Tempahan Bahulu untuk Majlis Perkahwinan

Bahulu, Door Gift
Doorgift Packaging 2015 | Bahulu n Monster Cookies

Salam All..

Kini amat2  mudah untuk anda membuat pilihan Cenderahati untuk diberikan pada tetamu istimewa anda .  Cenderahati / Door Gift  ” Yang Sedap” + ” Packaging yang Menarik” & “ Harga yang terbaik”  :-)

Dengan resepi bahulu asli ( TANPA Bahan Pengawet   & TANPA bahan penaik ) DAN dilengkapi  4 pilihan packaging dengan design yang kontemporari & menarik !  Anda pasti tertawan :-)

Berikut ini adalah satu daripada cbeberapa contoh terkini packaging untuk pakej Door Gift Bahulu ini :

This slideshow requires JavaScript.

  • Setiap satu , dilengkapi dengan pemegang tali – supaya tetamu anda boleh membawa Cenderahati pemberian anda dengan penuh bergaya(>‿◠)✌
  • Minimum kuantiti 100 unit sahaja …
  • & anda boleh membuat tempahan mengikut sebanyak mana – kuantiti yang anda perlukan :-)
  • Terdapat  4 pilihan design kotak & kombinasi warna
  • dan khidmat delivery juga turut disediakan …

Jenis Bahulu

Bahulu Kemboja

Terdapat beberapa pilihan bahulu seperti :

  1. Bahulu Kemboja Asli
  2.  Bahulu Coklat Rice
  3. Bahulu Pandan

Bahulu “Fresh From Oven” pada harga yang amat berpatutan serta pilihan “packaging” yang amat menarik – kami pasti anda akan membuat pilihan yang tepat – berurusan dengan kami.

Hubungilah kami sekarang untuk mendapatkan harga terbaik !

thanks all . Wassalam .

Related Links :

  1. New packaging for 2011 |  with New Color&Design that you will love !
  2. new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !
  3. Packaging terbaru Bahulu Kemboja 2009 ! Hot !
  4. Lihat Slideshow Bahulu Kemboja Wedding Gift
185 comments… add one
  • siti alam budiman

    saya nak tempah bahulu kemboja dalam kotak. kuantiti 250. berapa harganya? delivery macam mana? adakah di charge?

    • Salam Siti ..

      sila refer details seperti di dalam email . Ok ?

      wassalam

  • fatimah zahrah

    salam..
    sye nk tempah bahulu pandan dlm kuantiti 1000 tanpa beg utk 3/12/2010.
    boleh terima lg tak? dan brape harge utk bahulu tu?

  • RINA

    Salam…

    nak tanya… kalau nak wat tempahan bahulu kemboja tanpa packaging dlm kotak cume plastik seperti yg tertera pada gambar tersebut berapa RM utk 1000 kuantiti???

    TQ..

  • mas

    sy nak tahu lebih lanjut tntang wedding gift ni…sy dari ktn nak tempah dalam 700 biji…majlis sy pada 30.4.2011….tq

  • aishah

    salam,

    saya nk tau harga untuk bahulu kemboja dalam kotak brape RM ye ?

  • leeza

    salam. saye nak tahu brape kos utk bahulu original. kuantiti dalam 2000 n kos penghantaran mcm mane?

  • yana

    salam…..if sy nak order dalam kuantiti 500-600
    boleh emel harga x???penghantaran camne?? if sy g sane tengok design kotak tu boleh ke??

  • linda othman

    Salam…
    Saya nak tanya la,, kalu saya nak:
    – bahulu chocolate rice:
    1500 bungkus siap sekali dgn kotak = rm?
    1500 bungkus tanpa kotak hanya bungkus plastik = rm?
    – bahulu pandan @ original:
    1500 bungkus siap sekali dgn kotak = rm?
    1500 bungkus tanpa kotak hanya bungkus plastik = rm?

    charge penghantaran mcm maner ek? location batu berendam,melaka

  • azarina

    salam..
    nk tny quotation bahulu kecil2 dlm 1000pieces,brape ye?
    tanpa kotak..perisa orange..tq..

  • azizah

    Salam,
    saya nak tahu berapa harga sebiji bagi tempahan baulu kemboja siap packaging(baru dan lama)
    terima kasih.

