Close

March 16, 2010

2010 wedding cakes : all chocolate wedding cakes ( white edition )

diperkenalkan versi terbaru all-chocolate-wedding cakes kami dengan versi putih ( white chocolate ) . Nampak lebih elegent , bergaya 🙂 & sedap … !

all chocolate wedding cake  ( white edition)

Kek ekslusif ini , hasil inspirasi daripada versi asal all-chocolate-cakes kami sebelum ini , cuma kali ini kami menggunakan white chocolate sebagai hiasan utama . Yang bagusnya , oleh kerana warna kek ini putih , maka lebih mudah warna lain di gabungkan dengan jenis kek kahwin seperti ini. Samada tema anda biru , merah , pink hijau dan sebagainya – insyaAllah  semua warna – warna ini mudah untuk dipadankan dengan hiasan kek . Dan yang pastinya ini adalah satu faktor penting untuk anda memilih wedding cake untuk perkahwinan anda kelak :)  ( betul tak ? 🙂 )

All-Chocolate-Wedding-Cakes

setelah melalui pelbagai peringkat transformasi , daripada 3 tiers all chocolate wedding cakes , 2 tingkat & sehinggalah kepada versi kek + strawberry  , antara yang paling mencabar  pernah kami siapkan ( lihat gambar kek di sini & slideshow di sini ).

Jenis kek = Moist chocolate. Di layer dengan – chcocolate topping ( garnache) di biarkan “set” sebentar dan kemudian di hias dengan kepingan2 coklat. ( All are handmades ) satu persatu – hingggalah pada kepingan terakhir. Keseluruhan proses menyiapkan kek ini benar2 memakan masa.Tetapi itu semua tidak menjadi masalah  kerana  jenis kek ini merupakan antara kek kesukaan  kami …

Your Version of All-Chocolate-Wedding Cakes ?

jadi bagaimana rupanya nanti versi  “all-chocolate-wedding-cakes” ini untuk majlis anda kelak   …?

enjoice….

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

21 Comments on “2010 wedding cakes : all chocolate wedding cakes ( white edition )

ida
April 7, 2010 at 3:26 pm

As salam… sekiranya sy ingin 1 tier saje seperti gmbr diatas, bole ke? dn brp harga dikenakan? tq…

Reply
ila
April 28, 2010 at 3:19 pm

kalau nk macamni berapa rm??email me..wedding sy tema hijau..kalau 3 tier brpa?2 tier?..cute

Reply
noryn
May 11, 2010 at 4:38 pm

boleh tau berapa harga kek white coklt ni x, kalo 3 tingkat

Reply
rohaya m.shahir
May 15, 2010 at 12:58 pm

Salam.Kalau saya nak kek coklat 2 tingkat utk 6.6.2010,sempat lagi ke??berapa harga dan penghataran macam mana??

Reply
rohaya m.shahir
May 17, 2010 at 10:01 am

saya nak tahu all choc wedding kek kalau 2 tingkat berapa harga dan masih boleh tempah tak untuk 6.6.2010

Reply
sham n nisa
May 17, 2010 at 10:44 am

Salam Rohaya …

minta maaf ya … untuk date 6.6.2010 tu dah penuh ya …

thanks & wassalam

Reply
Nurul Eilmy
May 21, 2010 at 8:32 pm

salam…kalau untuk tempahan 12/6/2010 ni boleh lg ke??

Reply
ema
May 22, 2010 at 6:55 pm

kalu tempah kek 3 tingkat,,,brape angaran harga……

Reply
Liyana
June 2, 2010 at 8:57 am

tempahan all chocolate kek utk petunangan tarikh 17/7/2010 maseh boleh lg x?

tq.

Reply
nur
June 16, 2010 at 8:14 pm

salam..bole saya tau harga kek di atas 1-tier?

Reply
sha
July 8, 2010 at 11:26 am

salam…klu 2 tier cake baper ye harga die?

Reply
Zawanie
July 9, 2010 at 4:36 pm

Leh bg harga untuk all choc wedding cake ( 2 & 3 tier). bg skali ngan white edition yer. majlis sy 01.01.2011.

Reply
elis
September 2, 2010 at 9:21 pm

salam, kak tumpang tanya..
berapa anggaran harga utk 3 tingkat? 2 tingkat ? 1 tingkat?
tema sy white + purple..
majlis sy 20 nov 2010 ni..
I stay kt mersing.. penghantaran tu cmne ek?

plz advise..

tq

Reply
azlina
September 7, 2010 at 3:09 pm

salam kak anis…boleh saya minta harga untuk kek macam ni? design warna theme biru putih…kenduri 11 dec 2010.terima kasih 🙂

Reply
mariana
September 12, 2010 at 4:18 pm

salam kak anis..leh sy tau harga utk kek design ni x..its very nice..
tema majlis sy putih + hijau (just like warna riben ni)..kenduri 13 nov 10 at negeri sembilan..tp sy leh arrage utk amik kt KL sbb i work kt KL..please reply as soon as possible k.terima kasih

Reply
nurul huda bt razali
September 20, 2010 at 1:47 pm

salam…sy ingin melihat pilihan kek2 yg ada di tempat saudara/saudari jika sy berminat sy ingin menempah kek perkahwinan di tempat saudara/saudari.boleh ke pihak saudara/saudari menghantar gambar2 atau design kek2 terbaru pada sy?

Reply
mieda
October 12, 2010 at 4:41 pm

salam..
boleh sy tau harga kek diatas..
utk temphan 21/11/2010 boleh lg ke?
sy kt pt raja batu pahat johor
TQ

Reply
nurul azuma
October 19, 2010 at 1:11 pm

salam,
saya mahu buat tempahan cake seperti di atas.
satu lapis sahaja untuk hantaran
riben dan bunga soft pink
cake dan choclate maintain warna putih seperti dalam gambar.
untuk majlis 20/11/2010
saya ambil pada 19 / 11 / 2010
minta hantar sebut harga. TQ

Reply
irza
December 22, 2010 at 12:44 pm

salam..
berapa harge ye kek seperti kt atas.. mcm menarik jek
date wedding sy 29/01/2011

Reply
sham n nisa
January 4, 2011 at 2:25 am

Salam Irza ..

berikut adalah harga untuk wedding cake ini :

all chococolate wedding cakes ( in White! ) = RM 490.00 ( 3 tiers )

** belum termasuk kos delivery / kos pemasangan

thanks Irza

Reply
Nurul Azleen
January 16, 2011 at 9:33 pm

Salam,

Saya nak order wedding cake ni 2- tier utk majlis 12/03/2011…masih sempat ke?
brapa harganya? mcm mana cara pembayaran?

Thanks
Azleen

Reply

Leave a Reply