BUY 2 FREE 1 RV Cupcakes !!

Salam All… Khas untuk Anda. Peluang untuk mendapat Cupcake Percuma bagi setiap pembelian 2 Cupcake.  ( #Buy2Free1RVcupcake ) … Untuk waktu terhad sahaja … Lihat details promo ini di sini sekarang 🙂   http://bit.ly/Buy2FREE1Cupcake thanks All. wslm

Nak Percuma BROOKIES ?

Salam All…. diperkenalkan satu lagi Monster Cookies terbaru kami. BROOKIES  namanya . Apa Itu BROOKIES ? BROOKIES = Brownies + Cookies apabila brownies dikahwinkan dengan cookies maka terhasillah BROOKIES 🙂 the best of both Worlds   ! PERCUMA BROOKIES ? Kami sedang buat promo Khas untuk anda..! ❤️❤️😀.. Jika anda  check LATEST posting kami di…

Muffin Combo in A box | Special Delivery ke pintu rumah anda!

 Pakej COMBO Muffin terbaik #anisbakery di hantar terus ke pintu rumah anda! Salam All . Diperkenalkan pakej COMBO Muffin terbaik kami di #anisbakery . Oleh kerana terdapat pelbagai jenis muffin , maka kami ingin menawarkan pakej combo , gabungan 25 biji muffin terbaik kami di dalam satu kotak . Kini, anda berpeluang untuk test, try ,…

Oh My Brownies

  Adakah ini yang dinamakan ” The Ultimate Brownies ” ? Terdapat dalam 2 size :  1 kg  ATAU 1/2 kg . Brownies ini amat mewah dengan pelbagai jenis topping yang awesome-licious 🙂 Jom kita lihat apa yang terdapat pada topping Brownies ni : chocolate chip kacang Macadamia sos butterscotch yang buatkan anda terliur chocolate ganache…

Muffin Chocolate Chip #madefromscratch Promo RM1

Salam All… untuk waktu yang terhad sahaja , kami nak anda try Muffin Chocolate Chip yg kami adun sendiri #madefromscratch  pada harga yang sangat awesome RM 1 jer satu ( saiz medium ). Promo Muffin pada harga macam ni kami buat sekali @ dua kali sahaja setahun 🙂   anda boleh lhat details promo ini di…

18 kek terbaru #anisbakery di bulan November 2016

Salam All… Maka inilah “ultimate” list . 18 antara kek2 terbaru di AnisBakery …. kek #1 : Kek hantaran kahwin tema warna Mustard Yellow kek #2 : Rainbow cake kek #4 : ////cake with Macaroon kek #5 : Rainbow cake kek #6 Kek #8 Kek #9 : ButterCake Kek #10 Kek #11 Kek #12 :…

Latest Update | tempahan kuih raya 2016

Salam All.. berikut adalah gambar2 terkini , proses menyiapkan kuih raya d AnisBAkery.net  ( via IG : @anisbakery ) : Nak tempah kuih raya tahun ini amat2 mudah… Klik je kat kedai online terbaru kami ni ye.. 👉 www.kedaikek.com 😉😉 . #anisbakery #anicookies #kuihraya2016 #kuihraya #biskutraya A photo posted by sham (@anisbakery) on Jun 8,…

Tempahan Kuih Raya 2016

tahun 2016 ini, anda boleh membuat tempahan kuih raya dengan lebih mudah di kedai virtual kami  di  — >> http://www.kedaikek.com/ <<

Promosi DoorGift | Muffin @ Rm 1 each

Satu lagi promosi kami untuk bulan Januari ini , kami memberikan harga istimewa unuk tempahan Muffin Chocolate Chip di sepanjang bulan Januari 2016 ini. Harganya RM 1.00 sahaja  seiap satu 🙂     anda boleh lihat details promosi ini di sini —>>  promosi muffin RM 1 #anisbakery thanks All. wassalam

Jimat Banyak dengan Promosi Tempahan Bahulu dan Monster Cookies Doorgift

Salam all , Untuk makluman anda , hanya inggal 10 hari sahaja lagi sebelum promosi #JualanAkhirTahun kami akan berakhir. Sekiranya anda ingin mencari pakej doorgift yg serba lengkap dengan packaging , inilah masanya untuk anda membuat tempahan . #Tempahan Bahulu Asli  Doorgift  ( Bahulu resepi Asli , tanpa bahan penaik kek  & tanpa bahan pengawet…