Tempahan Bahulu untuk Majlis Perkahwinan

Bahulu, Door Gift

Salam All..

Kini amat2  mudah untuk anda membuat pilihan Cenderahati untuk diberikan pada tetamu istimewa anda .  Cenderahati / Door Gift  ” Yang Sedap” + ” Packaging yang Menarik” & “ Harga yang terbaik”  :-)

Dengan resepi bahulu asli ( TANPA Bahan Pengawet   & TANPA bahan penaik ) DAN dilengkapi  4 pilihan packaging dengan design yang kontemporari & menarik !  Anda pasti tertawan :-)

Berikut ini adalah satu daripada contoh terkini packaging untuk pakej Door Gift Bahulu ini :

Packaging Purple : Door Gift

  • Setiap satu , dilengkapi dengan pemegang tali – supaya tetamu anda boleh membawa Cenderahati pemberian anda dengan penuh bergaya(>‿◠)✌
  • Minimum kuantiti 100 unit sahaja …
  • & anda boleh membuat tempahan mengikut sebanyak mana – kuantiti yang anda perlukan :-)
  • Terdapat  4 pilihan design kotak & kombinasi warna
  • dan khidmat delivery juga turut disediakan …

Jenis Bahulu

Bahulu Kemboja

Terdapat beberapa pilihan bahulu seperti :

  1. Bahulu Kemboja Asli
  2.  Bahulu Coklat Rice
  3. Bahulu Pandan

Bahulu “Fresh From Oven” pada harga yang amat berpatutan serta pilihan “packaging” yang amat menarik – kami pasti anda akan membuat pilihan yang tepat – berurusan dengan kami.

Hubungilah kami sekarang untuk mendapatkan harga terbaik !

thanks all . Wassalam .

Related Links :

  1. New packaging for 2011 |  with New Color&Design that you will love !
  2. new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !
  3. Packaging terbaru Bahulu Kemboja 2009 ! Hot !
  4. Lihat Slideshow Bahulu Kemboja Wedding Gift
184 comments… add one

Comments

  1. siti alam budiman says:

    saya nak tempah bahulu kemboja dalam kotak. kuantiti 250. berapa harganya? delivery macam mana? adakah di charge?

    1. sham n nisa says:

      Salam Siti ..

      sila refer details seperti di dalam email . Ok ?

      wassalam

  2. fatimah zahrah says:

    salam..
    sye nk tempah bahulu pandan dlm kuantiti 1000 tanpa beg utk 3/12/2010.
    boleh terima lg tak? dan brape harge utk bahulu tu?

  3. RINA says:

    Salam…

    nak tanya… kalau nak wat tempahan bahulu kemboja tanpa packaging dlm kotak cume plastik seperti yg tertera pada gambar tersebut berapa RM utk 1000 kuantiti???

    TQ..

  4. mas says:

    sy nak tahu lebih lanjut tntang wedding gift ni…sy dari ktn nak tempah dalam 700 biji…majlis sy pada 30.4.2011….tq

  5. aishah says:

    salam,

    saya nk tau harga untuk bahulu kemboja dalam kotak brape RM ye ?

  6. leeza says:

    salam. saye nak tahu brape kos utk bahulu original. kuantiti dalam 2000 n kos penghantaran mcm mane?

  7. yana says:

    salam…..if sy nak order dalam kuantiti 500-600
    boleh emel harga x???penghantaran camne?? if sy g sane tengok design kotak tu boleh ke??

  8. linda othman says:

    Salam…
    Saya nak tanya la,, kalu saya nak:
    – bahulu chocolate rice:
    1500 bungkus siap sekali dgn kotak = rm?
    1500 bungkus tanpa kotak hanya bungkus plastik = rm?
    - bahulu pandan @ original:
    1500 bungkus siap sekali dgn kotak = rm?
    1500 bungkus tanpa kotak hanya bungkus plastik = rm?

    charge penghantaran mcm maner ek? location batu berendam,melaka

  9. azarina says:

    salam..
    nk tny quotation bahulu kecil2 dlm 1000pieces,brape ye?
    tanpa kotak..perisa orange..tq..

  10. azizah says:

    Salam,
    saya nak tahu berapa harga sebiji bagi tempahan baulu kemboja siap packaging(baru dan lama)
    terima kasih.

    1. ron says:

      brapa harga bahulu siap packaging utk beri pd tetamu di majlis kahwin(door gift)

  11. hidayah says:

    assalammualikum..
    kak sy nak tanye..klu nak order bahulu ni campur2 perisa dalam 500-600 biji, siap packing dgn kotak die skali,berapa yeh harge die?
    penghantaran plak mcm ne yeh klu ke seremban?
    email kan yeh harge nye..
    thanks akak.

