Close

sham

#SundayBakeSale 25/10/2015 | Lemon Cheese Tart & Choc Salted Caramel Tart

Salam All … Hari ni , kami menjemput anda untuk cuba try dua produk terbaru kami | Lemon Cheese Tart & Chocolate Salted Caramel Tart   pada harga promo @ RM 4.50 je  / slice .   Anda boleh lihat details promo #sundayBakeSale ini di sini –>> http://bit.ly/sundaBakeSale25ktober thanks All. wassalam

Read More

Cara 2 nak makan Roti TeddyBear

Step – by step , cara nak makan roti #TeddyBear dengan tertib 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 — mulakan dengan kaki kanan 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015   …. dan untuk lihat apa yang berlaku seterusnya ,…

Read More

Birthday Cake tema ROBOCAR POLI

Musim #ROBOCAR POLI agaknya sekarang ni 🙂 Selepas demam kek #Frozen sebelum ini , kini mungkin giliran #RobocarPoli ? 🙂 Sebelum ini , sememangnya kami tak pernah tengok pun rancangan animasi ini di TV. Tetapi selepas mendapat request daripada pelanggan , kami terlebih dahulu membuat sedikit research berkenaan #robocarPoli ini…

Read More

our first Macaroon Tower for wedding

Ini merupakan projek Macaroon Tower pertama kami . Ini merupakan satu contoh setup untuk Macaroon Tower yang paling simple sekali 🙂  . Next time , kami akan perkenalkan pelbagai jenis tower yang besar / tinggi / rumit . Ini adalah gambar Macaroon Tower ini ketika sedang disiapkan   Post by…

Read More