Close

May 24, 2008

Birthday Cupcakes for Nana

AnisBakery.net- Tempahan Cupcakes for Birthday-12

“Birthday Cupcakes for Nana….” merupakan project cupcakes terbaru kami. … .. Konsepnya mudah sahaja – “Birthday Cupcakes” …  & cupcake coklat menjadi pilihan daripada pelbagai jenis yang lain..

Happy Birthday Nana.. .. kami mengambil keputusan untuk menggabungkan beberapa style decor bagi mendapatkan sebuah pakej yang unik & enak mata memandangnya…

Coklat.. menjadi pilihan decor.. yang utama selain daripada ..  fruit decor style…… ..

Cadbury Chocolate Cupcakes

Kami memilih untuk mengabungkan Cadbury Chocolate dengan cupcakes decor kami…

AnisBakery.net- cadbury capcakes

ermmm … Coklat Cadbury ni memang menyelerakan dengan perasa Blueberry  di dalamnya.. .

bayangkan Coklat  – digabungkan dengan Bluebery Flavour…. makan pula dengan coklat cupcakes…..

Fruit Cupcakes

Fruit & cupcakes – merupakan gabungan yang hebat. Makan kek & makan buah – pada masa yang sama – serentak… merupakan satu pengalaman yang mengasyikkan.. yang anda tak boleh lepaskan..

Bagi menyesuaikan dengan pakej cupcakes ini – kami memilih 2 buah kegemaran ramai ..

” Strawberry & Peach “AnisBakery.net's Cupcakes untuk tempahan

Kami agak bertuah – sebab pada kali ini keseluruhan buah strawberry yang kami dapatkan daripada pembekal segar-segar belaka & masih baru lagi.Daunnya pun masih hijau lagi – membuktikan kesegarannya.

Peach – pula kami dapatkan yang terbaik- datang dari Australia dan ada cap Halal lagi…

***Update 25/10/08 : football cupcakes slideshow  

Hasil Akhir  “Birthday Cupcakes for Nana” ?

Macamana dengan hasil akhir projek cupcakes kali ini ..? ermmm memang menyelerakan …

100_1630-1

AnisBakery.net's Cupcakes untuk tempahan

AnisBakery.net's Cupcakes untuk tempahan

AnisBakery.net's Cupcakes untuk tempahan

.. apa pendapat anda .?

Cupcakes Project For “YOU”

Kenapa tidak anda dapatkan satu Pakej Cupcakes untuk anda ? atau untuk org yang tersayang?

Pilih daripada  pelbagai pilihan :

  • Cadbury Chocolate Cupcakes
  • Fruit Cupcakes
  • Chocolate Cupcakes
  • Cheese Cupcakes

Cara terpantas untuk membuat tempahan

Utuk tempahan birthday cupcakes   seperti pakej ini  – hari ini :

SMS to 019-3797 569 / 019-255 4537 “BC (nama anda) ( tarikh anda perlukan birthday cupcakes tersebut)” cth:

BC NANA 15/06/08

Untuk sebuah pakej yang unik untuk anda ( Custom made ) :

Pertanyaan / Tempahan  hubungi kami :

Hubungi kami : Sham & NIsa 019-3797 569 / 019-255 4537

Email kami : anisbakery@live.com.my

 

***Update 25/10/08 : latest  football cupcakes slideshow  

***Update 25/10/08 : Birthday Cupcakes … khas buat Pilot ?

Sham

Related Links :

1. Promosi Cupcakes

2. Promosi 32pcs Cupcakes

3. Promosi – promosi hebat di AnisBAkery.net

12 Comments on “Birthday Cupcakes for Nana

FIDA
June 23, 2008 at 6:22 pm

cupcakes? ermm..sedap takyah cakap laa memang sedap giler..nak mkn tapi sayang sebab lawa, kalau tak makan tak boleh rasa plak..bila dah mkn nak mkn lg..kalau nak makan lg..ble tk bg free? hehehe..best of luck 2 sham n nisa!

Reply

[…] asal adalah Birthday Cupcakes for Nana ( lihat posting kami sebelum ni – Birthday Cupcakes for Nana ). Ini merupakan Pakej Cupcakes kegemaran kami – dengan gabungan beberapa jenis cupcakes di […]

Reply
one
March 10, 2009 at 12:49 pm

Nk tanye,..brape harga tuk burfday cupcakes yg sooo luvly nieyh

Reply
noor sharini ridzuan
September 3, 2009 at 1:14 am

hai…salam…cne nk tempah ye?ader x penghantaran disediakan?harga cmne plak ek?

Reply
aerin2706
November 18, 2009 at 3:15 am

salam, saye quotation for 1 pakej lengkap kek hantaran pertunangan.
1 pakej 2 tier (birthday kek + cupcake ) with custom design.
Please quote asap. need it before 20 nov 09.
thanks

Reply
lina
December 11, 2009 at 3:14 pm

bleh saya tau harga cupcakes utk 100 biji, pilihan cam birthday nana tu…. and ada tak delivery to area ampang. tq

Reply
siti maraim zulkifli
June 2, 2010 at 3:50 pm

saya nak quotation for cupcake

Reply
nor hidayah
October 19, 2010 at 12:33 pm

hai…
boleh bagi quotation untuk cupcakes for birthday ni tak…
nak hadiah kan pade mak lah bulan depan…
packaging die mcm mane plak ye..
tolong bagi tau sekali yeh…
thanks..

Reply
Zaki
January 12, 2011 at 3:20 pm

Hai..
Untuk tempahan cupcakes harijadi, selewatnya berapa hari Ye?

Reply

Leave a Reply