    1. sham n nisa says:

      Hidayah ,
      sila nyatak beberapa kuantiti yg diperlukan bg setiap jenis bahulu ? Terdapat 3 jenis bahulu .

      pls email kami ya .

      wslm

  12. azlinda says:

    nak tanya quot untuk 500 pcs plastic packaging. and nak tanya ada delivery tak ke shah alam

  13. wnh says:

    kalau nk tempah baulu pandan dlm 500 brape hrga??

  14. jaja says:

    berapa harga untuk satu bahulu coklat rice siap packaging untuk tempahan sebanyak 500 biji?

  15. Nurul says:

    Hi,

    Sy nk tempah bahulu kemboja dalam 200 termasuk kotak. Berapa harga dia eh?

  16. ana says:

    salam,
    nk tyer, klu nk tempah bahulu kemboja siap ngan beg bape kos dia yer…

  17. siti aishah says:

    salam, boleh kasi harga baulu yang terkini. untuk 1000pc
    TQ

  18. fmk says:

    boleh bagi quotation utk bahulu kemboja (box & plastic packaging) untuk 600-800 pcs. tq.

  19. Zahida Ariffin says:

    assalamualaikum.. Boleh E mailkan saya berapa harga utk tempahan bahulu pecah lapan sekali dengan kotaknya. Berapa kos penhantaran utk Dungun Terengganu?
    Wassalam.

  20. tomy says:

    assalamualaikum..
    Boleh Emailkan saya berapa harga utk tempahan bahulu pecah lapan sekali dengan kotaknya. ASAP
    Wassalam.

  21. imaa says:

    Harap dapat email kan saya sekiranya saya ingin order kotak sahaja berapa harga dalam 1000 pcs

  22. intan says:

    Salam. Saya nak tanya harga bahulu dengan kotak 600-700 pc berapa ye?

    1. sham n nisa says:

      Salam .. Intan ..

      pls check your email untuk quote harga bahulu 700 pcs ( complete package )

      thanks & wassalam

  23. anis says:

    salam…
    sy nk tau harga bahulu siap packing dgn kotak die skali dlm anggaran 1000?
    penghantaran ke seremban lak cmne? ade ape2 charge ke?
    kla nk bt tempahan perlu awal brape bulan sblm majlis?
    tq.

  24. raie says:

    salam…blh quote tak harga utk bahulu quantiti dlm 2000 pcs, dlm kotak atau tanpa kotak

  25. Dang Anum says:

    Salam…

    Nak tnye kalo order dlm 600pcs brape RM ye siap packaging skali?
    Penghantaran cm mane ye? ade charge pe2 x? Area KL.

    TQ

  26. ain says:

    boleh saya tahu harga bahulu termasuk pack dalam 700-800 kotak??

  27. azian says:

    salam kak..

    saya nk tau harga bahulu pecah lapan tuh untuk 3500 biji skali dgn kotak bper RM? sy nk tau lain perasa lain harga ker? berapa bulan sebelum majlis patut saya order?

    terima kasih…

  28. yati says:

    slm…sy nk tanya, kalau nak tempah bahulu dalam 150 berapa harga??

  29. ida says:

    klu sy nk 1200 rm bp?

  30. nur huda says:

    saya nk tau harga untuk 1000 bahulu kemboja dalam kotak brape RM ye ?

  31. norhaizan says:

    mohon nak info ttg harga bahulu kemboja if tempahan sebanyak 1000 pc or bwh 1000pc plus ngan kotak sekali. Terima kasih.

    1. sham n nisa says:

      Salam Norhaizan ..

      kami sudah emailkan details / quote harga untuk pakej bahulu ini sebelum ini. Harap ade terima ya ..

      thanks & wassalam

  32. nor says:

    salam kak….

    tlg email sy qtn tok 1000pcs bahulu tnpa kotak & bserta kotak….best price yea kak…thnx a lot :)

  33. erin says:

    salam ….kak
    saya nak tye kalu saya nak tempah bahulu kemboja 1000 akak charge brp…
    nk temph bln 10 msh sempat lg tk…
    blh hantr ke johor tk..

    1. sham n nisa says:

      Salam Erin …
      pls check yr email .. kami sudah emailkan quote harga ye .

