Exclusive ! all new packaging | Bahulu Kemboja Wedding Gift

** NEW 2011 packaging : with new Color & New Design …  ( Orange / Black / Blue / Brown )

bahulu-kemboja-wedding-gift-1

Khas untuk tempahan pakej bahulu kemboja wedding gift bagi tahun 2009, kami akan menaiktaraf ‘packaging‘  bahulu kemboja kami . Yess . Inilah, secara rasminya design untuk packaging Bahulu wedding gift bagi  tahun 2009 ni.

Kami menggunakan khidmat kenalan rapat kami ( Profesional Designer from Klangmore about him later 🙂 ).  Sudah lama kami ingin berkerjasama dengan beliau – tahun 2009 ni baru berkesempatan .

10 000 unit sudah kami tempah & akan siap before Hari Raya Cina tahun ni .  4750 unit / hampir separuh daripadanya sudah ‘berpunya 🙂  & tinggal berbaki separuh lagi.

ermm . Jika anda ingin membuat tempahan bahulu untuk wedding gift atau apa2 pun majlis anda – sekarang adalah yang terbaik sekali.

4 sebab utama mengapa anda perlu memilih pakej tempahan bahulu  ( wedding gift ) ini :

1- anda akan dapat bahulu kami yang semestinya dibakar segar – dengan resepi istimewa .

2- design kotak terbaru – hasil kreativiti ‘Professional Designer From Klang’ & tidak terdapat lagi di mana2 kedai lain 🙂

3. bahulu kami tahan sehingga 3 minggu ( tested !)

4. 1 kotak bahulu wedding gift ini sudah cukup sebagai hadiah istimewa untuk tetamu anda  & tidak perlu lagi berbelanja untuk barang lain ( paper bag , gula2, telur, sapu tangan .. etc ) – … talk about saving.. 🙂

thanks all ..   .

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

  1. new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now ! 🙂
  2. tempahan bahulu kemboja | wedding gift ( pakej 2008 )
  3. tempahan bahulu wedding gift | exlusive gold & silver box

188 thoughts on “Exclusive ! all new packaging | Bahulu Kemboja Wedding Gift

  1. salam..leh x emailkan price untuk 100 pcs..tq

    1. ok Geeha .. dah email harga bahulu kemboja ni . tqvm

  2. boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 pcs…..berserta kotak.

  3. boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 pcs…..berserta kotak.

    1. Salam Fara & Selamat Hari Raya …

      Sila lihat packaging terbaru kami untuk tahun 2011 ( klik di sini )
      ** Details harga & jenis bahulu sudah kami emailkan sebentar tadi . pls Check ya

      wslm

  4. Asslaamualaikum,

    Kak,leh bg quotation x utk bahulu kemboja yg siap packaging tu?tq

    1. Boleh mintak quotation untuk harga bahulu kemboja , 1000 pcs… beserta kotak

        1. kalau saya nak tempah “packaging” bahulu sahaja, berapa unit baru puan dapat hantar kepada saya. Saya nak tahu berapa harga satu packaging dan cara penghantarannya.

          1. so sorry Yati .

            semua packaging yg kami sediakan ini kami sediakan khas untuk pelanggan2 AnisBAkery.net sahaja ya ( bersama tempahan bahulu kemboja ). tqvm

  5. boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 pcs…..berserta kotak.

  6. minta quotation (yr poduct ) untuk 1000pcs berserta kotak..tema cih..

  7. nak tanya harga bahulu dengan kotak berapa.nak pakai 800 pcs

  8. saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 600biji berapa yek. siap dengan nice box?please revert my email asap ya….thanks

    1. Nurashikin : … ok kami dah reply details ya .. wslm

  9. Salam,

    Boleh emailkan quotation utk bahulu & kotak 1000 pcs. Thanks.

  10. salam kak
    boleh bagi quotation untuk 1700 biji?
    wedding saya tahun depan, 5.2.2011.sempat lg tak?

    thanks

  11. salam kak, leh dptkan quotation tuk 1000pcs bahulu nih??

  12. salam,

    boleh tlg emailkan harga untuk 1000pcs?tq

  13. bleh tnya hrga utk 1000pcs ? tq

  14. Salam. Berapa harga untuk 1000 biji bahulu kemboja termasuk kotak

  15. boleh emel sy quotation untuk 1500pcs
    tq

    1. Salam Ayu …

      pls check yr email ok .. wslm

  16. Salam, boleh emailkan harga bahulu kemboja + kotak cantik ni, nak guna 600/700 pcs pada 20 Februari 2011. Terima kasih…

    1. ok Siti … kami dah email ye .

