Tempahan Bahulu untuk Majlis Perkahwinan

184 comments… add one
  1. siti alam budiman November 21, 2010, 8:29 am

    saya nak tempah bahulu kemboja dalam kotak. kuantiti 250. berapa harganya? delivery macam mana? adakah di charge?

    Reply
    1. sham n nisa November 22, 2010, 5:30 pm

      Salam Siti ..

      sila refer details seperti di dalam email . Ok ?

      wassalam

      Reply
  2. fatimah zahrah November 25, 2010, 7:37 pm

    salam..
    sye nk tempah bahulu pandan dlm kuantiti 1000 tanpa beg utk 3/12/2010.
    boleh terima lg tak? dan brape harge utk bahulu tu?

    Reply
  3. RINA November 30, 2010, 8:27 pm

    Salam…

    nak tanya… kalau nak wat tempahan bahulu kemboja tanpa packaging dlm kotak cume plastik seperti yg tertera pada gambar tersebut berapa RM utk 1000 kuantiti???

    TQ..

    Reply
  4. mas December 7, 2010, 4:20 pm

    sy nak tahu lebih lanjut tntang wedding gift ni…sy dari ktn nak tempah dalam 700 biji…majlis sy pada 30.4.2011….tq

    Reply
  5. aishah December 8, 2010, 3:22 pm

    salam,

    saya nk tau harga untuk bahulu kemboja dalam kotak brape RM ye ?

    Reply
  6. leeza December 12, 2010, 11:44 am

    salam. saye nak tahu brape kos utk bahulu original. kuantiti dalam 2000 n kos penghantaran mcm mane?

    Reply
  7. yana December 15, 2010, 9:26 am

    salam…..if sy nak order dalam kuantiti 500-600
    boleh emel harga x???penghantaran camne?? if sy g sane tengok design kotak tu boleh ke??

    Reply
  8. linda othman December 15, 2010, 3:57 pm

    Salam…
    Saya nak tanya la,, kalu saya nak:
    – bahulu chocolate rice:
    1500 bungkus siap sekali dgn kotak = rm?
    1500 bungkus tanpa kotak hanya bungkus plastik = rm?
    – bahulu pandan @ original:
    1500 bungkus siap sekali dgn kotak = rm?
    1500 bungkus tanpa kotak hanya bungkus plastik = rm?

    charge penghantaran mcm maner ek? location batu berendam,melaka

    Reply
  9. azarina December 16, 2010, 11:52 am

    salam..
    nk tny quotation bahulu kecil2 dlm 1000pieces,brape ye?
    tanpa kotak..perisa orange..tq..

    Reply
  10. azizah December 29, 2010, 4:34 pm

    Salam,
    saya nak tahu berapa harga sebiji bagi tempahan baulu kemboja siap packaging(baru dan lama)
    terima kasih.

    Reply
    1. ron July 22, 2011, 5:29 am

      brapa harga bahulu siap packaging utk beri pd tetamu di majlis kahwin(door gift)

      Reply
  11. hidayah January 4, 2011, 9:12 pm

    assalammualikum..
    kak sy nak tanye..klu nak order bahulu ni campur2 perisa dalam 500-600 biji, siap packing dgn kotak die skali,berapa yeh harge die?
    penghantaran plak mcm ne yeh klu ke seremban?
    email kan yeh harge nye..
    thanks akak.

    Reply
    1. sham n nisa January 6, 2011, 12:33 pm

      Hidayah ,
      sila nyatak beberapa kuantiti yg diperlukan bg setiap jenis bahulu ? Terdapat 3 jenis bahulu .

      pls email kami ya .

      wslm

      Reply
  12. azlinda January 11, 2011, 11:31 pm

    nak tanya quot untuk 500 pcs plastic packaging. and nak tanya ada delivery tak ke shah alam

    Reply
  13. wnh January 13, 2011, 4:18 pm

    kalau nk tempah baulu pandan dlm 500 brape hrga??

    Reply
  14. jaja January 18, 2011, 1:41 pm

    berapa harga untuk satu bahulu coklat rice siap packaging untuk tempahan sebanyak 500 biji?

    Reply
  15. Nurul January 26, 2011, 12:54 pm

    Hi,

    Sy nk tempah bahulu kemboja dalam 200 termasuk kotak. Berapa harga dia eh?

    Reply
  16. ana January 26, 2011, 2:23 pm

    salam,
    nk tyer, klu nk tempah bahulu kemboja siap ngan beg bape kos dia yer…

    Reply
  17. siti aishah February 7, 2011, 11:18 pm

    salam, boleh kasi harga baulu yang terkini. untuk 1000pc
    TQ

    Reply
  18. fmk February 8, 2011, 11:53 am

    boleh bagi quotation utk bahulu kemboja (box & plastic packaging) untuk 600-800 pcs. tq.

