Close

Bahulu Kemboja Wedding Gift | Sold-Out

**latest update | 28 oct 2009** new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !

yess betul tu . Semua 1st batch order untuk packaging kotak bahulu kemboja kami sudah habis ditempah ( sold-out) dalam masa sebulan je..!   ( ok..ok… mungkin  bukan betul2 sebulan , mungkin sebulan lebih sikit … Open-mouthed )

Alhamdulillah..

Professional Designer From Klang

sekali lagi, kami meminta  kenalan kami ( Professional Designer From Klang )  , yang membantu kami merakacipta design terbaru kami untuk 2009 . –> untuk prepare the 2nd batch ( another 10k units) ..

sangat2 kagum dengan perkhidmatan yang disediakan , kesemua 2nd batch sudah selamat sampai hari ni ..  > cekap , pantas..!

2nd Batch | Dibuka untuk tempahan

hurry ! ..  jika anda masih belum membuat tempahan , sila email kami hari ni ..  supaya kami dapat memasukkan  anda ke dalam ‘priority booking list’ kami.

dan jika anda masih belum mencuba bahulu kami , kami alu2kan anda untuk membuat temujanji dengan kami hari ni , untuk merasa sendiri bahulu 2 kami..

thanks all…

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

  1. **latest update | 28 oct 2009** new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !
  2. tempahan bahulu kemboja | wedding gift ( pakej 2008 )
  3. tempahan bahulu wedding gift | exlusive gold & silver box

41 Comments on “Bahulu Kemboja Wedding Gift | Sold-Out

Nana
March 9, 2009 at 1:33 pm

Sy nk dptkn jenis produk & harga…

Reply
nor
March 12, 2009 at 11:22 am

boleh berikan saya quotation?

Reply
ummi awatif
March 27, 2009 at 9:03 pm

salam…

i need quotation for this product too..hehe..

Reply
niney
April 3, 2009 at 1:27 pm

nak quotation? thanx..

Reply
zaima
April 5, 2009 at 9:32 am

salam…hi..sy nk quotation …asap..tq

Reply
Astrie Surwati (sue)
April 6, 2009 at 11:43 am

salam….k nisa…my hubby ckp sedap giller cc hari tu….
dia pun de bg kat su sket…mcm syg jer nak makan cz lawa sgt….. 🙂 pe pn…tq k nisa…..t bday b nak tempah lagi…. 🙂

Reply
anis.bakery
April 6, 2009 at 12:07 pm

Dear Sue..

thank U so much..! . 🙂
sorry bebanyak .. gambar 2 tak sempat nak upload lagi … nanti ye… 🙂

thanks Sue..

Reply
Zuyiti
April 22, 2009 at 3:19 pm

Salam..Sham & Nisa. Boleh saya dapatkn map Anisbakery & kul brapa waktu operasi tuk saya ambil tempahan bahulu kemboja nanti.

Reply
ummi
June 4, 2009 at 11:42 pm

hi, leh emel harga utk bahulu kemboja dan bahulu cermai tak? anggaran oder utk 1500 guest..tq

Reply
ida
June 24, 2009 at 4:35 pm

nk quatation bg bahulu dan kotak sekali???tq

Reply
sham n nisa
June 25, 2009 at 12:43 pm

@ ida – pls check yr email k?

Reply
nurul ain
July 5, 2009 at 10:41 pm

hai boleh sy dapt kan quotation untuk 1600…ade 3 jenis bahulu kan?? sy nak tahu quotation tuk ketiga2 sekali..TQ

Reply
ummu
July 16, 2009 at 9:46 pm

akum..bleh tau quotation tuk tiga2 bahulu? tq

Reply
hida
August 24, 2009 at 12:26 am

salam..hello~
nak quotation utk set ni..bahulu and box sekali..
mjls 18/12/2009.
=)
thanks ya!

Reply
sham n nisa
August 24, 2009 at 12:01 pm

@ hida..
.. kami dah email ye. Pls Check yr email ..

wslm

Reply
hicky
August 25, 2009 at 2:44 pm

sham & nisa,

bole check email u? i ada request for 600 pcs.
btw, lovely boxes! can i have the same color of boxes as pics above?
my sis wedding theme is green. thanx a lot!

