Close

August 4, 2010

Bukan 1 .. bukan 2… tetapi 3 promosi khas | Tempahan Kuih Raya 2010

delivery Krew @ AnisBakery.netPromosi #1 : FREE Delivery Service

FREE Delivery service bagi setiap tempahan kuih raya yang memenuhi 3 syarat berikut :

  1. Jumlah tempahan anda  > RM 260.00
  2. Tarikh delivery antara : 30 Ogos – 5 Sept 2010
  3. Delivery ke  tempat2 yang disenaraikan ini sahaja :
  • Kajang / Bandar Baru Bangi
  • Semenyih / Serdang
  • Putrajaya / Cyberjaya / Puchong
  • Cheras  / Ampang
  • Kuala Lumpur City Centre / Damansara / Gombak
  • Petaling Jaya / Shah Alam
  • Subang Jaya

Promosi #2 : diskaun khas untuk pelanggan2 AnisBakery.net

5% diskaun khas bagi setiap pelanggan yang pernah berurusan dengan kami sebelum ni .  Sememangnya tidaklah terlalu banyak . Tetapi tidak juga terlalu sedikit  Winking smile .  5% saving  jika digabungkan  promosi “FREE Delivery” di atas  – pasti akan memberikan sedikit nafas pada poket anda menjelang kedatangan hari raya tahun ni ..

pastikan anda menggunakan alamat email yang sama seperti anda membuat tempahan sebelum ini supaya kami boleh memeriksa rekod tempahan anda di dalam sistem kami 🙂

Promosi #3 : Try dulu “percuma” sebelum membuat tempahan

Kami menjemput anda ke premis kami untuk mencuba sendiri setiap kuih raya yang kami tawarkan seperti dalam katalog raya – sebelum membuat tempahan . Percuma .

snow almond chocolate cookies

snow almond chocolate cookies

  • Promosi ini dibuka daripada  4 Ogos 2010 – 9 Ogos 2010 sahaja
  • Anda perlu datang sendiri ke premis kami – untuk mendapatkan sample percuma ini.
  • Waktu kami beroperasi : 9am – 6pm  [ lihat maklumat lokasi kami di sini ]
  • Jika anda tidak berkesempatan untuk datang atau mungkin anda tinggal di kawasan yang jauh daripada Bangi / Kajang  .. …  ermmmm  kami suggest anda hantar wakil je untuk tolong “try” kuih2 kami ni Open-mouthed smile

promosi ini terhad antara 4 Ogos – 9 Ogos 2010  sahaja   &   mengikut stok kuih raya kami yang sedia ada ..

thanks All ..  Wassalam .

sham for AnisBakery.net

Related Links :

12 Comments on “Bukan 1 .. bukan 2… tetapi 3 promosi khas | Tempahan Kuih Raya 2010

nurul
August 4, 2010 at 3:32 pm

salam…
klau sy nk tmpah marble choc n choc rose utk dihntar ke muar tuh xcair ke nnti?

Reply
sham n nisa
August 4, 2010 at 4:00 pm

Salam Nurul ..

insyaAllah ok . Sebab sebelum kami ni kami pernah deliver sehingga ke Sabah/Sarawak dengan selamatnya 🙂

thanks

Reply

[…] **Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan ! […]

Reply
munira
August 6, 2010 at 9:22 pm

salam…
saya tak penah beli kat anisbakery, tapi selama ni mmg rajin usha website ni, hehe…
berkenan dgn promo no 3.

jadi saya nak tanya, kalau nak cuba try test dlm tempoh 4-9 ogos tu, kena buat appointment jugak ke? ke boleh main dtg je? 🙂

Reply
sham n nisa
August 6, 2010 at 10:08 pm

Salam Munira ..

Sebaik2nya , jika Munira boleh call atau sms dulu itu lebih bagus … boleh kami prepare apa yg patut .. 🙂

lihat address / contact no & map ke tempat kami di sini ya

thanks Munira .. jumpa nanti

Reply
fifa
August 18, 2010 at 1:29 pm

Salam,

fifa dah ode biskut raya… 01/09 delivery kat office sy.. last year sy ada ode. so dapat kan 5% disc. 🙂

Reply
sham n nisa
August 18, 2010 at 1:53 pm

Ok Fifa..

thanks 🙂 he he yes ade diskaun nanti .. wslm 🙂

Reply
khairul bariah
August 19, 2010 at 9:39 pm

askum..
saya selalu order cupcake and pernah order bangi brownies dapat diskaun jugak tak…
saya dah oder biskut raya tapi still tak dapat reply lagi..just nak confirm sama ada order saya dah diterima ke belum ek..

Reply
sham n nisa
August 20, 2010 at 12:16 am

Salam Khairul Bariah …
terima kasih bebanyak …! Yes sudah semestinya ada diskaun . Details akan kami emailkan hari ni ya ..

thanks & wassalam 🙂

Reply
sham n nisa
August 20, 2010 at 9:28 am

Ok dah email ya . Wassalam 🙂

Reply
Fatmawati
May 7, 2011 at 1:33 pm

Boleh jadi pengedar ? Harga pengedar bagaimana ? No saya 017 – 290 4557

Reply
sham n nisa
May 7, 2011 at 2:31 pm

fatmawati :
yes boleh sahaja 🙂
details harga / price list / katalog kami belum finalise lagi tahun 2011 ni .

Mungkin dalam 1 – 2 bulan lagi .

kami akan letakkan latest info di laman web kami ni .

thanks 🙂

Reply

Leave a Reply