Close

3 tiers fondant wedding cakes

–>> antara gambar  kek fondant  terbaru kami last weekend ( di Bangi)

& sebenarnya  terdapat terlalu banyak gambar lagi – sehinggakan kami tak sempat nak upload ke website ini ( sesegera mungkin )

Akhirnya , kami menemui satu cara yang paling ‘sempoi ‘ sekali – iaitu dengan meletakkan gambar2 produk2 kami ( hasil kerja kami ) ke dalam satu slideshow  ( insyaAllah akan di update selalu :)  )   …

– >> enjoy the slideshow 🙂

Related Links :

38 Comments on “AnisBakery.net Picture Gallery

suhaina wahed
May 7, 2009 at 1:49 pm

slm, nisa, hang ada dpt kan email aku pasal nama nak letak pada kek tu? dan design for cuppies kan, aku nak tanya pasal yg for wedding tu, kalau aku tambah 100 cuppies tu, budget rm500 ok ke.. nanti reply email aku yg hari tu ye, tq.

Reply

[…] Watch Slideshow : AnisBakery.net Picture Gallery […]

Reply
lydia
May 26, 2009 at 4:28 pm

hi! nak tnya..3 tiers fondant wedds cakes nih berapa harga?
pls email qoutation ASAP yeah..

Reply
sham n nisa
May 27, 2009 at 12:49 pm

Lydia …
kami dah email quote ya ..

thanks

Reply
azura
June 3, 2009 at 4:02 am

hi..nk tnya kalau nak tempah kek hantaran for this friday 5/6 masih boleh tak..tema putih..flavor ikut akak la..preferebaly yg paling famous kat anis bakery ni…n quotation for sebiji kek ni..thanx

Reply
saifuddin
June 16, 2009 at 2:39 pm

Salam,

Maaf mengganggu. Tahniah kpd you all krn berjaya membuka perniagaan sendiri. Nampak hebat, apa-apa pun moga terus maju.

From,
Saifuddin
Pekan, Pahang.

Reply
sham n nisa
June 16, 2009 at 2:50 pm

@ Saifuddin – thanks … thanks … 🙂

Reply
herney
June 25, 2009 at 1:43 pm

want to know more about yr cookies and cakes… untuk raya dah ada ke?.. ada price listing? nampak sedap ….

Reply
sham n nisa
June 25, 2009 at 2:04 pm

@ herney –
cookies raya untuk tahun ni, kami akan start ambil tempahan July 2009.
** katalog pun akan keluar next month ..

thanks

Reply
efa
July 14, 2009 at 1:30 pm

salam…
leh hantar quo untk kuih raye x?

Reply
Lili
July 20, 2009 at 10:37 am

Dear Sham & Nisa,

You all ada kedai ke ? Kalau ya, boleh tau di mana ? Probably saya bole pegi.

Dah ada ke quotation utk kuih raya 2009 ? Boleh hantar pada saya ?

Thanks,
Lili

Reply
sham n nisa
July 20, 2009 at 10:49 am

@ Lili ..

alamat kami :
Anis Bakery, No 30, Lot 6076, Jln Selamat, Kg Sg Ramal Dalam , 43000 Kajang Selangor

** pls call dulu sebelum datang ye .. 🙂

katalog kuih raya — kami akan emailkan hari ini atau esok ..

thanks

Reply
SULIANA
August 3, 2009 at 4:57 pm

eee..
best giler nengor u all present cake2 tue!!
berapa harga bagi foundant kek 3 tiers tue?

Reply
sham n nisa
August 3, 2009 at 5:28 pm

@ SULIANA

thanks 🙂

harga bagi Fondant Cake 3 tiers tu = bermula drpd RM 799 & above.

bergantung juga pada berat & decoration yg Suliana perlukan..

wslm..

Reply
LINDA
January 18, 2010 at 4:05 pm

boleh x saya nk dapat kan sebutharga bagi kuih raya 2010..itu pun kalo dah ada la…tq

Reply
sham n nisa
January 19, 2010 at 10:02 am

Linda…
so sorry … senarai harga untuk 2010 belum ade lagi …
ade beberapa cookies baru tahun ni 🙂

thanks

Reply
SHAKIRA
February 8, 2010 at 5:20 pm

hai, nk tanye berape harga untuk kek fondant hantaran tunang dalam 2kg, cuppy hantaran tunang royal ising or fondant, cuppy utk door gift engagement 200pcs siap box transparent. email me a.s.a.p…i nak calculate budget..give me best price ya…

Reply
sham n nisa
February 9, 2010 at 5:47 am

Salam Shakira ..

pls check email ya ..

wslm

Reply
roslynda
March 5, 2010 at 9:00 pm

Salam, nak tanya fondant cupcake untuk hantaran pertunangan
size M. Dlm 16 biji tema pink putih. Tolong quot.

