Nak FREE Kit Kat Chocolate Cupcakes ?

Salam All.. kami sedang buat promo FREE Kit Kat Chocolate Cupcakes di #anisbakery  sekarang ni 🙂   ( 27 – 28 Sept 2017 ). Lihat details promo ini : Cupcakes Promo #anisbakery …. ❤️ BUY 3 COOKIES & CREAM Cupcakes get 1 Kit Kat Chocolate Cupcakes FREE ❤️ . #date 27 – 28 Sept 2017 **…

#RoyalFruitTart ini mungkin menjadi milik anda

#RoyalFruitTart . Menu terbaru kami & kami nak bagi FREE pada yang bertuah 🙂 Bagaimana caranya ? Mudah sangat2 🙂 . Anda hanya perlu menggunakan kepakaran anda untuk meneka berat #RoyalFruitTart ini ( lihat gambar  )  dan jika tekaan anda tepat , anda bakal menikmati 1 biji #RoyalFruitTart ini FREE 🙂 Anda boleh lihat semua…

Kuih Raya 2017 : The Original Chocolate Chip Cookies

Ini merupakan satu daripada biskut raya kegemaran kami ( selain daripada double chocolate chip cookies , chocolate , choc N Nuts Cookies , oat Cookies , tart nenas 🙂  🙂  )  . Rasanya rangup, crunchy ,  lengkap dengan rasa chocolate chipnya 🙂 Dan yang istimewanya untuk musim raya 2017 ini , anda sekeluarga / anda…

Kuih Raya 2017 : # 3 Jenis Oat Cookies yang awesome

Khas pada musim Raya Aidilfitri tahun 2017 ini , kami memperkenalkan bukan 1 tetapi 3 jenis kuih raya berasaskan Oat  yang pasti membuat tetamu  Raya anda tertawan dengan keenakannya 🙂 Pilih samada anda NAk yang ada Chocolate Chip / Raisin ataupun ButterScotch ! Lihat Katalog Raya 2017 kami —  di sini  Thanks All

Jom berjimat dengan tempahan kuih raya 2017

Salam All .. 3 Sebab utama anda perlu membuat tempahan kuih raya untuk tahun 2017 i ni di #anisbakery : Pembelian Borong ! Lebih Jimat ! tak percaya ?  lihat Katalog kuih raya kami—->>  di sini  Fresh Baked cookies !  Kesemua Cookies / biskut raya adalah stok baru ! Baru je siap di buat …  …

BUY 2 FREE 1 RV Cupcakes !!

Salam All… Khas untuk Anda. Peluang untuk mendapat Cupcake Percuma bagi setiap pembelian 2 Cupcake.  ( #Buy2Free1RVcupcake ) … Untuk waktu terhad sahaja … Lihat details promo ini di sini sekarang 🙂   http://bit.ly/Buy2FREE1Cupcake thanks All. wslm

Nak Percuma BROOKIES ?

Salam All…. diperkenalkan satu lagi Monster Cookies terbaru kami. BROOKIES  namanya . Apa Itu BROOKIES ? BROOKIES = Brownies + Cookies apabila brownies dikahwinkan dengan cookies maka terhasillah BROOKIES 🙂 the best of both Worlds   ! PERCUMA BROOKIES ? Kami sedang buat promo Khas untuk anda..! ❤️❤️😀.. Jika anda  check LATEST posting kami di…

Muffin Combo in A box | Special Delivery ke pintu rumah anda!

 Pakej COMBO Muffin terbaik #anisbakery di hantar terus ke pintu rumah anda! Salam All . Diperkenalkan pakej COMBO Muffin terbaik kami di #anisbakery . Oleh kerana terdapat pelbagai jenis muffin , maka kami ingin menawarkan pakej combo , gabungan 25 biji muffin terbaik kami di dalam satu kotak . Kini, anda berpeluang untuk test, try ,…

Oh My Brownies

  Adakah ini yang dinamakan ” The Ultimate Brownies ” ? Terdapat dalam 2 size :  1 kg  ATAU 1/2 kg . Brownies ini amat mewah dengan pelbagai jenis topping yang awesome-licious 🙂 Jom kita lihat apa yang terdapat pada topping Brownies ni : chocolate chip kacang Macadamia sos butterscotch yang buatkan anda terliur chocolate ganache…

Muffin Chocolate Chip #madefromscratch Promo RM1

Salam All… untuk waktu yang terhad sahaja , kami nak anda try Muffin Chocolate Chip yg kami adun sendiri #madefromscratch  pada harga yang sangat awesome RM 1 jer satu ( saiz medium ). Promo Muffin pada harga macam ni kami buat sekali @ dua kali sahaja setahun 🙂   anda boleh lhat details promo ini di…