AnisBakery.net Picture Gallery

3 tiers fondant wedding cakes

–>> antara gambar  kek fondant  terbaru kami last weekend ( di Bangi)

& sebenarnya  terdapat terlalu banyak gambar lagi – sehinggakan kami tak sempat nak upload ke website ini ( sesegera mungkin )

Akhirnya , kami menemui satu cara yang paling ‘sempoi ‘ sekali – iaitu dengan meletakkan gambar2 produk2 kami ( hasil kerja kami ) ke dalam satu slideshow  ( insyaAllah akan di update selalu :)  )   …

– >> enjoy the slideshow 🙂

Related Links :

38 thoughts on “AnisBakery.net Picture Gallery

  1. suhaina wahed May 7, 2009 — 1:49 pm

    slm, nisa, hang ada dpt kan email aku pasal nama nak letak pada kek tu? dan design for cuppies kan, aku nak tanya pasal yg for wedding tu, kalau aku tambah 100 cuppies tu, budget rm500 ok ke.. nanti reply email aku yg hari tu ye, tq.

  2. hi! nak tnya..3 tiers fondant wedds cakes nih berapa harga?
    pls email qoutation ASAP yeah..

    1. Lydia …
      kami dah email quote ya ..

      thanks

  3. hi..nk tnya kalau nak tempah kek hantaran for this friday 5/6 masih boleh tak..tema putih..flavor ikut akak la..preferebaly yg paling famous kat anis bakery ni…n quotation for sebiji kek ni..thanx

  4. Salam,

    Maaf mengganggu. Tahniah kpd you all krn berjaya membuka perniagaan sendiri. Nampak hebat, apa-apa pun moga terus maju.

    From,
    Saifuddin
    Pekan, Pahang.

    1. @ Saifuddin – thanks … thanks … 🙂

  5. want to know more about yr cookies and cakes… untuk raya dah ada ke?.. ada price listing? nampak sedap ….

    1. @ herney –
      cookies raya untuk tahun ni, kami akan start ambil tempahan July 2009.
      ** katalog pun akan keluar next month ..

      thanks

  6. salam…
    leh hantar quo untk kuih raye x?

  7. Dear Sham & Nisa,

    You all ada kedai ke ? Kalau ya, boleh tau di mana ? Probably saya bole pegi.

    Dah ada ke quotation utk kuih raya 2009 ? Boleh hantar pada saya ?

    Thanks,
    Lili

    1. @ Lili ..

      alamat kami :
      Anis Bakery, No 30, Lot 6076, Jln Selamat, Kg Sg Ramal Dalam , 43000 Kajang Selangor

      ** pls call dulu sebelum datang ye .. 🙂

      katalog kuih raya — kami akan emailkan hari ini atau esok ..

      thanks

  8. eee..
    best giler nengor u all present cake2 tue!!
    berapa harga bagi foundant kek 3 tiers tue?

    1. @ SULIANA

      thanks 🙂

      harga bagi Fondant Cake 3 tiers tu = bermula drpd RM 799 & above.

      bergantung juga pada berat & decoration yg Suliana perlukan..

      wslm..

  9. boleh x saya nk dapat kan sebutharga bagi kuih raya 2010..itu pun kalo dah ada la…tq

    1. Linda…
      so sorry … senarai harga untuk 2010 belum ade lagi …
      ade beberapa cookies baru tahun ni 🙂

      thanks

  10. hai, nk tanye berape harga untuk kek fondant hantaran tunang dalam 2kg, cuppy hantaran tunang royal ising or fondant, cuppy utk door gift engagement 200pcs siap box transparent. email me a.s.a.p…i nak calculate budget..give me best price ya…

    1. Salam Shakira ..

      pls check email ya ..

      wslm

  11. Salam, nak tanya fondant cupcake untuk hantaran pertunangan
    size M. Dlm 16 biji tema pink putih. Tolong quot.

  12. nak tanya harga football cake/moist chocolate cake/1 kg…
    alamat dimana n no phone…sbb nak tempah hujung bulan 3 ni…

  13. Saya hendak tahu harga-harga tempahan bahulu dan lain-lain buah tangan kepada hadirin jamuah perkahwinan. Harga ta ada, jadi kami tak tahu nak buat pilihan serta kuantiti hendak tempah.

