Bahulu Kemboja Wedding Gift | Sold-Out

**latest update | 28 oct 2009** new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !

yess betul tu . Semua 1st batch order untuk packaging kotak bahulu kemboja kami sudah habis ditempah ( sold-out) dalam masa sebulan je..!   ( ok..ok… mungkin  bukan betul2 sebulan , mungkin sebulan lebih sikit … Open-mouthed )

Alhamdulillah..

Professional Designer From Klang

sekali lagi, kami meminta  kenalan kami ( Professional Designer From Klang )  , yang membantu kami merakacipta design terbaru kami untuk 2009 . –> untuk prepare the 2nd batch ( another 10k units) ..

sangat2 kagum dengan perkhidmatan yang disediakan , kesemua 2nd batch sudah selamat sampai hari ni ..  > cekap , pantas..!

2nd Batch | Dibuka untuk tempahan

hurry ! ..  jika anda masih belum membuat tempahan , sila email kami hari ni ..  supaya kami dapat memasukkan  anda ke dalam ‘priority booking list’ kami.

dan jika anda masih belum mencuba bahulu kami , kami alu2kan anda untuk membuat temujanji dengan kami hari ni , untuk merasa sendiri bahulu 2 kami..

thanks all…

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

  1. **latest update | 28 oct 2009** new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !
  2. tempahan bahulu kemboja | wedding gift ( pakej 2008 )
  3. tempahan bahulu wedding gift | exlusive gold & silver box

41 thoughts on “Bahulu Kemboja Wedding Gift | Sold-Out

  1. Sy nk dptkn jenis produk & harga…

  2. boleh berikan saya quotation?

  3. salam…

    i need quotation for this product too..hehe..

  4. nak quotation? thanx..

  5. salam…hi..sy nk quotation …asap..tq

  6. Astrie Surwati (sue) April 6, 2009 — 11:43 am

    salam….k nisa…my hubby ckp sedap giller cc hari tu….
    dia pun de bg kat su sket…mcm syg jer nak makan cz lawa sgt….. 🙂 pe pn…tq k nisa…..t bday b nak tempah lagi…. 🙂

    1. Dear Sue..

      thank U so much..! . 🙂
      sorry bebanyak .. gambar 2 tak sempat nak upload lagi … nanti ye… 🙂

      thanks Sue..

  7. Salam..Sham & Nisa. Boleh saya dapatkn map Anisbakery & kul brapa waktu operasi tuk saya ambil tempahan bahulu kemboja nanti.

  8. hi, leh emel harga utk bahulu kemboja dan bahulu cermai tak? anggaran oder utk 1500 guest..tq

  9. nk quatation bg bahulu dan kotak sekali???tq

    1. @ ida – pls check yr email k?

  10. hai boleh sy dapt kan quotation untuk 1600…ade 3 jenis bahulu kan?? sy nak tahu quotation tuk ketiga2 sekali..TQ

  11. akum..bleh tau quotation tuk tiga2 bahulu? tq

  12. salam..hello~
    nak quotation utk set ni..bahulu and box sekali..
    mjls 18/12/2009.
    =)
    thanks ya!

    1. @ hida..
      .. kami dah email ye. Pls Check yr email ..

      wslm

  13. sham & nisa,

    bole check email u? i ada request for 600 pcs.
    btw, lovely boxes! can i have the same color of boxes as pics above?
    my sis wedding theme is green. thanx a lot!

    1. @ hicky …

      ok . kami sudah reply yr email .

      thanks 🙂

  14. Hi k. Anis
    Can check email?
    i sent email yesterday asking for quotation.
    Thanks!

    1. @ Hilda .. kami dah reply your email .. tq

  15. salam…
    blh emailkan sy Q utk 1000pcs?tx…

  16. salam,
    blh tlg eamil kat sy quotation utk 800 pcs tak??

  17. Quotation for 1,500 pls 😉 for wedding gift….thanks….

    1. ain – check yr email k ..? special price 1500 pcs & above 🙂

      wslm

  18. salam..
    nak quotation utk set ni..bahulu and box sekali.. utk 1,000 pax
    mjls 19/12/2009.

  19. salam..
    urmm,sy nak quotation for all types of bahulu yg ade siap dgn kotak dia skali utk tetamu 1200 org..thanx ye =)

  20. Salam,

    Boleh saya dapatkan quotation? thanks

    1. Salam ms-areena ,
      pls check your email k ?

      wslm

  21. saya nak tanye tok kek kahwin 3 tgkt…bp hargenye? Tq

  22. salam nisa & sham..i nk quotation utk majlis cukur jambul for 100 pax including the delivery charges.tq

  23. salam..ble bg sya quatation juga utk 3 jenis bahulu anggaran dlm 2800 ke 3000 box..tima ksh..

  24. nk quatation utk kek + kotak. 1000 pcs dapat diskaun tak

  25. salam..bleh bg sya quotation utk 3 jenis bahulu anggaran dlm 600 ke 800 box. bagi hage semua kos yg terlibat yer….ade testing food ker….

  26. salam,

    boleh tak kalau nak beli KOTAK sahaja? dalam 500 – 1000pcs.

    terima kasih
    may

    1. Sorry May ,

      kotak / packaging kami sediakan khas / eksklusif untuk customer kami yg mengambil pakej tempahan wedding gift ini sahaja.

      ** kami tidak dapat menjual kotak sahaja.
      thanks May 🙂

  27. kalau saya nk buat tempahan untuk 250pcs berapa harganya ye?
    bole saya tengok design2 kotak yang dihasilkan x?
    tlg email sy ye…Tq..

  28. Salam…. saya nak tahu harga untuk 1000 and juga unt 1500 termasuk kotak ye..

    1. Salam Noor ,

      best price = RM 2.10 sekotak .

      tqvm

  29. masiih jual bahulu kemboja hantar quation baru harga termasuk kotak

    1. Yes Suaibah . masih jual .
      Harganya RM 2.40 sekotak .

      tqvm 🙂

  30. Kai sy nk Taney if nk tempat Bahutu with box brape ye. Sy nk order 1000pcs area Batu caves. Tq

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close