Close

** Latest Update 12 April 2010 ** March 2010 : only 1300 units left . Sold Out 🙂

*********************************

Terbaru ! Ekslusif untuk pelanggan-pelanggan AnisBakery.net sahaja.

Red and White packaging ( untuk Bahulu Kemboja ) .

red n white packaging for bahulu

Untuk senarai harga , lihat di sini .

Limited Units

Buat permulaan ini , kami membuat tempahan  awal sebanyak 10 000 ribu unit kotak  sahaja.  Sehingga ke hari ini , sebanyak 4000 units sudah di “booked” dan berbaki 6000 unit sahaja lagi.

tempahan seterusnya hanya akan dibuat sekiranya terdapat permintaan daripada anda.  🙂

dan 1500 pcs tempahan pertama – sudah selamat diterima oleh pelanggan kami  last week .( special delivery to JB – thanks Ogy  🙂 )

Tempahan untuk April 2010 – Disember 2010  dibuka sekarang

bahulu at AnisBakery.net

kami membuka tempahan hingga ke akhir tahun ini daripada sekarang dan kami amat2 menggalu2kan sekiranya anda dapat membuat pengesahan / booking awal .

Khususnya , sekiranya  tema anda adalah Red & white ….. jadilah sebahagian daripada pemilik bertuah  & terawal 10 000 unit packaging Red & white ini  di Malaysia ..!!   🙂

  • Cara terpantas untuk membuat tempahan bahulu wedding gift [ klik di sini ]
  • Untuk membuat tempahan lain , untuk Majlis April – Disember 2010 [ klik di sini ]

thanks all !

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

29 Comments on “New ! Red and white packaging ( limited units ! )

ina
March 18, 2010 at 5:54 pm

slam..
nk tny..
if nk tmph bhulu dlm 1000 ke ats..
bpe ek skli pkging+kos antrn…??

Reply
sham n nisa
March 18, 2010 at 10:31 pm

Salam Ina ..
kos penghantaran bergantung pada lokasi .

Di mana lokasi Ina ya ..?

thanks

Reply
ifa
March 22, 2010 at 1:22 pm

sy nk tnye…..1 kotak jatuh bp hrga dia kalo sy order bwh 1000??

Reply
sham n nisa
March 22, 2010 at 5:51 pm

salam Ifa ,
untuk kuantiti bawah 1000 pcs , harganya :
RM 2.00 sekotak .

tq

Reply
Zawanie Zabidie
March 23, 2010 at 4:12 pm

Salam,
Sy nk tanya, kalau sy nak booking 1500 unit, Berapa harga sekotak yer?
Kalau boleh sy nak harga dgn penghantaran & tanpa penghantaran. Sy tinggal di Taman Sri Keramat. Majlis sy dlm bln dec 10.

Reply
Fara
March 26, 2010 at 1:05 pm

Salam..
Akak, bleh sy dapatkn semua kos utk pakej bhulu ni dlm 1200pcs @ 1500pcs termasuk kos penghantaran ke pasir gudang, johor. Tema mjlis light purple-pink-white.. Bleh sy dapatkan kotak yang sama dgn tema mjlis tak? Thanks..

Reply
zahid
April 8, 2010 at 9:33 am

harga bahulu

Reply
hidayati
April 8, 2010 at 4:26 pm

bley email pd sy quot utk bahulu ni kalo sy order 1k..
lg 1, brape harge utk cth kek “tini & Hadiz wedding”? dan kalo sy nk design lain selain dr dlm cth tuan, brape cajnye…

Reply
firah alias
April 9, 2010 at 1:02 am

salam….nice bakery, serious!!! like it…
my wedding on dec 10. i’m interested looking at your bahulu n pakaging also but my theme are cream n gold…..hope u have that colour?
do u do the layer cake also? for doorgift….u can reply @ my email…thanxs….

Reply

[…] packaging terbaru kami ini sudah habis di tempah ( Red & White […]

Reply
syafa hasan
April 18, 2010 at 7:19 pm

Salam, saya suka design warna merah putih nie… sama dgn warna tema saya… saya nak tanya masih boleh tempah lagi ke?… kenduri saya pada 4/7/2010 dan saya nak tempah dlm 800 pcs.. brape cost penghantaran, saya tinggal di taman maluri, cheras… boleh reply kat email saya,k… thanks 😀

Reply
sham n nisa
April 19, 2010 at 10:01 am

Dear Syafa …

pls refer pada email ya ..

thanks 🙂

Reply
wanie
May 19, 2010 at 11:14 am

salam, saya berminat dgn box merah & putih coz kena ngan tema saya…masih ada stok lagi ker?? majlis saya pd 20 dec 2010…nak order 1k…berapa harganya yer??