      Untuk event bulan Feb ni perlu confirmation segera ya .

      tqvm & wslm

  17. Salam,
    Kalo saye nk order kotak sahaja boleh?1000pcs..bleh email saya harga?
    Thanks

    1. Salam … sory Wani .
      kami tak jual kotak sahaja.

      tq ye 🙂

  18. salam..kak boleh bg quotation tuk 1000 kotak.tq

  19. en.sham & nisa

    blh bagi saya quatation bahulu n kotak dalam 400pcs….

    1. Hi Ruzaimah ..

      pls check your email ya … tq vm

  20. salam,
    nak harga utk 1000 pcs
    tq

  21. As Salam,nk mnta hrga kuih bahulu beserta kotak sekali blh?untuk order lebih dari 1000 kotak?

  22. boleh bagi quotation untuk harga baulu. 1000 qty. thanks.

    1. Salam Neni …
      kami dah emailkan quote untuk 1000 unit bahulu ye ..

      wslm

  23. As salam… kak, boleh tak bagi saya quotation utk 1000 kotak sahaja. tq.

  24. emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung)..jika boleh COD, nyatakan lokasi COD

    lebih baik sediakan quotation harga supaya lebih mudah untuk pelanggan buat anggaran..boleh elakkan semua orang minta quotation..

  25. klu i nk order 200 pkgs brp

  26. emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung).. kotak ni sekali bertangkai ke?

  27. emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung).. kotak ni sekali bertangkai ke? farizz_azharie@yahoo.com

  28. salam kak..if sy nk 300kotak brape ye?

  29. salam…kak boleh mintak quotation untuk harga bahulu, 1000 – 1500pcs…..berserta kotak. thanks….

    1. brp harga utk 1500 pcs bahulu termasuk packing untuk negeri utara (perlis). tolong nyatakan juga berapa harga termasuk kos penghantaran.tq.

      1. Salam Zairul …

        kami sudah emailkan detail pricing & anggaran kos delivery sekali . Harap maklum & tqvm 🙂

        Sila email terus pada kami sekiranya Zairul memerlukan maklumat tambahan lain .

        wslm

  30. pls quote untuk 800pcs

  31. boleh tolong e-mailkan harga untuk 1000 kotak? Wedding pada 9/7/2011.

  32. Boleh tolong e-mailkan harga untuk 1000 kotak? Wedding pada 26/6/2011

    1. Salam Fazilah ..

      boleh confrmkan email address tak ..? kami tak dapat nak hantar email pada email address yg diberikan sebelum ni .

      tqvm

  33. Salam,
    saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 500biji siap dengan box?please revert my email asap ya….thanks

  34. bole bagi quotation utk 1000 unit bahulu…mcm mana penghantaran jika di luar kl or selangor?

  35. email sy harga bahulu kemboja dlm 600 kotak..

    1. Salam ..

      ok Cik Diha .. kami dah hantar email ye .. wslm

  36. tlg bagi pricing utk tempahan 1oo > 500 .

  37. 2nd email…. tolong bagi pricing utk tempahan 100 >500 unit

    1. Salam Wana ,

      harga untuk tempahan bahulu bagi kuantiti di bawah 500 unit =
      ** RM 2.30 sekotak ( dengan jenis bahulu asli )
      ** tambahan 10 sen untuk upgrade pada jenis bahulu coklat rice
      ** dan tambahan 20 sen untuk upgrade pada ( Yummielicious 🙂 ) Bahulu Pandan Coklat Rice

      thanks Wana & wassalm

  38. blh x bg harga utk 1000pcs+kos pnghantaran ke wangsa maju, kl..

  39. Salam, boleh tak e-mail kan gambar bahalu, klu saya nak tempah bahulu tanpa beg, cuma beg plastik jer, pas tu kat mana ye alamat kedai ni…:) tq

  40. Salam,
    saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 600 biji siap dengan box?please revert my email asap ya….thanks

  41. kak nk tau qtn utk 1000pcs + kotak….best price yea kak…:D tQ….

    1. Nor .. Best price = RM 2.10 sekotak ye .. 🙂

  42. boleh beri harga utk 1000pc bahulu kemboja
    berapa lama bahulu ini boleh tahan
    untuk buat tempahan berapa lama dari tarikh yang saya kehendaki
    bagaimana dengan penghantaran

  43. Salam, blh bg sebut harga utk 1000 kotak? tq..

    1. Salam Shyra .. kami akan emailkan quote sebentar lagi . tq

  44. boleh emailkan harga utk 1000pcs dan boleh hantar ke Melaka?

  45. salam..kak, blh bg hrga utk 1000 skali dgn kotk???

  46. boleh tak bagi quotationt harga pada saya utk muffin, bahulu siap packaging..
    saya nak 1000 pcs
    rafee_istima@yahoo.com.my

  47. salam..leh dapatkan qou utk bahulu 1000 kotak..

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close