      Boleh kami tahu lokasi di Johar di mana ?

      yess.. kami boleh arrange delivery ke Johor sana . tq

      1. sham n nisa says:

        Salam Erin .. terdapat masalah pada email address yg Erin berikan sebelum ni . Ade email lain ..? wslm

  34. moon says:

    salam….

    blh x nak dapatkan harga utk pekej bahulu kemboja + kotak

    tq

    1. sham n nisa says:

      Moon .. Salam ..

      boleh lihat details pricing di sini ya — > http://www.anisbakery.net/bahulu/tempahan-bahulu-pakej-wedding-gift-2010

      wslm

  35. intan baizura says:

    salam…
    sy nk details pricing.blh anta emel kt sy?tq

  36. abi says:

    nk tanye harga utk tempahan 800 biji bahulu pandan siap dgn kotak brp RM utk 1 unit?

  37. roza says:

    salam boleh bg quatition utk 2500pcs bahulu pecah 8 sekali dengan kotak?

    1. sham n nisa says:

      Salam Roza .. Best Price = RM 2.00 sekotak :-)

  38. zorro says:

    salam,
    berapa sekotak..klu saya ambik dlm 600 pax berapa boleh dapat harga dan dimana kedai nya??
    tq

    1. sham n nisa says:

      Salam ..
      harga sekotak = RM 2.30 sahaja bagi kuatiti tempahan di bawah 1000 unit ..

      lokasi kami di Bandar Baru Bangi . tq

  39. wani says:

    salam..kaka nak tau harga sekali dgn kotak utk 2000..pm saya harga ye..bahulu kemboja..tq

    1. sham n nisa says:

      Salam Wani … Harganya = RM 2.30 sekotak .. untuk Best price bagi tempahan 2000 unit sila hubungi HOTline kami ye : 0126664044 ( bercakap dgn cik Nadtrah ) tq

  40. dilla says:

    saya nak buat tempahan bahulu kemboja dalam kotak untuk 500 berapa harganya ?

    1. sham n nisa says:

      Salam Dilla ,

      harga untuk tempahan 500 kotak = RM 2.30 sekotak .

      jika perlukan bantuan lain , sila hubungi assistant kami di HOTline : 012-6664044 :-)

      tq& wslm

  41. dwiyana says:

    salam . sya nak tnya harga untuk 600 org doorgift bape yea ?

  42. asmaizan says:

    berapa harga klu untuk kuantiti 1500 ke atas.

    1. sham n nisa says:

      Salam Asmaizan

      hargany untuk kuantiti 1500 unit = RM 2.10 sekotak

      tqvm

  43. sue says:

    akum nak tanya berapa harga bahulu kemboja yg dlm kotak ngan pelastik.

    1. sham n nisa says:

      Salam Sue ,

      harga bahulu dgn packaging ( kotak ) = RM 2.30 sekotak

      #BEST price pada harga RM 2.10 sekotak bagi kuantiti tempahan 1000 unit ke atas ..

      thanks & wslm

  44. farahain says:

    bahulu pandan+ackaging utk 200 brape yer..blh email details farahain281@gmail.com

  45. nurulain says:

    salam sis.. boleh email saya quotation harga untuk 1200pcs? siap box

  46. Mai says:

    Boleh emelkan saya harga bahulu cermai tanpa kotak/ tanpa pakej untuk 1500 biji.

  47. izhar says:

    Sy nak quotatiob utk 800 tempahan cmplete dgn
    Bahulu. Area kuala terengganu.

  48. Munirah says:

    boleh bagi harga tempahan bahulu untuk 600 pieces?

  49. fara says:

    salam kaka,
    sy nk tau harga utk bahulu sekaly ngn kotak yg ad tali tu rm brapew tok 700 or 800 pcs..n apa beza bahulu2 yg berlainan nama tu??

    1. sham n nisa says:

      Salam Fara ..

      terdapat 3 jenis Bahulu kemboja iaitu => Bahulu Kemboja Asli , Bahulu Kemboja Coklat Rice & Bahulu Kemboja Pandan Coklat Rice < = .

      Harga untuk setiap jenis bagi kuantiti tempahan 700 - 800 kotak :
      => Bahulu kemboja Asli : RM 2.40 sekotak
      => Bahulu kemboja Coklat Rice : RM 2.50 sekotak
      => Bahulu kemboja Pandan Coklat Rice : RM 2.60 sekotak

      *** perbezaan pada bahulu kemboja coklat rice , ialah terdapat tambahan coklat pada ramuan bahulu dan jenis yang ke tiga , pandan coklat rice pula mempunyai tambahan perisa pandan / berwarna sedikit kehijauan dan terdapat tambahan coklat rice di dalamnya .
      thanks Fara .
      :-)

Leave a Comment

%d bloggers like this: