Close

April 21, 2010

april 2010 latest updates & our new.. chocolate truffle …

oreo chocolate cupcakes

Salam .. all .. ,

Urgent Updates : Semua tempahan untuk tarikh   [ 21 April – 3 May 2010 ] terpaksa ditutup  bagi membolehkan kami menyiapkan semua tempahan yang telah dibuat lebih awal.

Mohon maaf atas kesulitan ini . Kami sedang melakukan apa yang terdaya untuk mempertigkatkan “keupayaan” AnisBakery.net dan pada masa yang sama cuba untuk mempertingkatkan kualiti produk2 yang kami hasilkan .

Dengan tambahan 2 assistant pada bulan ini dan beberapa lagi pada bulan2 yang akan datang ( especially 3 months before Raya 🙂 ) , kami sedang cuba untuk memberikan khidmat terbaik pada  anda .

all-choc.-wedding-cakes - square

Jika anda sedang membuat perancangan untuk majlis istimewa anda ( khususnya untuk sepanjang tahun ini ) – kami suggest anda membuat advance booking daripada sekarang . Especially , our 2009  best-selling Wedding gift – Bahulu.  ( lihat “ Sold-Out ” di sini ).

p.s :  coming soon …. Chocolate Truffle

Chocolate Truffles


tq

Sham for AnisBakery.net

Related Links :

8 Comments on “april 2010 latest updates & our new.. chocolate truffle …

eliya
April 24, 2010 at 3:25 pm

alahh..tempahan utk next week x bley ke kak nisa??
saye ingt baru nak tempah cupcakes utk diberi pade jr sebelom saye habess belajar nh~ (~_~) sedeyhh lah plakk..

Reply
sham n nisa
April 25, 2010 at 12:02 pm

Salam Eliya …
.. so sorry …
sekarang ni pun kami dah buat double shift .. memang tak sempat ..

thank U so much …. 🙂

Reply
asma
May 17, 2010 at 2:37 am

salam…huuu kak,nk cancel tempahan sebelum ni….. ada masalah dgn masa..

Reply
sham n nisa
May 17, 2010 at 10:42 am

ok Asma .. no problem …

tq ya .. 🙂

Reply
zana
May 19, 2010 at 2:14 pm

salam

ai.. zana nak tanya price utk 700 pcs cupcakes + packaging+ tag name utk zn bg 4 door gift my weding..

Reply
ct
May 19, 2010 at 3:08 pm

wah…ct udah jatuh chenta pandang pertama dgn all choc wedding square…hoho 🙂

Reply
nisa
June 28, 2010 at 6:20 pm

boleh sy tau harga kek coklat bereben comei ni? pls email ya… ssesuai x tok wedding? thamks

Reply
tengku balqis
July 10, 2010 at 2:14 pm

cantik juga ye bagus

Reply

Leave a Reply