Reply
suzy
March 8, 2010 at 4:19 pm

nak tanya harga football cake/moist chocolate cake/1 kg…
alamat dimana n no phone…sbb nak tempah hujung bulan 3 ni…

Reply
Qas
March 14, 2010 at 9:44 am

Saya hendak tahu harga-harga tempahan bahulu dan lain-lain buah tangan kepada hadirin jamuah perkahwinan. Harga ta ada, jadi kami tak tahu nak buat pilihan serta kuantiti hendak tempah.

Reply
sham n nisa
March 16, 2010 at 11:09 am

Salam Qas …

boleh berikan email address yang lain ? email address yang Qas sediakan ini mungkin tidak lengkap . Sebab setelah beberapa kali mencuba , kami masih belum berjaya menghantar email quote pada Qas ..

sebagai rujukan , berikut adalah antara pakej Door Gift di AnisBakery.net :

** Muffin ( saiz besar ) : harga drpd RM 1.30 / each (packaging : candy bag plastic + tag ) , RM 1.60 / each ( packaging : dome container + personalised tags ) ATAU RM 2.00 each (packaging eksklusif : kotak silver + ribbon + personalised tags )
** New ! Chocolate Dipped muffin ( individually packed + personalised tag + ribbon ) : RM 1.80 each /each ( medium size ) ATAU RM 2.20 / each ( large size )
** Bahulu Kemboja : RM 2.00 sekotak ( diskaun khas untuk tempahan kuantiti 1000 pcs ke atas )
** Bahulu Cermai : RM 1.90 sekotak (3 pcs / box + ekslusif packaging )
** Cookies : RM 4.00 / each
** Cupcakes wedding gift : harga bergantung pada jenis cupcakes drpd RM 2.40 – RM 4.50 satu ( lihat cupcakes di sini )

Reply
fadzilahzali
March 15, 2010 at 1:27 pm

akum, akak

best le tengok perkembangan akak & abg Sham skrg.
dari dulu spai skrg,ila jadi pemerhati setia.hehehe

moga akak & abg sham trus succes & bertambah Maju.Amin

Reply
sham n nisa
March 25, 2010 at 10:58 pm

Salam Fadzilahzali ..

terima kasih …

thank U so Much..! 🙂

Reply
hidyah
March 25, 2010 at 9:59 pm

salam,

boleh email kt sy quotation for moist choc cake for my daughter 1st birthday party. color theme coklat & pink. brp lama boleh tahan kek tu ye?

Reply
Suzei
April 2, 2010 at 5:17 pm

Hi..
Boleh bg quotation utk cupcakes and birthday cakes tak?my fren penah tempah ngn u all..dia kata best..so, nak try gak la..for my daughter’s bday..boleh tlg email quotation?

Thanks! 🙂

Reply
Nurul
May 19, 2010 at 2:07 pm

Salam.

Saya nak tahu sempat lagi tak nak wat tempahan kek kahwin untuk 12.6.2010 ni?

Reply
KAK SAL KDH, SG. RAMAL
August 2, 2010 at 4:49 pm

NISA..CUN GILER LAGU BACKGROUND WEB NI…SUKE NYER..SAPA NYANYI?

Reply
Akilah
August 24, 2010 at 12:44 pm

Salam,
Boleh hntr quotation utk cupcakes birthday setiap jenis? and boleh hantarkn gmbr2 birthday yg menarik..tq..

Reply
awanis
August 25, 2010 at 2:48 pm

salam….saya nk tnya price utk bahulu kemboja plus packaging utk 1000 pcs…still available ke if nk order utk feb 2011..tq

Reply
sutereijo
September 23, 2010 at 4:00 pm

salam.sy nk bgsurprise cupcakes consist of 16 in a box 2 my fren for his b’day..tu bole delivery x ke putrajaya?leh bg quotation harga

Reply
azah
October 6, 2010 at 4:14 pm

salam…kalau nak tempah cup cake for birthday cam ne?

Reply
nurul huda razali
October 7, 2010 at 3:04 pm

sy nak tanya kek di atas perisa pe?brape harganye?boleh wat warna lain ke?leh antar pic lain pd sy tak utk wat pilihan kek?

Reply
sham n nisa
October 9, 2010 at 7:06 am

Salam Nurul Huda ,

** kek di atas perisa / jenis moist chocolate cakes

** yes.. boleh buat warna lain 🙂

sila lihat Picture Gallery kami di sini untuk pilihan lain .

thanks Nurul & wassalam

Reply
lisa
October 14, 2010 at 5:13 pm

nak tnya nk tempah kek besday leh x antr kat lokasi yg kita mau… pastu leh x bg pic utk pilihan kek besday

Reply
sham n nisa
October 16, 2010 at 7:40 am

Lisa ..
–>> please refer pd Picture Gallery kami di sini

tqvm

Reply
adlin
December 21, 2010 at 5:25 pm

salam..
saya nak order cakes weeding ,ada design baru tak?
brapa hrga cakes?

Reply
anita
August 20, 2011 at 6:49 am

Boleh tau harga cake n cupcake nya??

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *