Close

July 4, 2011

Breaking News ! | 3 sebab utama anda boleh berjaya sebagai Agent / Dealer Eksklusif AnisBakery.net !

p/s : latest update ( 5 Julai 2011 ) Anda boleh mula register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner**

tempahan kuih raya 2011 | nes-nes-tum-tum cookies

Salam All !

Kami menjemput anda menjadi satu daripada Wakil Jualan / Agent / Dealer kami untuk jualan Kuih Raya  tahun 2011 ni .  Bisnes Kuih Raya  adalah satu perniagaan yang amat besar ! Dengan strategi yang betul +  berbekalkan sedikit usaha tambahan + Impian –>> Sky™ is the LimitâTrust me ..!

kami akan tunjukkan bagaimana anda boleh membina customer list / database anda sekarang  &  leverage pada leverage anda list ini untuk future sales Smile

3 Sebab Utama “anda juga boleh berjaya sebagai Agent/ Dealer Kuih Raya AnisBakery.net :

1. Resepi Pilihan untuk Kuih Raya

  • kami memilih resepi cookies yang best2 sahaja .
  • bahan cookies yang terpilih supaya customer  berpuas hati .

2. Online Marketing Support

  • kami mahu anda berjaya !  Sebab itu , setiap daripada anda  yang menyertai  kami sebagai Agent / Dealer akan  mendapat bantuan daripada Online Markating  ( via FB & Website )
  • secara umumya “ kami akan leverage pada 46XX  ( and growing ) contact kami di facebook page dan melalui website kami dengan mewujudkan satu direktori khas yang mengandungi : nama / no phone / lokasi anda (untuk membantu jualan anda)

3. Tips / latest Update / sales support  via “ ( secret & invited-only)  online communication channel

  • Komunikasi yang efisyen amat penting untuk mana-mana network / group / organisasi etc . Oleh sebab itu “ kami akan membina satu online communication channel  yang hanya boleh di akses oleh anda .Ini merupakan exclusive & invited only group / network .
  • Our goal : menyediakan kaedah  komunikasi alternatif yang : Lebih cepat & efisyen .
  • kami akan share latest news / update / tips / (not-yet) release promo via this network Smile

 

Interested ?

untuk pendaftaran / sample cookies — lihat di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner**

thanks all . Wassalam .

28 Comments on “Breaking News ! | 3 sebab utama anda boleh berjaya sebagai Agent / Dealer Eksklusif AnisBakery.net !

nina
July 4, 2011 at 11:57 am

teringin nk buat bisnes kuih raya..hehe

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:43 pm

Dear Nina ..

latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
nor fatimah bt md dasuki
July 4, 2011 at 12:02 pm

tq for d invitation..wish u all sucsess 🙂

Reply
sham n nisa
July 4, 2011 at 12:20 pm

thanks 🙂

Reply
ayueliasa
July 4, 2011 at 12:07 pm

salam, saya berminat. Bagaimana caranya?

Reply
sham n nisa
July 4, 2011 at 12:21 pm

Ayueliasa , nanti kami akan emailkan details info & maklumat harga ya.. thanks 🙂

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:44 pm

Dear Ayueliasa .. latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
nor hidayah
July 4, 2011 at 2:20 pm

beminat eh…

Reply
sham n nisa
July 4, 2011 at 2:47 pm

Nor Hidayah ,
tq .. nanti kami email ..

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:42 pm

latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
Zarina
July 4, 2011 at 4:03 pm

Saya berminat. Bagaimana caranya?

Reply
zarina
July 4, 2011 at 4:04 pm

saya berminat..bagaimana caranya?

Reply
Ahmad IQbal
July 5, 2011 at 9:20 am

Berminat dengan offer ni. Emel pada saya ye (emel dah isi pada form)

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:42 pm

Dear Ahmad Iqbal ..

latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
RAINA
July 5, 2011 at 10:38 am

berminat utk menjadi agent kuih raya anis bakery… location dekat mana..?

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:41 pm

Dear Raina ,

lokasi kami di Bangi .

latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
Eila
July 5, 2011 at 10:47 am

Saya juga berminat..pls reply..Tq

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:40 pm

Dear Eila ..

latest update ( 5 Julai 2011 ) boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
muhammad faizol daud
July 5, 2011 at 11:45 am

sila hantar detail pasal jenis cookies, harga agent dll

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:39 pm

Dear Muhammad Faizol ..

.. boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
Sharifah Soraya
July 5, 2011 at 12:15 pm

Berminat nak jadi ejen. Please reply soonest, thanks.

Reply
sham n nisa
July 5, 2011 at 12:39 pm

Sharifah , boleh register di sini : http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
alesya
July 9, 2011 at 1:11 am

saya berminat nk jd dealer…can u email me the info?

Reply
sham n nisa
July 10, 2011 at 9:28 am

Alesya : lihat di sini ya — >> http://www.anisbakery.net/business-partner

Reply
dina
July 12, 2011 at 9:41 pm

bagi rm190 utk 16 jns cookies…1 jns ada brp pcs?…tq

Reply
sham n nisa
July 12, 2011 at 10:52 pm

Dina ,
boleh check harga retail & kuantiti Katalog kami di sini

tq

Reply
dina
July 13, 2011 at 8:02 am

oh, means utk 1 jns dpt 1 balang yer…wah, byk gak tu (jual terus pun boleh)…neway, saya dh htr reg form utk jd dealer…bila bleh bank in n dpt cookies?

Reply
sham n nisa
July 13, 2011 at 8:27 am

Thanks Dina ,

kami akan emailkan details order / dealer lepas ni . tqvm

Reply

Leave a Reply