    Reply
  19. Zahida Ariffin February 13, 2011, 12:04 pm

    assalamualaikum.. Boleh E mailkan saya berapa harga utk tempahan bahulu pecah lapan sekali dengan kotaknya. Berapa kos penhantaran utk Dungun Terengganu?
    Wassalam.

    Reply
  20. tomy February 16, 2011, 10:09 am

    assalamualaikum..
    Boleh Emailkan saya berapa harga utk tempahan bahulu pecah lapan sekali dengan kotaknya. ASAP
    Wassalam.

    Reply
  21. imaa February 22, 2011, 10:37 am

    Harap dapat email kan saya sekiranya saya ingin order kotak sahaja berapa harga dalam 1000 pcs

    Reply
  22. intan February 23, 2011, 9:32 pm

    Salam. Saya nak tanya harga bahulu dengan kotak 600-700 pc berapa ye?

    Reply
    1. sham n nisa February 24, 2011, 5:58 pm

      Salam .. Intan ..

      pls check your email untuk quote harga bahulu 700 pcs ( complete package )

      thanks & wassalam

      Reply
  23. anis March 24, 2011, 3:08 pm

    salam…
    sy nk tau harga bahulu siap packing dgn kotak die skali dlm anggaran 1000?
    penghantaran ke seremban lak cmne? ade ape2 charge ke?
    kla nk bt tempahan perlu awal brape bulan sblm majlis?
    tq.

    Reply
  24. raie March 25, 2011, 9:12 am

    salam…blh quote tak harga utk bahulu quantiti dlm 2000 pcs, dlm kotak atau tanpa kotak

    Reply
  25. Dang Anum April 6, 2011, 1:24 pm

    Salam…

    Nak tnye kalo order dlm 600pcs brape RM ye siap packaging skali?
    Penghantaran cm mane ye? ade charge pe2 x? Area KL.

    TQ

    Reply
  26. ain April 10, 2011, 3:59 pm

    boleh saya tahu harga bahulu termasuk pack dalam 700-800 kotak??

    Reply
  27. azian April 15, 2011, 4:12 pm

    salam kak..

    saya nk tau harga bahulu pecah lapan tuh untuk 3500 biji skali dgn kotak bper RM? sy nk tau lain perasa lain harga ker? berapa bulan sebelum majlis patut saya order?

    terima kasih…

    Reply
  28. yati April 16, 2011, 9:53 am

    slm…sy nk tanya, kalau nak tempah bahulu dalam 150 berapa harga??

    Reply
  29. ida April 27, 2011, 3:36 pm

    klu sy nk 1200 rm bp?

    Reply
  30. nur huda May 26, 2011, 7:29 pm

    saya nk tau harga untuk 1000 bahulu kemboja dalam kotak brape RM ye ?

    Reply
  31. norhaizan June 13, 2011, 11:50 am

    mohon nak info ttg harga bahulu kemboja if tempahan sebanyak 1000 pc or bwh 1000pc plus ngan kotak sekali. Terima kasih.

    Reply
    1. sham n nisa June 23, 2011, 5:01 am

      Salam Norhaizan ..

      kami sudah emailkan details / quote harga untuk pakej bahulu ini sebelum ini. Harap ade terima ya ..

      thanks & wassalam

      Reply
  32. nor July 18, 2011, 2:08 pm

    salam kak….

    tlg email sy qtn tok 1000pcs bahulu tnpa kotak & bserta kotak….best price yea kak…thnx a lot :)

    Reply
  33. erin August 8, 2011, 1:55 pm

    salam ….kak
    saya nak tye kalu saya nak tempah bahulu kemboja 1000 akak charge brp…
    nk temph bln 10 msh sempat lg tk…
    blh hantr ke johor tk..

    Reply
    1. sham n nisa August 17, 2011, 12:23 pm

      Salam Erin …
      pls check yr email .. kami sudah emailkan quote harga ye .

      Boleh kami tahu lokasi di Johar di mana ?

      yess.. kami boleh arrange delivery ke Johor sana . tq

      Reply
      1. sham n nisa August 17, 2011, 12:27 pm

        Salam Erin .. terdapat masalah pada email address yg Erin berikan sebelum ni . Ade email lain ..? wslm

        Reply
  34. moon August 18, 2011, 7:30 pm

    salam….

    blh x nak dapatkan harga utk pekej bahulu kemboja + kotak

    tq

    Reply
  35. intan baizura September 5, 2011, 1:59 pm

    salam…
    sy nk details pricing.blh anta emel kt sy?tq

    Reply
  36. abi August 20, 2013, 11:32 am

    nk tanye harga utk tempahan 800 biji bahulu pandan siap dgn kotak brp RM utk 1 unit?

