Close

July 8, 2008

4 tiers wedding cakes

4 tiers Snow White Wedding Cakes

… bukan 1 / 2 /3 tetapi 4 tingkat Kek Perkahwinan untuk Narqes&Radziq .  Berikut ini adalah details untuk tempahan kek 4 tingkat  ( Anyone interested with 5 tiers wedding CAkes..?  ) …  & pastikan anda lihat vIdeo klip yang kami sediakan di bawah untuk melihat gambaran kek ini…

Tempahan Kek Perkahwinan 4 tingkat :

Tema Asal Kek: Snow White Wedding Cakes

Warna Tema : Gold

Tema Perkahwinan : Garden -perkahwinan di dalam taman ( lots of Flowers…)

Jenis Kek : Butter Cake ( PIlihan lain – strawberry / blueberry / coklat )

Cream Decor : ButterCream ..( Pilihan Lain – Fresh-Cream )

Berat kek : 6.5 KG !!

100_3069

Watch the Video ..

Related Links ;

18 Comments on “4 tiers wedding cakes

Liyana
July 9, 2008 at 12:00 pm

So sweet this cake. love it.

Reply
anis.bakery
July 13, 2008 at 11:35 am

Thanks Liyana- appreciate your visits and comments!

Reply
huda mahmud
July 13, 2008 at 9:15 pm

Wah, lawanya kek diaorang. Saya attend wedding mereka di Tasik Shah Alam. The husband is my junior during school days. From the muffin la yang I got to about this website.

Reply

[…]  Sila Lihat Kek 4 Tingkat Narqes&Radziq […]

Reply
anne
November 24, 2008 at 4:29 pm

sweetnyer kek nih..nak quotation pls. 🙂 would like to have it on my wedding …

Reply
Yana
March 18, 2009 at 12:40 pm

hi, leh bagi quotation utk kek 2tier? n kos pnghantaran ke bt caves. tq

Reply
fana
August 17, 2009 at 12:09 am

salam klu kek mcm ni brape ye tq

Reply
sham n nisa
August 17, 2009 at 11:28 am

@ fana
– sila lihat email ye Fana . Details & quote berkenaan wedding cake ni kami dah sertakan sekali.

thanks
– sham

Reply
Tini
September 21, 2009 at 6:21 pm

very nice cake…kalau u buat on my weddign 17th October sempat tak? and How much

Reply
sham n nisa
September 22, 2009 at 9:27 am

@ Tini .. Pakej Wedding Cake ini :
* 4 tiers wedding cakes
* 1st tier, 2nd tier & 3rd tier = buttercake + buttercream topping
* 4th tier ( cake topper ) = dummy cake
* lengkap dengan Wedding Cake tiers
* complete with fresh flower decoration
* harganya = RM 600 sahaja.

tq

Reply
Nani
October 10, 2009 at 10:44 am

hai….

Cantik la kek dierrrrr……
bleh buat penghantaran ke kluang, johor ker????
kalau tak der penghantaran, ader alternatif lain x???
very intersted tengok hasil kek korang….
tahniah sham n nisa!!!

Reply
sham n nisa
October 12, 2009 at 9:17 am

Salam Nani ,

thanks 🙂

buat masa ni kami tak dapat buat delivery ke area Kluang Johor sana . Kecuali untuk special kes sahaja ( conthnya jika tempahan wedding cakes dibuat bersama dgn wedding gift etc.. )

alternatif yg ade :
..”jika sekiranya Nani mempunyai saudara mara @ kawan2 drpd Area KL yg akan pulang ke Johor waktu majlis Nani nanti , mungkin kami boleh kirimkan/tumpangkan wedding kek Nani pada mereka .. – lebih menjimatkan untuk Nani ”
dan kami akan provide everything spt wedding cake tiers , stand etc.. sampai je di Kluang nanti , tinggal perlu dipasang sahaja.

tq .. 🙂

Reply
siti haris
November 19, 2009 at 12:45 am

salam,,

boleh tak emailkan pada sy quotation utk wedding cake fondant color purple and also harga 2 tier (jenis cake yg sme,,)

klu ade set dengan cupcakes brpe harganya?
thx ya =)

Reply
Rina
January 15, 2010 at 3:24 pm

the cake is beautiful… can u pls give quotation for square size 4 tiers with the same design and i want with fondant icing. I want the dummy cake change with real cake.

Reply
baya
February 5, 2010 at 10:59 am

the cake is awesome..suka sangat combinations fresh flowers..can u pls give quotation for 3 tiers buttercream n fondant.no dummy cake.tks!

Reply
Alia Fazlin Ismail
December 28, 2010 at 7:50 pm

Salam kak nis,
cute sangat cake ni. I would like to have this cake for my sis’s wedding day on 3rd Feb 2011. please email to me the quotation for 2 tier and no dummy cake. tq tq tq.

aliafazlin@gmail.com

Reply
Yusuf
August 25, 2011 at 4:50 pm

Can you please email me your contact number….Need a cake for September 16…quite urgent

Reply
sham n nisa
August 26, 2011 at 1:51 am

en Yusuf ..

contact info kami di sini — > http://www.anisbakery.net/contact-us

tq

Reply

Leave a Reply