    1. Salam Qas …

      boleh berikan email address yang lain ? email address yang Qas sediakan ini mungkin tidak lengkap . Sebab setelah beberapa kali mencuba , kami masih belum berjaya menghantar email quote pada Qas ..

      sebagai rujukan , berikut adalah antara pakej Door Gift di AnisBakery.net :

      ** Muffin ( saiz besar ) : harga drpd RM 1.30 / each (packaging : candy bag plastic + tag ) , RM 1.60 / each ( packaging : dome container + personalised tags ) ATAU RM 2.00 each (packaging eksklusif : kotak silver + ribbon + personalised tags )
      ** New ! Chocolate Dipped muffin ( individually packed + personalised tag + ribbon ) : RM 1.80 each /each ( medium size ) ATAU RM 2.20 / each ( large size )
      ** Bahulu Kemboja : RM 2.00 sekotak ( diskaun khas untuk tempahan kuantiti 1000 pcs ke atas )
      ** Bahulu Cermai : RM 1.90 sekotak (3 pcs / box + ekslusif packaging )
      ** Cookies : RM 4.00 / each
      ** Cupcakes wedding gift : harga bergantung pada jenis cupcakes drpd RM 2.40 – RM 4.50 satu ( lihat cupcakes di sini )

  14. akum, akak

    best le tengok perkembangan akak & abg Sham skrg.
    dari dulu spai skrg,ila jadi pemerhati setia.hehehe

    moga akak & abg sham trus succes & bertambah Maju.Amin

    1. Salam Fadzilahzali ..

      terima kasih …

      thank U so Much..! 🙂

  15. salam,

    boleh email kt sy quotation for moist choc cake for my daughter 1st birthday party. color theme coklat & pink. brp lama boleh tahan kek tu ye?

  16. Hi..
    Boleh bg quotation utk cupcakes and birthday cakes tak?my fren penah tempah ngn u all..dia kata best..so, nak try gak la..for my daughter’s bday..boleh tlg email quotation?

    Thanks! 🙂

  17. Salam.

    Saya nak tahu sempat lagi tak nak wat tempahan kek kahwin untuk 12.6.2010 ni?

  18. KAK SAL KDH, SG. RAMAL August 2, 2010 — 4:49 pm

    NISA..CUN GILER LAGU BACKGROUND WEB NI…SUKE NYER..SAPA NYANYI?

  19. Salam,
    Boleh hntr quotation utk cupcakes birthday setiap jenis? and boleh hantarkn gmbr2 birthday yg menarik..tq..

  20. salam….saya nk tnya price utk bahulu kemboja plus packaging utk 1000 pcs…still available ke if nk order utk feb 2011..tq

  21. salam.sy nk bgsurprise cupcakes consist of 16 in a box 2 my fren for his b’day..tu bole delivery x ke putrajaya?leh bg quotation harga

  22. salam…kalau nak tempah cup cake for birthday cam ne?

  23. nurul huda razali October 7, 2010 — 3:04 pm

    sy nak tanya kek di atas perisa pe?brape harganye?boleh wat warna lain ke?leh antar pic lain pd sy tak utk wat pilihan kek?

    1. Salam Nurul Huda ,

      ** kek di atas perisa / jenis moist chocolate cakes

      ** yes.. boleh buat warna lain 🙂

      sila lihat Picture Gallery kami di sini untuk pilihan lain .

      thanks Nurul & wassalam

  24. nak tnya nk tempah kek besday leh x antr kat lokasi yg kita mau… pastu leh x bg pic utk pilihan kek besday

    1. Lisa ..
      –>> please refer pd Picture Gallery kami di sini

      tqvm

  25. salam..
    saya nak order cakes weeding ,ada design baru tak?
    brapa hrga cakes?

  26. Boleh tau harga cake n cupcake nya??

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close