    • ron

      brapa harga bahulu siap packaging utk beri pd tetamu di majlis kahwin(door gift)

  • hidayah

    assalammualikum..
    kak sy nak tanye..klu nak order bahulu ni campur2 perisa dalam 500-600 biji, siap packing dgn kotak die skali,berapa yeh harge die?
    penghantaran plak mcm ne yeh klu ke seremban?
    email kan yeh harge nye..
    thanks akak.

    • Hidayah ,
      sila nyatak beberapa kuantiti yg diperlukan bg setiap jenis bahulu ? Terdapat 3 jenis bahulu .

      pls email kami ya .

      wslm

  • azlinda

    nak tanya quot untuk 500 pcs plastic packaging. and nak tanya ada delivery tak ke shah alam

  • wnh

    kalau nk tempah baulu pandan dlm 500 brape hrga??

  • jaja

    berapa harga untuk satu bahulu coklat rice siap packaging untuk tempahan sebanyak 500 biji?

  • Nurul

    Hi,

    Sy nk tempah bahulu kemboja dalam 200 termasuk kotak. Berapa harga dia eh?

  • ana

    salam,
    nk tyer, klu nk tempah bahulu kemboja siap ngan beg bape kos dia yer…

  • siti aishah

    salam, boleh kasi harga baulu yang terkini. untuk 1000pc
    TQ

  • fmk

    boleh bagi quotation utk bahulu kemboja (box & plastic packaging) untuk 600-800 pcs. tq.

  • Zahida Ariffin

    assalamualaikum.. Boleh E mailkan saya berapa harga utk tempahan bahulu pecah lapan sekali dengan kotaknya. Berapa kos penhantaran utk Dungun Terengganu?
    Wassalam.

  • tomy

    assalamualaikum..
    Boleh Emailkan saya berapa harga utk tempahan bahulu pecah lapan sekali dengan kotaknya. ASAP
    Wassalam.

  • imaa

    Harap dapat email kan saya sekiranya saya ingin order kotak sahaja berapa harga dalam 1000 pcs

  • intan

    Salam. Saya nak tanya harga bahulu dengan kotak 600-700 pc berapa ye?

    • Salam .. Intan ..

      pls check your email untuk quote harga bahulu 700 pcs ( complete package )

      thanks & wassalam

  • anis

    salam…
    sy nk tau harga bahulu siap packing dgn kotak die skali dlm anggaran 1000?
    penghantaran ke seremban lak cmne? ade ape2 charge ke?
    kla nk bt tempahan perlu awal brape bulan sblm majlis?
    tq.

  • raie

    salam…blh quote tak harga utk bahulu quantiti dlm 2000 pcs, dlm kotak atau tanpa kotak

  • Dang Anum

    Salam…

    Nak tnye kalo order dlm 600pcs brape RM ye siap packaging skali?
    Penghantaran cm mane ye? ade charge pe2 x? Area KL.

    TQ

  • ain

    boleh saya tahu harga bahulu termasuk pack dalam 700-800 kotak??

  • azian

    salam kak..

    saya nk tau harga bahulu pecah lapan tuh untuk 3500 biji skali dgn kotak bper RM? sy nk tau lain perasa lain harga ker? berapa bulan sebelum majlis patut saya order?

    terima kasih…

  • yati

    slm…sy nk tanya, kalau nak tempah bahulu dalam 150 berapa harga??

  • ida

    klu sy nk 1200 rm bp?

  • nur huda

    saya nk tau harga untuk 1000 bahulu kemboja dalam kotak brape RM ye ?

  • norhaizan

    mohon nak info ttg harga bahulu kemboja if tempahan sebanyak 1000 pc or bwh 1000pc plus ngan kotak sekali. Terima kasih.

  • nor

    salam kak….

    tlg email sy qtn tok 1000pcs bahulu tnpa kotak & bserta kotak….best price yea kak…thnx a lot :)

  • salam ….kak
    saya nak tye kalu saya nak tempah bahulu kemboja 1000 akak charge brp…
    nk temph bln 10 msh sempat lg tk…
    blh hantr ke johor tk..

    • Salam Erin …
      pls check yr email .. kami sudah emailkan quote harga ye .

