 900 kotak (pakej perkahwinan) lengkap..dan bgaimana kos penghantaran dan bgaimana sy akan terima penghantaran sekiranya sy duduk di luar kajang…(taiping perak)

  41. salam…

    blh sy dapatkan sebut harga untuk bahulu kemboja beserta kotak …
    qtty :- 500- 1000 pcs

    bahulu cermai :- 1500pcs -(erm yg nie kalau ada packaging nak harga berserta packaging sekali ek…

    tq

    1. Salam Mila …

      harga untuk tempahan bahulu kemboja adalah seperti berikut :
      ** bagi tempahan 500 unit = RM 2.30 sekotak
      ** bagi tempahan 1000 unit ke atas = RM 2.10 sekotak

      — >> lihat maklumat lanjut di sini

      harga untuk tempahan bahulu cermai pula ( bahulu + kotak ) – bagi tempahan 1500 unit = RM 2.00 sekotak .
      ** details / sample packaging — > Mila boleh lihat di sini

      tqvm & wasslam 🙂

  42. boleh saya dapatkan quotation for 500 bahulu kemboja include the box and the ribbon?

    Thansk!

  43. salam,
    bole email quotation tuk wedding gift bahulu kemboja nie x? tuk 1000pcs.Thank

    1. Salam .. Nurul Zalikha ,

      harga untuk wedding gift ini = RM 2.30 sekotak .

      ## bagi tempahan 1000 unit , best price untuk Nurul = RM 2.10 sekotak.

      jika perlukan bantuan lain , sila hubungi assistant kami di HOTline : 012-6664044 🙂
      tq 🙂

  44. Saya ingin mendapatkan quotation utk tempahan bahulu kemboja beserta kotak (packaging) sebagai wedding gift seperti maklumat dibawah:

    1) Tempahan 1000 unit
    Penghantaran ke kedah

    2) Tempahan 2000 unit
    Penghantaran ke kedah

    3) Tempahan 3000 unit
    Penghantaran ke kedah

    1. Salam Syida ..

      sila check email ya ..

      tqvm

      1. Assalam..

        Blh emelkan sy quo utk 1000pcs bahulu kemboja + kotak utk wedding gift sy ?

  45. Sis price utuk 1200 bahulu kemboja + kotak?
    Kos penghataran ke perak ?

    1. Salam Najihah..
      Harga bahulu sekotak = RM 2.40.
      Harga best price untyk kuantiti tempahan 1200 kotak = RM 2.20 sekotak x 1200 = RM 2640.00.
      —-
      Kos penghantaran ( dgn khidmat Kurier syarikat KTM ) Door to Door delivery = RM 400 – RM 450 . *** kos delivery ini adalah anggaran sahaja. Kos dikira mengikut jumlah berat.

  46. saya nak quatation untuk bahulu kemboja & kotak
    1,000 unit -RM ?
    1,500 unit -RM ?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close