Reply
Nor Hidayah
June 23, 2010 at 4:27 pm

salam..

cantik nye packaging tuk bahulu…!!!
sya nk tny tuk order bahulu kemboja 700pcs brp harga nye??
pstu blh buat phantaran ke Batu Pahat, Johor ke??
kalau blh brp caj yg dikenakan???
tuk majlis perkahwinan Bulan OCT 2010..
thanks..

Reply
ina
July 15, 2010 at 3:02 pm

salam nak tanya,
berapa kah kos bahulu 200pcs, jugak 200pcs kemboja?
majlis 18dec 2010
t.kasih

Reply
zetty
July 19, 2010 at 12:20 pm

Hi..i minat sgt dgn theme color nie..red n white.. but i’m going to use it next year.. for about 1K..
Bleh tak if i book dulu..? plz email me yaa.. thanx.

Reply
ummie
August 9, 2010 at 10:53 am

kak…
ape warne kotak bahulu yang disediakan…utk majlis yang berwarna kuning diraja…ade x kotak yang warne nye bertema kuning itam…cm maybank tuh..hehe…actually bp price nye utk 1000@1500? sy dok di area jln gurney/semarak..nway bp lame bahulu ni ley bertahan sbb sy nk lik hometown awal seminggu dr date weeding sy nnti..plz help me…=) nway…my weeding nye on 30 Okt 2010..ley lg ke x?

Reply
zurra
August 16, 2010 at 11:04 am

Salam,
Kalo zurra nak wt temphan utk bahulu kemboja(box merah putih) still ade lagi ker..
Bole x emailkan harge kat zurra utk tempahan 1200 pcs pade 17/10/10..umah kat selayang..pastu kos penghantaran bape yek..
time kasih yer…

Reply
sham n nisa
August 16, 2010 at 11:42 am

Zurra : pls check email ya . tq

Reply
Rora
August 23, 2010 at 12:41 pm

Salam, bole sya dptkn harga tuk pek 1500 + kos hantar ke Muar, Johor? Kalo bole nk tau design yg ada n size packaging tuk bahulu kemboja. Ada x bahulu perasa pandan? Wedding sya pada 20 Nov ini. Thanks.

Reply
faizal
September 21, 2010 at 5:45 pm

kalu order 1000 bahulu..kos smua siap htr ke kuantan dalm brape?

Reply
fiza
November 7, 2010 at 7:03 pm

salam kak,,
sy nk tnye,
1. available lg x bahulu pakej Red & white kt atas nih?
2. kalo sy nk order 1000 pcs, berape RM?
3. kos pnghantaran ke Dungun, Terengganu?

FYI, majlis sy slps raya cina 2011.
harap sy dpt gak pakej Red & White nih huhu
=)

Reply
Zati Hafiza
December 1, 2010 at 11:00 am

klu sy nk order below den 1000 bleh x?n klu sy tnggal di kedah, kos pnghantrnnya mcm mna?sy pnya mjlis bln 3 taun dpn…

Reply
fezah
February 22, 2011 at 11:33 pm

salam…email pada sy utk qtt 1500…tema red/white…asap..tq..

Reply
irwan
March 16, 2011 at 8:03 pm

Salam, saya nak tempah baulu+packaging sekali merah putih, 150pcs, brape harga. Majlis saya 5/6/2011.thanks.kos hantar camna? saya tinggal kat area Paka,trg.

Reply
Nomie
March 22, 2011 at 4:55 pm

hi..nak tanye……..kalau nak order kotak je…..boleh keeee…..

Reply
Diana
April 12, 2011 at 10:09 pm

salam kak anis,
sy nk bertanya utk bahulu kemboja 1 biji berapa ya?
kalau untuk 1000 biji berapa?

Reply
AIN
June 8, 2011 at 4:48 pm

pm me harga bahulu pecah lapan with kotak sekali

Reply
sham n nisa
June 9, 2011 at 8:13 am

Salam Ain ..

harga untuk tempahan bahulu = RM 2.30 sekotak bagi tempahan di bawah kuantiti 1000 unit.

** RM 2.10 bagi tempahan lebih drpd 1000 unit

** RM 2.00 best price bagi tempahan 2000 unit ke atas 🙂

— Ain boleh lihat details di sini : http://www.anisbakery.net/bahulu/tempahan-bahulu-pakej-wedding-gift-2010

wslm

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *