Close

November 18, 2008

Happy Birthday, Sis !

Iffa ( From Miri ) meminta kami menyediakan Cupcakes untuk  Nadzirah ( adiknya ) d UITM.

Yang bestnya-kami terima tempahan ini melalui Facebook 🙂

Segalanya mudah untuk kita di zaman  FacebookThumbs-up ni .. 🙂 Tak perlu angkat phone untuk membuat tempahan.

mudah + convenient

Tentang Cupcakes Ifa tadi – sebenarnya cabaran kami baru bermula…

Challenge #1 : Tema Cupcakes yang diperlukan = Campus life / ape2 shj yg relates dgn Medic / Farmasi…

Challenge #2 : Masa Terhad

Challenge #3 : Delivery Service ke Campus Nadzirah d UITM ( .. dah lama tak masuk UITM ni.. )

Time tu  kami agak busy ( busy baking cakes Open-mouthed ) &  hampir2 buntu memikirkan decor yaang paling sesuai dengan permintaan Iffa ni …

Nisa berjaga ke pagi (x dapat tidur pun time tu ) – memikirkan birthday cupcakes Iffa ni… ( cupcakes 1st..sleep later )

Akhirnya, kami mengambil keputusan – untuk buat mix decor untuk pakej cupcakes ni :

Pink Cupcakes : Pink cupcakes ini  ( decor terbaru kami  berbeza dengan pink&purple cupcakes kami sebelum ni … ) – special untuk Nadzirah  & dialah yg 1st ‘merasmikannya’ ..

Cadbury Chocolate Graduation Cupcakes ( ini decor yang paling cepat kami boleh sediakan – untuk tema yang boleh relates dengan Campus Life / Student etc…     ( Sorry Iffa – tak sempat nak buat yang lain 🙂 ) ok ini Graduation Cupcakes yg kami maksudkan. Ade scroll tu …  each ade special msg di dalamnya…. agak mengambil masa membuatnya disebabkan saiznya yg kecil …

Akhirnya , inilah hasilnya -the “big picture” –  25 Pcs Birthday Cupcakes untuk Nadzirah ..

Birthday cupcakes Nadzirah-8

kami di AnisBakery.net ingin mendedikasikan “Happy Bithday Song” ini untuk Nadzirah ..

Happy Birthay Nadzirah

Thanks Iffa .. 🙂

Related Links :

1. Birthday Cupcakes | Football Theme

2. Our latest Cupcakes Slideshow (**must see**)

3. Birthday Cupcakes untuk Pilot ?

18 Comments on “Happy Birthday, Sis !

iffa
November 18, 2008 at 6:40 pm

Sham n Nisa,

waa..sampai x tido Nisa. dedicated btol. Infinite thanks to both of you. My sister really love it. Kalo die tau publish kat cni mesti terharu sgt die. will tell her..

Reply
anis.bakery
November 19, 2008 at 8:00 am

Hi iffa..
lega rasanya.. segala mengantuk & penat hilang time tu juga – jika customer gembira dengan cupcakes yang kami sediakan..

thanks again

Reply
ili
November 22, 2008 at 1:21 am

saya pun suke sangat cup cakes ni lepas rasa… 2 yang carik kat tenet.. alih2 jumpa.. lalalla.. thankzx 2 naz coz bagi aku rasa cupcakes ni.. ngehngeh

Reply
yati
March 24, 2009 at 4:03 pm

sy nak tny harga2 cupcake,n cost penghantaran ke kajang…sy di perak ,just to make my friends suprise…tQ

Reply
anis.bakery
March 24, 2009 at 4:28 pm

hi Yati.. 🙂

kami akan email malam ni ya..

tq

Reply
fairulizwan
September 9, 2009 at 12:09 am

nak tanya saya nak tempah cap kek untuk bithday kawan saya….
tapi saya nak esok…. saya nak tanya harga dan bila boleh dapat kalau saya tempah sekarang

Reply
sham n nisa
September 9, 2009 at 9:18 am

@ fairulizwan.

maaf ya, tempahan kami sudah penuh untuk bulan nie..

wslm…

Reply
Eina
February 9, 2010 at 5:24 pm

saya nak tempah cup cake untuk anak buah saya di bintulu sarawak..ada x penghantaran sampai ke sana????

Reply
sham n nisa
February 9, 2010 at 6:18 pm

@ Eina .. maaf ya, buat masa ni kami tiada perkhidmatan delivery ke Bintulu , Sarawak,

so sorryy

Reply
nizam
February 22, 2010 at 2:45 pm

hi…sy berminat utk tempah birthday cup cakes for my wife. My wife’s birthday will be on 5th march..sempat lg ke kalau nak tempah?

Reply
fiza
April 23, 2010 at 1:59 pm

salam. saya nak tempah cupcake untuk tunang saya di Bintulu. ada servis penghantaran tak?birthday dia 30hb April nih…saya nak tau harga cupcake n postage skali.tolong gtau ye kalau bole.tq

Reply
mazlina mashod
April 29, 2010 at 9:28 am

salam…
i stay at putrajaya..i intend to send birthday cup cakes for my hubby as a surprise, my hubby’s birthday will be on 1 st June 2010, i would like the cakes to send to his working place..he’s a teacher at SMK Telok Panglima Garang, Telok Panglima Garang, Kuala Langat, Selangor, so can i have the price and the postage..tq.

Reply
dilla
June 24, 2010 at 4:02 pm

salam…saya nak tye,saya nak wat tempahan cupcakes untuk birhtday bulan 7 nih..tapi saya kat kuala kangsar, perak..boleh hantar x??

Reply
sham n nisa
June 24, 2010 at 4:16 pm

so sorry dilla ,
buat masa ni tak dapat nak buat delivery ke Kuala kangsar ..

tq

Reply
julie
June 24, 2010 at 5:52 pm

salam.. sy nk order cupcakes tuk tunang sy.. dlm bulan 7 ni.. ader delivery kat putrajaya tak? boley tak quote kan price tuk cupcakes tu..

Reply
hanie
June 25, 2010 at 3:32 am

salam.. nak tanye.. brape ek kalau cupcakes macam.. ni 25 pieces.. area upm..

Reply
Azura
October 24, 2010 at 12:41 am

Salam, saya nak order mini cupcakes untuk birthday anak saya age 9 pada 28hb oct ni…Saya di shah alam and kalau boleh nak minta tolong hantar kat sek anak saya on that day…Maybe I would like to order around 50 biji. How much would it cost ya?

Reply
elley
February 17, 2011 at 12:41 pm

salam..akak..sy kat UPM..kalau nak order cupcake untuk bg kat sepupu sy yg nak kawen bln 3 ni..leh x?? kalau 25 biji tu berape harge ye?? tema kaler hijau lumut yg cerah kekuningan..huhu..nk tulis selamat pengantin baru….berape hargenye yek??

Reply

Leave a Reply