Close

September 5, 2009

Kuih Raya 2009 | tempahan ditutup

** latest Update ** 5 September 2009 / 15 Ramadan 1430

kami secara rasminya “terpaksa” menutup kesemua tempahan Raya 2009 – daripada hari ini.

the next two weeks , merupakan masa2 yang paling kritikal untuk keseluruhan crew AnisBakery.net.

Semua cuti dibekukan 🙂

Semua sekali kena but Over Time.

Semua kena Fokus 110%.

Semoga kesemuanya dikurniakan kesihatan oleh Allah swt . ( Amin ) supaya tiada yang terpaksa ambik Cuti Emergency .. 🙂

thanks all …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

17 Comments on “Kuih Raya 2009 | tempahan ditutup

fifa
September 5, 2009 at 4:42 pm

salam..
erk..!
semalam,04-09-09 saya ada order..
bley saya tau cemana dengan order saya?
bley release ker…?

Reply
sham n nisa
September 5, 2009 at 4:52 pm

@ fifa
.. yes kami sudah terima order Fifa tu.
Hari ni kami akan emailkan details tempahan Fifa..

thanks 🙂

Reply
fifa
September 5, 2009 at 6:22 pm

alhamdulillah…
thanks,k..

Reply
moon72
September 7, 2009 at 9:36 pm

Salam… esok saya bank in duit tempahan…harap 10hb biskut akan dikirimkan..harap2 la tiba dengan keadaan yang baik..kempunan saya nanti..thanks

Reply
sham n nisa
September 8, 2009 at 4:16 pm

@ moon72..

insyaAllah Moon.
kami akan membuat apa sahaja yg termampu ( dari segi packaging ) bagi memastikan ke semua tempahan tiba dgn selamatnya…
setakat ni penghantaran yg kami buat alhamdullah , selamat tiba 🙂
thanks..

Reply
ainn
September 8, 2009 at 3:13 pm

arrghhh!!
dah t’lepas nak order..leh order lg ker?

Reply
sham n nisa
September 8, 2009 at 4:07 pm

@ ainn
soryy bebanyk ainn..

Reply
Arwina Jamaluddin
September 9, 2009 at 12:26 pm

Saya dah buat pembayaran pada 4 Sept 2009 ada terima?

Reply
sham n nisa
September 9, 2009 at 1:56 pm

@ Arwina
yess. kami sudah terima. delivery akan diuruskan weekend ni.

thanks

Reply
Rahimah
September 15, 2009 at 3:06 pm

Alamak!!! baru terjumpa your website.. tak sempat nak mengorder.. your cookies looks so nice.. huhuhu..

Reply
azah
September 16, 2009 at 11:16 am

saya dah buat bayaran untuk tempahan kuih raya. dah terima ke?

Reply
NURHASNAH
November 4, 2009 at 5:13 pm

boleh beri saya number contact puan anis.bakery untuk tempah kek harijadi seperti adik fatin. terima kasih.

Reply
sham n nisa
November 5, 2009 at 11:23 am

salam Nurhasnah ..
the number to call is 019-255 4537 ( nisa ) 🙂

tq very very much …

Reply
niesa
June 12, 2010 at 5:16 pm

saya nak tanya macamana nak courier biskut supaya tidak pecah, letak dlm bekas apa yea? tq

Reply
NURHASNAH
June 16, 2010 at 5:42 pm

KATALOG KUIH RAYA 2010 DAH ADA KE? DAN BILA TARIKH TUTUPNYA.

Reply
anis
June 18, 2010 at 8:59 pm

assalamualaikum,

kalau nak tempah macam mana?kena telefon pihak anis bakery ker?kenapa tiba2 tempahan ditutup,ader banyak tempahan ke?

Reply
sham n nisa
July 9, 2010 at 3:44 pm

Salam Anis ,

untuk details berkenaan tempahan kuih raya untuk tahun 2010 – Anis lihat di sini ya

http://www.anisbakery.net/tempahan-kuih-raya

thanks Anis .

p.s : announcement di atas ni untuk tempahan 2009 ye .. tqvm

Reply

Leave a Reply