Latest Update : pink & purple packaging sold out ! Available 2011 ?

Salam All ..

Lima pilihan Packaging | Bahulu Wedding Gift
Lima pilihan Packaging | Bahulu Wedding Gift@AnisBAkery.net

Yess..  sudah ..  sold – out !  Daripada lima pilihan kombinasi warna yang  available untuk Bahulu wedding gift  , warna Pink/Purple yang pertama sekali mencapai status  ( Sold-out ! ) pada penghujung tahun ini  .  Sekaligus membuktikan betapa popularnya warna tema Pink ,Purple atau kombinasi Pink/Purple .

Apa warna tema yang popular untuk next year ? ermmm kami menjangkakan Warna Oren  /  Gold atau warna biru turqoise / coklat akan menjadi antara warna2 popular next year . Tetapi rasanya pasti tidak dapat mencabar ke’popular’an warna pink/purple.  ..

( hrmm  .. kami rasa seperti nak combine warna Pink/Light blue  untuk  2011 …  ok ke ..? ) .

NOTE : kepada pelanggan2 yang sudah membuat booking untuk 2011 .. Your pink/purple packaging will be ready early 2011 insyaAllah..

thanks all . Wassalam .

17 thoughts on “Latest Update : pink & purple packaging sold out ! Available 2011 ?

  1. assalamualaikum..
    ade kemungkinan tak utk warna krim/coklat or yellow/coklat?? =D

    1. Salam Sha ..
      krim/coklat or yellow/coklat ye …? ermm interesting color jugak ni .. Tetapi Sha , setakat hari ni , permintaan untuk warna ni ( demand ) belum cukup banyak lagi . InsyaAllah , kami mungkin akan re-consider semula sekiranya ramai yang request warna ni .. 🙂

      tq Sha

  2. Salam,

    Nak tanye, kalau bahulu digantikan dengan cake for wedding gift, Anis Bakery ada provide x? sertakan quotation harga ye. TQ

    1. Salam… Emellia .

      buat masa ni , untuk pakej wedding gift ni – kami hanya menyediakan pilihan bahulu sahaja ye .

      tqvm 🙂

  3. boleh x emelkan harga bahulu pecah lapan utk 700 unit tanpa kotak dan dgn kotak. tq

  4. salam..boleh order bahulu with box with printed personal name ke?how much charge kalau deliver ke muar, johor?majlis sy bulan 9/2011,bile agaknye sy kene book order?
    TQ..

  5. Boleh x provite quotation untuk semua jenis bahulu yang u ade, dengan kotak & tanpa kotak..

  6. assalamualaikum…
    Berapa hrga klu order 1000pcs bahulu with box?
    majlis 4/6, bila agak2 leh order.

  7. hye. nk mtk quote utk bahulu kemboja nih utk 1700pcs..
    semua kaler same harga ke ape yek?
    and nk tau if ade delivery..
    tq.

  8. Assalamualaikum..

    nak tanya harga bahulu dalam anggaran 200 pcs berapa yer ?
    1. bahulu hanya packing plastik sahaja = RM
    2. bahulu + kotak (warna pink) = RM
    tempahan untuk majlis pada 4 june 2011

    1. waalaikumsalam Awien .

      sila check deyails di dalam email ya . wslm

  9. Salam,

    Sy nk tanye, kalo bahulu & kotak pink untuk 200 pcs berape anggaran kos nye?

    Smpt kah lg sekiranya sy nk order untuk majlis aqeqah anak sy pada 15 Mei 2011?

    1. Salam Ana ..

      harga untuk 200 unit = RM 2.30 sekotak .

      untuk tempahan , Ana boleh gunakan order form ini : http://www.anisbakery.net/order-online/tempahan-bahulu

      untuk pickup , Ana boleh lihat alamat / map ke lokasi kami di sini : http://www.anisbakery.net/contact-us

      thanks Ana & wslm

  10. Sori luper nk tanyer, penghantaran mcm maner? ke sy kena collect sendiri, kalo cam tu boleh bg alamat?

  11. Salam,

    bahulu + kotak warna biru turqoist ada lg tak? brapa RM utk 800 kotak. boleh tak print nama pengantin? boleh ,bagi quatation kotak + nama pengantin dan tanpa nama penggantin?

    TQ

    1. Salam Intan ,
      ** lihat packaging terbaru kami di sini ( biru / silver ) :- http://www.anisbakery.net/bahulu/update-3-pilihan-terbaru-untuk-bahulu-door-gift

      ** harga untuk kuantiti tempahan 800 kotak = RM 2.30 sekotak

      ** untuk letak nama Intan boleh request untuk tambah Sticker ( custom print / design ) dgn tambahan kos 20 sen bagi setiap kotak . ( termasuk kos menampal sticker pada setiap kotak )

      tq Intan

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close