      Boleh kami tahu lokasi di Johar di mana ?

      yess.. kami boleh arrange delivery ke Johor sana . tq

      • Salam Erin .. terdapat masalah pada email address yg Erin berikan sebelum ni . Ade email lain ..? wslm

  • moon

    salam….

    blh x nak dapatkan harga utk pekej bahulu kemboja + kotak

    tq

  • intan baizura

    salam…
    sy nk details pricing.blh anta emel kt sy?tq

  • abi

    nk tanye harga utk tempahan 800 biji bahulu pandan siap dgn kotak brp RM utk 1 unit?

  • roza

    salam boleh bg quatition utk 2500pcs bahulu pecah 8 sekali dengan kotak?

  • zorro

    salam,
    berapa sekotak..klu saya ambik dlm 600 pax berapa boleh dapat harga dan dimana kedai nya??
    tq

    • Salam ..
      harga sekotak = RM 2.30 sahaja bagi kuatiti tempahan di bawah 1000 unit ..

      lokasi kami di Bandar Baru Bangi . tq

  • wani

    salam..kaka nak tau harga sekali dgn kotak utk 2000..pm saya harga ye..bahulu kemboja..tq

    • Salam Wani … Harganya = RM 2.30 sekotak .. untuk Best price bagi tempahan 2000 unit sila hubungi HOTline kami ye : 0126664044 ( bercakap dgn cik Nadtrah ) tq

  • dilla

    saya nak buat tempahan bahulu kemboja dalam kotak untuk 500 berapa harganya ?

    • Salam Dilla ,

      harga untuk tempahan 500 kotak = RM 2.30 sekotak .

      jika perlukan bantuan lain , sila hubungi assistant kami di HOTline : 012-6664044 :-)

      tq& wslm

  • dwiyana

    salam . sya nak tnya harga untuk 600 org doorgift bape yea ?

  • asmaizan

    berapa harga klu untuk kuantiti 1500 ke atas.

    • Salam Asmaizan

      hargany untuk kuantiti 1500 unit = RM 2.10 sekotak

      tqvm

  • sue

    akum nak tanya berapa harga bahulu kemboja yg dlm kotak ngan pelastik.

    • Salam Sue ,

      harga bahulu dgn packaging ( kotak ) = RM 2.30 sekotak

      #BEST price pada harga RM 2.10 sekotak bagi kuantiti tempahan 1000 unit ke atas ..

      thanks & wslm

  • farahain

    bahulu pandan+ackaging utk 200 brape yer..blh email details farahain281@gmail.com

  • nurulain

    salam sis.. boleh email saya quotation harga untuk 1200pcs? siap box

  • Mai

    Boleh emelkan saya harga bahulu cermai tanpa kotak/ tanpa pakej untuk 1500 biji.

  • izhar

    Sy nak quotatiob utk 800 tempahan cmplete dgn
    Bahulu. Area kuala terengganu.

  • Munirah

    boleh bagi harga tempahan bahulu untuk 600 pieces?

  • fara

    salam kaka,
    sy nk tau harga utk bahulu sekaly ngn kotak yg ad tali tu rm brapew tok 700 or 800 pcs..n apa beza bahulu2 yg berlainan nama tu??

    • Salam Fara ..

      terdapat 3 jenis Bahulu kemboja iaitu => Bahulu Kemboja Asli , Bahulu Kemboja Coklat Rice & Bahulu Kemboja Pandan Coklat Rice < = .

      Harga untuk setiap jenis bagi kuantiti tempahan 700 - 800 kotak :
      => Bahulu kemboja Asli : RM 2.40 sekotak
      => Bahulu kemboja Coklat Rice : RM 2.50 sekotak
      => Bahulu kemboja Pandan Coklat Rice : RM 2.60 sekotak

      *** perbezaan pada bahulu kemboja coklat rice , ialah terdapat tambahan coklat pada ramuan bahulu dan jenis yang ke tiga , pandan coklat rice pula mempunyai tambahan perisa pandan / berwarna sedikit kehijauan dan terdapat tambahan coklat rice di dalamnya .
      thanks Fara .

      :-)

  • ZURAIDAH

    Kai Saya nak Taney if nak order Bahutu with box brape ye 1000pcs. Area Batu caves.

Leave a Comment