Close

July 21, 2009

Katalog Raya 2009 ( Free Cupcakes ? )

** Update #1  :  20/08/2009 : 3 New Cookies  ..

** Update #2 :  05/09/2009 : Tempahan 2009 di tutup ..

tahun 2009 ini , apabila anda membuat tempahan kuih raya secara online di AnisBakery.net  anda bakal menerima voucher untuk pembelian cupcakes bernilai        RM 30 RM 50 RM 60*** daripada kami …  🙂

Yess !  Tahun ini  make sure perbelanjaan kuih raya untuk tahun ini lebih berbaloi !  🙂

anda boleh dapatkan katalog raya 2009 –>> di sini <<–

Tempah Kuih Raya dapat Free Cupcakes ?

yess.. bagi menghargai sokongan anda kepada AnisBakery.net , bagi setiap tempahan kuih raya –secara online yang berjumlah RM 300 & ke atas , kami akan memberikan secara percuma voucher pembelian cupcakes bernilai RM 60! ***

dan khidmat penghantaran juga akan kami sediakan – Percuma! (** untuk lokasi2 yg di tentukan sahaja @ Klang Valley)

RM 300 – RM 60 – RM 35 ( eg. kos delivery ke Shah Alam  ) = RM 205 !

.. wow! .. anda jimat = RM 95 !….

p.s : Tips untuk membuat tempahan RM 300 @ lebih  :)  ajak family member / kawan2 untuk membuat tempahan kuih raya dgn anda ( gunakan nama anda ) … :)  syyy..!  kami tak tau ape2 ni …  🙂

*** RM 60 voucher = RM 20 VOUCHER x 3  . Setiap satu voucher untuk pembelian 1 pakej 25pcs cupcakes .


On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related links :

27 Comments on “Katalog Raya 2009 ( Free Cupcakes ? )

[…] tempah kuih raya – dapat  Free Cupcakes ? […]

Reply
zulaikha
July 22, 2009 at 3:27 pm

Salam…

bila nak wat payment? kena order sekarang ker? bila tutup order?

Reply
sham n nisa
July 22, 2009 at 3:45 pm

@ zulaikha ..

Salam ..

tutup order biasanya pertengahan Ramadhan 🙂

nanti kami akan update di sini .

proses tempahan kuih raya :
1. order
2. pengesahan order ( buat bayaran )
3. kuih raya di hantar.

thanks Zulaikha ..

wslm

Reply

[…] tempah kuih raya – dapat  Free Cupcakes ? […]

Reply
jannah
July 28, 2009 at 4:03 pm

sis.. nak tanya.. macam saya nie duduk dekat bangsar… kos penghantaran biasanya berapa yer…???

Reply
sham n nisa
July 28, 2009 at 4:44 pm

@ jannah
kos delivery ke Bangsar area / KL = RM 25.

tetapi untuk tempahan Jannah ni – tiada sebarang kos tambahan dikenakan ( untuk tempahan RM 200 & ke atas )
–>> sila refer email yg kami baru je hantar untuk maklumat lanjut

thanks & wassalam

Reply
ROZIE
August 15, 2009 at 10:42 am

sis.macammana kalau kita nak jadi u punya pengedar??

Reply
sham n nisa
August 15, 2009 at 2:51 pm

@ rozie
boleh jer. Nanti kami emailkan details macamana nak jadi pengedar .. 🙂

thanks

Reply
hajar
August 23, 2009 at 11:49 am

salam sis..
nak tau harga kuih raya mcamne?thanks..

Reply
Ana
August 24, 2009 at 9:26 am

Salam…
Saya juga berminat nak tahu cm ner nak jadik pengedar biskut/kek…tq

Reply
chek-inn
August 25, 2009 at 10:22 am

akak, kedai kat maner?? klu nak beli skit jer bole tak?? ofcoz for the 1st time kn try dulu… hehehehe

Reply
sham n nisa
August 25, 2009 at 12:35 pm

@ check-inn
… lihat lokasi kami di Google Maps ni ..

nak datang call ye.. 🙂

thanks

Reply
mariah
August 25, 2009 at 12:52 pm

camana nak jadi pengedar?
pastu nak tahu hg & kuantiti

Reply
sham n nisa
August 26, 2009 at 4:05 pm

@ mariah ..

check email k? ..

thanks 🙂

Reply
noralis
September 1, 2009 at 11:07 am

saya dari seremban, takut kalau penghantaran tu akan jadikan kuih hancur/kos penghantarannya mahal. jadi, kalau nak terus beli dari kedai, perlu ke buat tempahan dulu?
kalau tak buat tempahan tapi nak terus pergi ke kedai dan beli pada 17/9/2009 boleh ke? ada lagi ke kuih raya masa tu?

Reply
sham n nisa
September 1, 2009 at 11:22 am

@ noralis..
yess,kena buat tempahan dulu.

Noralis boleh Online Ordering Form yg kami sediakan ini .

& lepas tu Noralis boleh Pickup pada 17/9 nanti.

alamat kami :
Anis Bakery, No 30, Lot 6076, Jln selamat, Kg Sg ramal Dalam , 43 000 Kajang, Selangor DE

lihat di –> Google Maps
tq

Reply
Baayah
September 2, 2009 at 3:21 pm

salam…

tolong bagi berapa quantiti setiap kuih…
bila tarikh tutup order..

Reply
sham n nisa
September 2, 2009 at 6:41 pm

@ Baayah

Salam ..
Kuantiti kuih +-50pcs setiap jenis ,
melainkan Marble Choc Almond : 64 pcs , Potato Cashew Nuts : 40 pcs & Chocolate Roses : 35 pcs.

Tarikh tutup order = 15 Ramadhan 🙂

terima kasih ..

Reply
azlin
September 3, 2009 at 12:05 pm

saye da buat byran n akn amik sbtu ni 5/9.. nk kne col dlu ke? or trus dtg? n pkul bpe boleh amik ?

Reply
sham n nisa
September 3, 2009 at 1:15 pm

@ azlin
ok je .
boleh datang drpd 9 am – 5pm .

thanks . Jumpa nanti

Reply
rosni
September 4, 2009 at 2:13 pm

Salam Puan Nisa,

Saya dari Penang, kos penghantarannya brapa?

Reply
azah
September 7, 2009 at 12:39 pm

salam..

saya ada order kuih raya, nak confirm jumlah yang saya kena bayar
RM378, betulkan?
Dapat voucer RM60 kan?

Reply
sham n nisa
September 8, 2009 at 4:18 pm

@ azah
yess azah. Congrats !…
pembelian Azah ini telah melayakkan Azah menerima voucher cupcakes bernilai RM 60 .. 🙂

lepas raya nanti kami akan emailkan details berkenaan voucher cupcakes ini ..

wslm…

Reply
azlin
September 16, 2009 at 4:22 pm

owhh lpas rye ek voucher cupcke tu.. hurmpp cmtu sye pun dpt la kn.huh leh tmph tu bday.hihihih

Reply
ESYA_AEIN
September 29, 2009 at 2:57 pm

Tempahan biskut ne alah dh abis ker awallllll lakkkkkkk

Reply

[…] , kami juga mengeluarkan pelbagai lagi jenis wedding gift : muffin / cupcakes / brownies / kek / cookies etc . .  dan satu lagi sebabnya , kami mungkin terpaksa menempah warna lain untuk kotak bahulu  ( […]

Reply
NOR AISHAH OSMAN
January 29, 2010 at 9:29 am

salam…boleh saya kedai anis bakery dekat mane? sbb saya area putrajaya so tak tahu nak pergi ke lokasi tempat ini…Saya nak buat tempahan melalui kadai anis bakery.

Reply

Leave a Reply