Close

March 25, 2009

another wedding cupcakes @ Jasin & our 2nd trip ..

Upacara perkahwinan di Jasin amat meriah.  Baru2 ni kami ke Jasin , again untuk 2nd trip kami ke sana (remember our Jasin’s wedding of the year ? ) .

..& this time , urusan delivery amat mudah. Kebanyakan jalan2nya, kami sudah familiar, hasil daripada trip2 kami sebelum ni untuk tempahan Iffa & Dosh( lihat video mereka di sini ) . Ishk.. terasa seperti balik kampung..

wedding cupcakes @ anisbakery.net IMG_8747-7 wedding cupcakes @ anisbakery.net
Pengantin Sedang Bergambar dengan wedding cupcakes 3 tiers wedding cupcakes @ Jasin 3 tiers wedding cupcakes @ AnisBAkery.net

sila lihat online album kami di sini untuk gambar resolusi tinggi

No Camera = No Pictures

ntah macamana , untuk dijadikan cerita, waktu tu, kamera ‘ajaib’ kami telah menghilangkan diri. Misteri sehingga sekarang.  Nasib baik CT Farida ( bukan pengantinnya… tetapi adik pengantin 🙂   )  sudi share gambar2 ni dengan kami.  Credit pada Photographer wedding hari tu.. . Good job!

Deejay Kahwin & Bunyi Kapal Terbang

.. inilah 1st time kami attend wedding yang menggunakan special effect bunyi kapal terbang. Yess . Benar. Tatkale pasangan mempelai tiba, The Deejay , telah memainkan bunyi / sound effect – seolah2 pengantin ni baru turun turun dari Kapal Terbang … cool..! Cayalah brader Deejay !  Sayangnye kami takde no Deejay tu. Boleh tolong promote…!  🙂

Thanks pada CT Farida & family ! & Selamat Pengantin Baru pada  Fahmie & Zana

thanks all

..enjoice !

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Selain Wedding Cupcakes ,  CT Farida & family juga turut menempah :

  1. Bahulu Kemboja | wedding gift
  2. Muffin Wedding Gift

4 Comments on “another wedding cupcakes @ Jasin & our 2nd trip ..

Iffa
March 25, 2009 at 2:09 pm

waahhh..cam kenal je fahmie ni..macam x-classmate abg..

sham n Nisa, nampaknye makin melimpah ruah rezeki skang ni..alhamdulillah

Teruskan usaha!!semoga tros maju~~ insyaAllah akan ader order tok majlis kawen member2 for this year~~

Selamat Maju Jaya!!

Reply
ct
March 26, 2009 at 4:50 pm

Terima kasih yg tak terhingga kpd abg Sham n kak Nisa kerana menyerikan lagi majlis kami. Syukur bngt segalanya berjln lncr. Senang berurusan & mesra 😉

Yg bestnya, ramai sedara mara n kenalan yg berminat nk tempah dgn diaorg. Mmg laris kek n muffin2 nie semua sampai tak cukup stok. hehe…

Thanks a million~

Reply

[…] ← another wedding cupcakes @ Jasin & our 2nd trip .. […]

Reply
lien
April 6, 2009 at 5:11 pm

1 LAYER BRAPE EK…
DELIVERY KE BANTING BLH KE?

Reply

Leave a Reply