Reply
sham n nisa
August 25, 2009 at 3:10 pm

@ hicky …

ok . kami sudah reply yr email .

thanks 🙂

Reply
Hilda
August 27, 2009 at 10:34 am

Hi k. Anis
Can check email?
i sent email yesterday asking for quotation.
Thanks!

Reply
sham n nisa
August 31, 2009 at 7:18 pm

@ Hilda .. kami dah reply your email .. tq

Reply
ikin
August 27, 2009 at 12:31 pm

salam…
blh emailkan sy Q utk 1000pcs?tx…

Reply
shila
October 4, 2009 at 8:38 pm

salam,
blh tlg eamil kat sy quotation utk 800 pcs tak??

Reply
ain
October 8, 2009 at 1:14 pm

Quotation for 1,500 pls 😉 for wedding gift….thanks….

Reply
sham n nisa
October 9, 2009 at 10:17 am

ain – check yr email k ..? special price 1500 pcs & above 🙂

wslm

Reply
Hamdan
October 16, 2009 at 3:27 pm

salam..
nak quotation utk set ni..bahulu and box sekali.. utk 1,000 pax
mjls 19/12/2009.

Reply
xera
October 26, 2009 at 11:51 am

salam..
urmm,sy nak quotation for all types of bahulu yg ade siap dgn kotak dia skali utk tetamu 1200 org..thanx ye =)

Reply

[…] Bahulu Kemboja | sold out […]

Reply
ms_areena
December 10, 2009 at 2:19 pm

Salam,

Boleh saya dapatkan quotation? thanks

Reply
sham n nisa
December 10, 2009 at 5:29 pm

Salam ms-areena ,
pls check your email k ?

wslm

Reply
azie
December 11, 2009 at 2:21 pm

saya nak tanye tok kek kahwin 3 tgkt…bp hargenye? Tq

Reply
shiela
March 24, 2010 at 12:21 pm

salam nisa & sham..i nk quotation utk majlis cukur jambul for 100 pax including the delivery charges.tq

Reply
syim
June 8, 2010 at 5:59 pm

salam..ble bg sya quatation juga utk 3 jenis bahulu anggaran dlm 2800 ke 3000 box..tima ksh..

Reply
siti
August 10, 2010 at 11:24 am

nk quatation utk kek + kotak. 1000 pcs dapat diskaun tak

Reply
Rinie
October 12, 2010 at 4:10 pm

salam..bleh bg sya quotation utk 3 jenis bahulu anggaran dlm 600 ke 800 box. bagi hage semua kos yg terlibat yer….ade testing food ker….

Reply
may
November 15, 2010 at 11:53 am

salam,

boleh tak kalau nak beli KOTAK sahaja? dalam 500 – 1000pcs.

terima kasih
may

Reply
sham n nisa
November 15, 2010 at 11:56 am

Sorry May ,

kotak / packaging kami sediakan khas / eksklusif untuk customer kami yg mengambil pakej tempahan wedding gift ini sahaja.

** kami tidak dapat menjual kotak sahaja.
thanks May 🙂

Reply
Natrah
December 20, 2010 at 2:33 pm

kalau saya nk buat tempahan untuk 250pcs berapa harganya ye?
bole saya tengok design2 kotak yang dihasilkan x?
tlg email sy ye…Tq..

Reply
Noor Haslina
June 4, 2011 at 7:47 pm

Salam…. saya nak tahu harga untuk 1000 and juga unt 1500 termasuk kotak ye..

Reply
sham n nisa
June 6, 2011 at 10:04 pm

Salam Noor ,

best price = RM 2.10 sekotak .

tqvm

Reply
suaibah
February 8, 2014 at 9:10 pm

masiih jual bahulu kemboja hantar quation baru harga termasuk kotak

Reply
sham n nisa
February 27, 2014 at 4:45 pm

Yes Suaibah . masih jual .
Harganya RM 2.40 sekotak .

tqvm 🙂

Reply
ZURAIDAH
February 10, 2015 at 5:44 pm

Kai sy nk Taney if nk tempat Bahutu with box brape ye. Sy nk order 1000pcs area Batu caves. Tq

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: