Close

January 27, 2008

Kek Lapis Pandan Special edition

Pandan Layer Cake

Kek ini merupakan satu daripada ‘Bestseller Cakes’ di anisbakery.net.

Kami menerima tempahan untuk pelbagai bentuk & jenis Kek Lapis Pandan .

** Update 16 Jan 2009 : Design terkini Pandan Layer Cake


10 Comments on “Kek Lapis Pandan Special edition

rose
April 21, 2009 at 2:01 pm

emmm…..yum…yum…
nampak macam sedap sangat..
kite ske pandan layer..
uish…t ada birthday leh tempah kat sini..

Reply
atis
October 7, 2009 at 3:53 pm

nak tau la.. pandan layer ni yang sponge kek lapis dgn kastad tu ke

Reply
sham n nisa
October 7, 2009 at 8:11 pm

yes atis .. 🙂 tak salah lagi … nak try ?

Reply
fad
November 25, 2009 at 12:58 pm

nak tempah kek lapis ni nak ambil malam esok…blh tak?

Reply
sham n nisa
November 26, 2009 at 10:26 am

salam fad ..
maaf ya . Tak sempat malam besok …

so sorry

Reply
farah
March 27, 2010 at 10:30 am

Salam,
kek ni harga brp ye? n brp kilo? klau nk tempah brp hari?….

Reply
su
July 21, 2010 at 1:27 pm

berapa harga kek pandan lapis ni? dan min berapa kg?

Reply
sham n nisa
July 29, 2010 at 4:47 pm

su :> harganya = RM 75 / kg.

& minimum = 1 kg .

thanks

Reply
Yusrina
April 24, 2018 at 9:41 pm

Tulisan atas tu buat mcamana ye?X meleleh ke

Reply
sham
April 26, 2018 at 11:44 am

Tulisan tu kami guna chocolate .. 🙂

Reply

Leave a Reply