Close

December 6, 2010

Latest Update : pink & purple packaging sold out ! Available 2011 ?

Salam All ..

Lima pilihan Packaging | Bahulu Wedding Gift

Lima pilihan Packaging | Bahulu Wedding Gift@AnisBAkery.net

Yess..  sudah ..  sold – out !  Daripada lima pilihan kombinasi warna yang  available untuk Bahulu wedding gift  , warna Pink/Purple yang pertama sekali mencapai status  ( Sold-out ! ) pada penghujung tahun ini  .  Sekaligus membuktikan betapa popularnya warna tema Pink ,Purple atau kombinasi Pink/Purple .

Apa warna tema yang popular untuk next year ? ermmm kami menjangkakan Warna Oren  /  Gold atau warna biru turqoise / coklat akan menjadi antara warna2 popular next year . Tetapi rasanya pasti tidak dapat mencabar ke’popular’an warna pink/purple.  ..

( hrmm  .. kami rasa seperti nak combine warna Pink/Light blue  untuk  2011 …  ok ke ..? ) .

NOTE : kepada pelanggan2 yang sudah membuat booking untuk 2011 .. Your pink/purple packaging will be ready early 2011 insyaAllah..

thanks all . Wassalam .

17 Comments on “Latest Update : pink & purple packaging sold out ! Available 2011 ?

sha
January 11, 2011 at 4:10 pm

assalamualaikum..
ade kemungkinan tak utk warna krim/coklat or yellow/coklat?? =D

Reply
sham n nisa
January 12, 2011 at 6:48 am

Salam Sha ..
krim/coklat or yellow/coklat ye …? ermm interesting color jugak ni .. Tetapi Sha , setakat hari ni , permintaan untuk warna ni ( demand ) belum cukup banyak lagi . InsyaAllah , kami mungkin akan re-consider semula sekiranya ramai yang request warna ni .. 🙂

tq Sha

Reply
emellia
January 13, 2011 at 4:48 pm

Salam,

Nak tanye, kalau bahulu digantikan dengan cake for wedding gift, Anis Bakery ada provide x? sertakan quotation harga ye. TQ

Reply
sham n nisa
January 13, 2011 at 5:46 pm

Salam… Emellia .

buat masa ni , untuk pakej wedding gift ni – kami hanya menyediakan pilihan bahulu sahaja ye .

tqvm 🙂

Reply
mariam
January 27, 2011 at 4:05 pm

boleh x emelkan harga bahulu pecah lapan utk 700 unit tanpa kotak dan dgn kotak. tq

Reply
mariam
January 27, 2011 at 4:06 pm
za
January 29, 2011 at 2:46 pm

salam..boleh order bahulu with box with printed personal name ke?how much charge kalau deliver ke muar, johor?majlis sy bulan 9/2011,bile agaknye sy kene book order?
TQ..

Reply
liana
February 22, 2011 at 1:40 am

Boleh x provite quotation untuk semua jenis bahulu yang u ade, dengan kotak & tanpa kotak..

Reply
akmar
March 3, 2011 at 12:30 pm

assalamualaikum…
Berapa hrga klu order 1000pcs bahulu with box?
majlis 4/6, bila agak2 leh order.

Reply
echa
April 3, 2011 at 5:59 pm

hye. nk mtk quote utk bahulu kemboja nih utk 1700pcs..
semua kaler same harga ke ape yek?
and nk tau if ade delivery..
tq.

Reply
Awien
April 19, 2011 at 10:58 pm

Assalamualaikum..

nak tanya harga bahulu dalam anggaran 200 pcs berapa yer ?
1. bahulu hanya packing plastik sahaja = RM
2. bahulu + kotak (warna pink) = RM
tempahan untuk majlis pada 4 june 2011

Reply
sham n nisa
April 20, 2011 at 3:20 am

waalaikumsalam Awien .

sila check deyails di dalam email ya . wslm

Reply
Ana
April 25, 2011 at 10:32 pm

Salam,

Sy nk tanye, kalo bahulu & kotak pink untuk 200 pcs berape anggaran kos nye?

Smpt kah lg sekiranya sy nk order untuk majlis aqeqah anak sy pada 15 Mei 2011?

Reply
sham n nisa
May 7, 2011 at 4:10 pm

Salam Ana ..

harga untuk 200 unit = RM 2.30 sekotak .

untuk tempahan , Ana boleh gunakan order form ini : http://www.anisbakery.net/order-online/tempahan-bahulu

untuk pickup , Ana boleh lihat alamat / map ke lokasi kami di sini : http://www.anisbakery.net/contact-us

thanks Ana & wslm

Reply
Ana
April 25, 2011 at 10:35 pm

Sori luper nk tanyer, penghantaran mcm maner? ke sy kena collect sendiri, kalo cam tu boleh bg alamat?

Reply
intan
June 8, 2011 at 11:36 pm

Salam,

bahulu + kotak warna biru turqoist ada lg tak? brapa RM utk 800 kotak. boleh tak print nama pengantin? boleh ,bagi quatation kotak + nama pengantin dan tanpa nama penggantin?

TQ

Reply
sham n nisa
June 9, 2011 at 8:10 am

Salam Intan ,
** lihat packaging terbaru kami di sini ( biru / silver ) :- http://www.anisbakery.net/bahulu/update-3-pilihan-terbaru-untuk-bahulu-door-gift

** harga untuk kuantiti tempahan 800 kotak = RM 2.30 sekotak

** untuk letak nama Intan boleh request untuk tambah Sticker ( custom print / design ) dgn tambahan kos 20 sen bagi setiap kotak . ( termasuk kos menampal sticker pada setiap kotak )

tq Intan

Reply

Leave a Reply