Close

** NEW 2011 packaging : with new Color & New Design …  ( Orange / Black / Blue / Brown )

bahulu-kemboja-wedding-gift-1

Khas untuk tempahan pakej bahulu kemboja wedding gift bagi tahun 2009, kami akan menaiktaraf ‘packaging‘  bahulu kemboja kami . Yess . Inilah, secara rasminya design untuk packaging Bahulu wedding gift bagi  tahun 2009 ni.

Kami menggunakan khidmat kenalan rapat kami ( Profesional Designer from Klangmore about him later 🙂 ).  Sudah lama kami ingin berkerjasama dengan beliau – tahun 2009 ni baru berkesempatan .

10 000 unit sudah kami tempah & akan siap before Hari Raya Cina tahun ni .  4750 unit / hampir separuh daripadanya sudah ‘berpunya 🙂  & tinggal berbaki separuh lagi.

ermm . Jika anda ingin membuat tempahan bahulu untuk wedding gift atau apa2 pun majlis anda – sekarang adalah yang terbaik sekali.

4 sebab utama mengapa anda perlu memilih pakej tempahan bahulu  ( wedding gift ) ini :

1- anda akan dapat bahulu kami yang semestinya dibakar segar – dengan resepi istimewa .

2- design kotak terbaru – hasil kreativiti ‘Professional Designer From Klang’ & tidak terdapat lagi di mana2 kedai lain 🙂

3. bahulu kami tahan sehingga 3 minggu ( tested !)

4. 1 kotak bahulu wedding gift ini sudah cukup sebagai hadiah istimewa untuk tetamu anda  & tidak perlu lagi berbelanja untuk barang lain ( paper bag , gula2, telur, sapu tangan .. etc ) – … talk about saving.. 🙂

thanks all ..   .

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

  1. new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now ! 🙂
  2. tempahan bahulu kemboja | wedding gift ( pakej 2008 )
  3. tempahan bahulu wedding gift | exlusive gold & silver box

188 Comments on “Exclusive ! all new packaging | Bahulu Kemboja Wedding Gift

geeha
July 21, 2010 at 2:40 pm

salam..leh x emailkan price untuk 100 pcs..tq

Reply
sham n nisa
July 21, 2010 at 2:49 pm

ok Geeha .. dah email harga bahulu kemboja ni . tqvm

Reply
yatie
August 15, 2010 at 8:26 pm

boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 pcs…..berserta kotak.

Reply
fara
September 20, 2010 at 3:57 pm

boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 pcs…..berserta kotak.

Reply
sham n nisa
September 20, 2010 at 5:07 pm

Salam Fara & Selamat Hari Raya …

Sila lihat packaging terbaru kami untuk tahun 2011 ( klik di sini )
** Details harga & jenis bahulu sudah kami emailkan sebentar tadi . pls Check ya

wslm

Reply
shuhada
October 6, 2010 at 1:07 pm

Asslaamualaikum,

Kak,leh bg quotation x utk bahulu kemboja yg siap packaging tu?tq

Reply
Liza
February 17, 2011 at 2:05 pm

Boleh mintak quotation untuk harga bahulu kemboja , 1000 pcs… beserta kotak

Reply
sham n nisa
February 17, 2011 at 4:00 pm

liza .. kami dah email ya . wslm

Reply
yati
June 3, 2011 at 2:22 pm

kalau saya nak tempah “packaging” bahulu sahaja, berapa unit baru puan dapat hantar kepada saya. Saya nak tahu berapa harga satu packaging dan cara penghantarannya.

Reply
sham n nisa
June 6, 2011 at 10:10 pm

so sorry Yati .

semua packaging yg kami sediakan ini kami sediakan khas untuk pelanggan2 AnisBAkery.net sahaja ya ( bersama tempahan bahulu kemboja ). tqvm

Farah
October 11, 2010 at 10:20 am

boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 pcs…..berserta kotak.

Reply
mas
October 18, 2010 at 1:16 pm

minta quotation (yr poduct ) untuk 1000pcs berserta kotak..tema cih..

Reply
nazri
November 14, 2010 at 8:49 pm

nak tanya harga bahulu dengan kotak berapa.nak pakai 800 pcs

Reply
nurashikin
December 1, 2010 at 3:33 pm

saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 600biji berapa yek. siap dengan nice box?please revert my email asap ya….thanks

Reply
sham n nisa
December 1, 2010 at 8:20 pm

Nurashikin : … ok kami dah reply details ya .. wslm

Reply
Ekin
December 6, 2010 at 8:32 pm

Salam,

Boleh emailkan quotation utk bahulu & kotak 1000 pcs. Thanks.

Reply
maya
December 7, 2010 at 5:51 pm

salam kak
boleh bagi quotation untuk 1700 biji?
wedding saya tahun depan, 5.2.2011.sempat lg tak?

thanks

Reply
suliza
December 14, 2010 at 2:45 pm

salam kak, leh dptkan quotation tuk 1000pcs bahulu nih??

Reply
amy
December 18, 2010 at 10:43 pm

salam,

boleh tlg emailkan harga untuk 1000pcs?tq

Reply
may
December 21, 2010 at 2:19 pm

bleh tnya hrga utk 1000pcs ? tq

Reply
Salbiah
January 9, 2011 at 9:40 pm

Salam. Berapa harga untuk 1000 biji bahulu kemboja termasuk kotak

Reply
ayu
January 12, 2011 at 12:20 pm

boleh emel sy quotation untuk 1500pcs
tq

Reply
sham n nisa
January 12, 2011 at 12:31 pm

Salam Ayu …

pls check yr email ok .. wslm

Reply
Siti Fatimah
January 17, 2011 at 6:00 pm

Salam, boleh emailkan harga bahulu kemboja + kotak cantik ni, nak guna 600/700 pcs pada 20 Februari 2011. Terima kasih…

Reply
sham n nisa
January 17, 2011 at 6:54 pm

ok Siti … kami dah email ye .

Untuk event bulan Feb ni perlu confirmation segera ya .

tqvm & wslm

Reply
wani
January 18, 2011 at 9:37 am

Salam,
Kalo saye nk order kotak sahaja boleh?1000pcs..bleh email saya harga?
Thanks

Reply
sham n nisa
January 18, 2011 at 10:26 am

Salam … sory Wani .
kami tak jual kotak sahaja.

tq ye 🙂

Reply
sara
January 24, 2011 at 9:48 am

salam..kak boleh bg quotation tuk 1000 kotak.tq

Reply
ruzaimah
February 3, 2011 at 3:06 pm

en.sham & nisa

blh bagi saya quatation bahulu n kotak dalam 400pcs….

Reply
sham n nisa
February 3, 2011 at 6:13 pm

Hi Ruzaimah ..

pls check your email ya … tq vm

Reply
azie
February 7, 2011 at 2:08 pm

salam,
nak harga utk 1000 pcs
tq

Reply
Biha
February 13, 2011 at 2:30 pm

As Salam,nk mnta hrga kuih bahulu beserta kotak sekali blh?untuk order lebih dari 1000 kotak?

Reply
Neni Izazi
February 18, 2011 at 1:26 am

boleh bagi quotation untuk harga baulu. 1000 qty. thanks.

Reply
sham n nisa
February 18, 2011 at 10:15 am

Salam Neni …
kami dah emailkan quote untuk 1000 unit bahulu ye ..

wslm

Reply
ezanoor
February 22, 2011 at 2:29 pm

As salam… kak, boleh tak bagi saya quotation utk 1000 kotak sahaja. tq.

Reply
ms
February 23, 2011 at 9:23 pm

emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung)..jika boleh COD, nyatakan lokasi COD

lebih baik sediakan quotation harga supaya lebih mudah untuk pelanggan buat anggaran..boleh elakkan semua orang minta quotation..

Reply
marya
March 3, 2011 at 2:52 pm

klu i nk order 200 pkgs brp

Reply
boyferrary
March 10, 2011 at 4:27 pm

emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung).. kotak ni sekali bertangkai ke?

Reply
boyferrary
March 10, 2011 at 4:28 pm

emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung).. kotak ni sekali bertangkai ke? farizz_azharie@yahoo.com

Reply
dila
March 13, 2011 at 9:21 pm

salam kak..if sy nk 300kotak brape ye?

Reply
yana
March 15, 2011 at 10:03 am

salam…kak boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 – 1500pcs…..berserta kotak. thanks….

Reply
zairul
April 19, 2011 at 10:49 pm

brp harga utk 1500 pcs bahulu termasuk packing untuk negeri utara (perlis). tolong nyatakan juga berapa harga termasuk kos penghantaran.tq.