    Reply
  37. roza September 10, 2013, 5:19 pm

    salam boleh bg quatition utk 2500pcs bahulu pecah 8 sekali dengan kotak?

    Reply
    1. sham n nisa September 25, 2013, 1:29 am

      Salam Roza .. Best Price = RM 2.00 sekotak :-)

      Reply
  38. zorro October 1, 2013, 9:07 am

    salam,
    berapa sekotak..klu saya ambik dlm 600 pax berapa boleh dapat harga dan dimana kedai nya??
    tq

    Reply
    1. sham n nisa October 3, 2013, 12:32 pm

      Salam ..
      harga sekotak = RM 2.30 sahaja bagi kuatiti tempahan di bawah 1000 unit ..

      lokasi kami di Bandar Baru Bangi . tq

      Reply
  39. wani October 10, 2013, 9:35 am

    salam..kaka nak tau harga sekali dgn kotak utk 2000..pm saya harga ye..bahulu kemboja..tq

    Reply
    1. sham n nisa October 26, 2013, 3:52 pm

      Salam Wani … Harganya = RM 2.30 sekotak .. untuk Best price bagi tempahan 2000 unit sila hubungi HOTline kami ye : 0126664044 ( bercakap dgn cik Nadtrah ) tq

      Reply
  40. dilla October 18, 2013, 4:13 pm

    saya nak buat tempahan bahulu kemboja dalam kotak untuk 500 berapa harganya ?

    Reply
    1. sham n nisa October 26, 2013, 5:33 pm

      Salam Dilla ,

      harga untuk tempahan 500 kotak = RM 2.30 sekotak .

      jika perlukan bantuan lain , sila hubungi assistant kami di HOTline : 012-6664044 :-)

      tq& wslm

      Reply
  41. dwiyana November 24, 2013, 10:30 pm

    salam . sya nak tnya harga untuk 600 org doorgift bape yea ?

    Reply
  42. asmaizan December 5, 2013, 2:00 pm

    berapa harga klu untuk kuantiti 1500 ke atas.

    Reply
    1. sham n nisa December 6, 2013, 9:33 pm

      Salam Asmaizan

      hargany untuk kuantiti 1500 unit = RM 2.10 sekotak

      tqvm

      Reply
  43. sue December 7, 2013, 8:19 pm

    akum nak tanya berapa harga bahulu kemboja yg dlm kotak ngan pelastik.

    Reply
    1. sham n nisa December 10, 2013, 3:50 pm

      Salam Sue ,

      harga bahulu dgn packaging ( kotak ) = RM 2.30 sekotak

      #BEST price pada harga RM 2.10 sekotak bagi kuantiti tempahan 1000 unit ke atas ..

      thanks & wslm

      Reply
  44. nurulain January 22, 2014, 5:40 pm

    salam sis.. boleh email saya quotation harga untuk 1200pcs? siap box

    Reply
  45. Mai January 29, 2014, 2:54 pm

    Boleh emelkan saya harga bahulu cermai tanpa kotak/ tanpa pakej untuk 1500 biji.

    Reply
  46. izhar February 22, 2014, 5:15 pm

    Sy nak quotatiob utk 800 tempahan cmplete dgn
    Bahulu. Area kuala terengganu.

    Reply
  47. Munirah February 22, 2014, 10:31 pm

    boleh bagi harga tempahan bahulu untuk 600 pieces?

    Reply
  48. fara March 10, 2014, 5:18 pm

    salam kaka,
    sy nk tau harga utk bahulu sekaly ngn kotak yg ad tali tu rm brapew tok 700 or 800 pcs..n apa beza bahulu2 yg berlainan nama tu??

    Reply
    1. sham n nisa March 10, 2014, 9:37 pm

      Salam Fara ..

      terdapat 3 jenis Bahulu kemboja iaitu => Bahulu Kemboja Asli , Bahulu Kemboja Coklat Rice & Bahulu Kemboja Pandan Coklat Rice < = .

      Harga untuk setiap jenis bagi kuantiti tempahan 700 - 800 kotak :
      => Bahulu kemboja Asli : RM 2.40 sekotak
      => Bahulu kemboja Coklat Rice : RM 2.50 sekotak
      => Bahulu kemboja Pandan Coklat Rice : RM 2.60 sekotak

      *** perbezaan pada bahulu kemboja coklat rice , ialah terdapat tambahan coklat pada ramuan bahulu dan jenis yang ke tiga , pandan coklat rice pula mempunyai tambahan perisa pandan / berwarna sedikit kehijauan dan terdapat tambahan coklat rice di dalamnya .
      thanks Fara .

      :-)

      Reply

Leave a Reply