Reply
sham n nisa
April 20, 2011 at 3:32 am

Salam Zairul …

kami sudah emailkan detail pricing & anggaran kos delivery sekali . Harap maklum & tqvm 🙂

Sila email terus pada kami sekiranya Zairul memerlukan maklumat tambahan lain .

wslm

Reply
shidah
March 19, 2011 at 12:44 pm

pls quote untuk 800pcs

Reply
za
March 23, 2011 at 10:16 pm

boleh tolong e-mailkan harga untuk 1000 kotak? Wedding pada 9/7/2011.

Reply
Fazilah Hashim
March 29, 2011 at 3:01 pm

Boleh tolong e-mailkan harga untuk 1000 kotak? Wedding pada 26/6/2011

Reply
sham n nisa
April 13, 2011 at 10:37 am

Salam Fazilah ..

boleh confrmkan email address tak ..? kami tak dapat nak hantar email pada email address yg diberikan sebelum ni .

tqvm

Reply
Azie Azmi
March 30, 2011 at 2:41 pm

Salam,
saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 500biji siap dengan box?please revert my email asap ya….thanks

Reply
nasuha
March 31, 2011 at 3:52 pm

bole bagi quotation utk 1000 unit bahulu…mcm mana penghantaran jika di luar kl or selangor?

Reply
cik diha
April 18, 2011 at 10:58 pm

email sy harga bahulu kemboja dlm 600 kotak..

Reply
sham n nisa
April 20, 2011 at 3:39 am

Salam ..

ok Cik Diha .. kami dah hantar email ye .. wslm

Reply
Wana
May 15, 2011 at 5:42 pm

tlg bagi pricing utk tempahan 1oo > 500 .

Reply
Wana
May 24, 2011 at 8:50 pm

2nd email…. tolong bagi pricing utk tempahan 100 >500 unit

Reply
sham n nisa
May 25, 2011 at 8:31 am

Salam Wana ,

harga untuk tempahan bahulu bagi kuantiti di bawah 500 unit =
** RM 2.30 sekotak ( dengan jenis bahulu asli )
** tambahan 10 sen untuk upgrade pada jenis bahulu coklat rice
** dan tambahan 20 sen untuk upgrade pada ( Yummielicious 🙂 ) Bahulu Pandan Coklat Rice

thanks Wana & wassalm

Reply
nurul
June 23, 2011 at 5:28 pm

blh x bg harga utk 1000pcs+kos pnghantaran ke wangsa maju, kl..

Reply
dila
June 27, 2011 at 11:54 am

Salam, boleh tak e-mail kan gambar bahalu, klu saya nak tempah bahulu tanpa beg, cuma beg plastik jer, pas tu kat mana ye alamat kedai ni…:) tq

Reply
zaa
July 14, 2011 at 10:44 am

Salam,
saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 600 biji siap dengan box?please revert my email asap ya….thanks

Reply
nor
July 26, 2011 at 1:00 pm

kak nk tau qtn utk 1000pcs + kotak….best price yea kak…:D tQ….

Reply
sham n nisa
August 2, 2011 at 10:49 am

Nor .. Best price = RM 2.10 sekotak ye .. 🙂

Reply
harun
July 28, 2011 at 8:59 pm

boleh beri harga utk 1000pc bahulu kemboja
berapa lama bahulu ini boleh tahan
untuk buat tempahan berapa lama dari tarikh yang saya kehendaki
bagaimana dengan penghantaran

Reply
Shyra
August 1, 2011 at 10:46 pm

Salam, blh bg sebut harga utk 1000 kotak? tq..

Reply
sham n nisa
August 2, 2011 at 6:28 am

Salam Shyra .. kami akan emailkan quote sebentar lagi . tq

Reply
Emel
August 3, 2011 at 4:37 pm

boleh emailkan harga utk 1000pcs dan boleh hantar ke Melaka?

Reply
erin
August 8, 2011 at 1:43 pm

salam..kak, blh bg hrga utk 1000 skali dgn kotk???

Reply
rafee
August 14, 2011 at 4:26 pm

boleh tak bagi quotationt harga pada saya utk muffin, bahulu siap packaging..
saya nak 1000 pcs
rafee_istima@yahoo.com.my

Reply
shikin
September 5, 2011 at 9:32 am

salam..leh dapatkan qou utk bahulu 1000 kotak..

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *